Darülaceze ziyaretimizde Derkmen de bize destek verecek.Şimdilik maddi olarak...
Yazdırılabilir Görünüm
Darülaceze ziyaretimizde Derkmen de bize destek verecek.Şimdilik maddi olarak...
Ben de şirketten üç beş birşeyler topluyorum.
Arkadaşlar şurda sayılı günler kaldı ama listede sadece 17 kişi görüyorum bumudur olay helal olsun bize
Yılbaşından sonra alevlendiririz. RR'nin bu konuda hassas olacağına eminim ben...
Tatar'dan haber var mı? Konuyu başlatan oydu, sanırım vakit bulup siteye giremiyor...
benim tanıdığım raptor riders ailesi bu konuda olması gereken hassasiyette olacaktır eminim.
herkes yıl sonu derdindedir.
yeni yılı bir geçelim bakın ne güzel bir organizasyon yapacağız.
bizler iyi insanlarız ve duyarlıyız.:cheesy:
su krızde kafamı karıstırdınız ya honey soyleyecek laf bulamıyorum . :?
ama ben buralardayım . durumumla ılglı alper admınıme anlattım herseyı . neyse gorusmek uzere .
Arkadaşlar, 10 Ocak'ta elimzide-avucumuzdaki paralarla alışverişimizi yapacağız. Dileyen tüm arkadaşlar katılabilir alışverişe. Konuyla ilgili 9 Ocak'ta cuma toplantısı yapacağız zaten.
Ben alışverişte olamayacağım, maddi destek vereceğim diyen arkadaşlar naısl bir çözüm öneriyorsunuz???
[quote=carvalho;78526]Yılbaşından sonra alevlendiririz. RR'nin bu konuda hassas olacağına eminim ben...
Evet mutlaka birşeyler yapmak lazım ... Ama bildiğim kadarıyla katılmak isteyen herkes kendince bir çaba içerisinde. Biraz da zaman var önümüzde tabii. O nedenle sanki aklımızdaki sıralaması değişmiş gibi.
Öyle sanıyorum ki ; önümüzdeki hafta ve sonraki hafta daha farklı ve net olacaktır herşey.
Adminim bir sorum ve önerim olacak.
Alışveriş için acaba kaç erkek kaç bayan yaşlımız var ve aşağı yukarı hangi bedenlerde en fazla neye ihtiyaç var, tarzında bir görüşme yapıldı mı ?
Yapılmadıysa ben bu konuda bu hafta müsatim, hem yaşlılar hem çocuklar için böyle bir ön görüşme ve Eminönü piyasa araştırması yapabilirim, hatta arzu eden arkadaş varsa birlikte de yapabiliriz.
9 Ocak'ta da ne kadar neye ihtiyacımız var konusu netleşmiş olur mu, işinizi kolaylaştırmış olur muyum(z)?
Söylemiş olduğunuz bütün görüşmeler yapılmış ve bilgiler edinilmiştir.
Eminönü araştırması ve diyer bilgiler için isterseniz bizlere yada bu işle enyakından ilgilenen Carvalho Selçuk kardeşime telefonla ulaşırsanız daha sağlıklı bilgilenme ve ilerleme kaydetmiş oluruz.
Dostlar,
Sıcak sıcak aybaşı maaşlar cepteyken paraları toplamaya başlayın bence banka bilgilerini verirseniz ben hemen havale yapmak istiyorum
Arkadaşlar, 10 Ocak'ta elimzide-avucumuzdaki paralarla alışverişimizi yapacağız. Dileyen tüm arkadaşlar alışverişe katılabilir . Ama ben alışverişte olamayacağım, maddi destek vereceğim diyen arkadaşlar isterlerse 9 Ocak Cuma akşamı yapacağımız haftalık buluşmaya katılarak maddi destekte bulunabilirler yada banka hesabına eft yoluyla gönderebliller.
Banka Hesap Bilgileri
Banka Ad: Garanti Bankası
Şube Adı: Ümraniye Şube
Şube Kodu: (165)
Hesap no: 6668994
EFT Yollarken Lütfen açıklamaya isim soyisminizi yazınız.Bİrde hata olmasnı engellemek adını eft yaptıktan sonra yoladıgınız meblağı ve isim soyisminizi özel mesaj yoluyla bana bildirirseniz kontrolunu yaparım.Gelip gelmediğiyle ilgili size bilgi dönebilirim.
Şuan Maddi Destek İçin Bağış Yapan Arkadaşlar:
HONEY (Bülent) :......TL.
BULL (Bülent) :......TL.
DOĞAN :......TL.
HASAN (Kaanka'nın arkadaşı) :......TL.
katılımcılar listesine adımı yazdırmaya fırsatım olmamıştı. eklerseniz sevinirim.
Güncel Katılım Listesi
1- aidikurt
2- carvalho
3- kaanka +Filiz
4- ugurcuk
5- Honey
6- Uzay
7- mojo +rakursi + (10 misafir )
8- RızaHoşgör
9-yenikoylu_ua+yenikoyluartçı
10-ozi
11-ilkerkoparal
12-Rassos
13-Perioğlu
14-HAkkı (maddi)
15-delibeygir
16-agresus
17-shopar
18-BULL
19-zeko
20-doğan
Selam,
Ben "Maddi Destek İçin Bağış Yapan Arkadaşlar" listesine eklenmek istiyorum. Darülaceze'ye gidecek arkadaşlar listesinde zaten varım. 9 Ocak toplantısına da geleceğim ama 10 Ocak'taki alışveriş için söz veremeyeceğim. 8-9 Ocak gibi belli olur o. Para desteğini 9 Ocak'ta, toplantıda da yapabilirim, havale ile de olur. Sizlere hangisi uygun ise...
Artı, çok heyecanlıyım :) Süpersiniz
arkadaşlar,
9 ocak cuma akşamı nerede toplanacağımız belli oldu mu ?
Gülaycım, Alper duyuruyu zaten yapacak ama ben yine de söyleyeyim; cuma akşamı buluşma olamyacak. Meteoroloji Cuma günü için sulu kar tahmini yapmış.
Cumartesi sabah 11 civarı her zaman buluştuğumuz Beşiktaş iskelesinde buluşuyoruz. Oradan da Darülaceze alışverişi için Eminönü'ne yollanıyoruz.
Haklısın abi. Yaptım havalemi, bitirdim işi ;)
9 Ocak toplantısına gelebilirdim ama 10 Ocak alışverişi belli değildi. Hala belli değil. Ama çok kalabalık pek iyi olmayabilir. İyi de olabilir. Gelmek isterim ama işte belli değil.
Çok da umrumuzda zaten adama bak
Demeyin :)
Saygılar, sevgiler
DERKMEN (Deniz) :......TL
PERİOĞLU (Muhterem)........TL.
ZEKO (Zekai)......TL.
Destekleri için herkeze çok teşekkür ederimç...
Arkadaşlar zaman iyice azalıyor yardımcı olmak isteyenler lütfen bizlerle irtibata geçsin...
ZEKO (Zekai)......TL.
+1 KATIN BENİDE YAPTIM HAVALEMİ YARIN HESAPTA HERKESE SELAMLAR BİDE :)
GÖLGE (Barış) :......TL.
arkadaşlar cumartesi günü yapılacak alış verişe ben de katılacağım.
mojo çalıştığı için motorsuz ve araçsızım. beşiktaş iskelesi de bana uzak.
o nedenle sizi eminönünde bekleyeceğim.
bana koordinat verebilir misiniz?
bir de kimler geliyor alış verişe ?
AİDİKURT (Alper):....TL.
CARVALHO (Selçuk) :....TL.
KAANKA + FİLİZ KAANKA (Alper+Filiz):.....TL.
ZEKO (Zekai)......TL.
UZAY :.......TL.
Maddi Destek İçin Bağış Yapan Arkadaşlar:
AİDİKURT (Alper):....TL.
CARVALHO (Selçuk) :....TL.
KAANKA + FİLİZ KAANKA (Alper+Filiz):.....TL.
ZEKO (Zekai)......TL.
mojo + rakursi + BAĞIŞÇILARI ... tl
beni de ekleyin listeye ama ben havale değil bizzat elinize nakit sayacağım bağışları cumartesi günü :cheesy:
KAANKA + FİLİZ KAANKA (Alper+Filiz) + BAĞIŞÇILARI :.....TL.
ZEKO (Zekai)......TL.
MOJO + RAKURZİ (Haldun+Gülay)+ BAĞIŞÇILARI :..... TL
YENİKÖYLÜ_UA + YENİKÖYLÜARTCI (Kubilay + Şemsi) + BAĞIŞÇILARI :......TL.
Güncel Katılım Listesi
1- aidikurt
2- carvalho
3- kaanka +Filiz
4- ugurcuk
5- Honey
6- Uzay
7- mojo +rakursi + (10 misafir )
8- RızaHoşgör
9-yenikoylu_ua+yenikoyluartçı
10-ozi
11-ilkerkoparal
12-Rassos
13-Perioğlu
14-HAkkı (maddi)
15-delibeygir
16-agresus
17-shopar
18-BULL
19-zeko
20-doğan
Topic ilk açıldığı andan itibaren kendisini listeye yazdıran arkadaşlar oldu bu arkadaşlar hala aynı fikirdelermi? maddi mi yoksa manevimi destek olmayı düşünüyorlar? Lütfen en kısa zamanda konu ile ilgili bizlerle iltibata geçin,
çünkü organizasyon için çok azbir zaman kaldı bizlerde onagöre program yapalım....
Ayrıca şunuda söylemek istiyorum böyle güzel bir olaya sitemizdeki dostların çok daha duyarlı ve bol katılımlı olacağını düşünüyordum. Umarım hayal kırıklığına uğramayız....
Alışveriş için 10 Ocak Cumartesi sabah 9:00'da Beşiktaş iskeledeyiz. Daha önce 11 demiştik, 2 saat önceye aldık. Alışverişe katılacak arkadaşları bekleriz. Alışverişe katılmayıp maddi destek olacak arkadaşlar lütfen en geç yarın verilen hesaplara bağışlarını yapsınlar ki biz de gerekli alışverişi yapabilelim.
Destek olan, olacak tüm arkadaşlara teşekkürler...
Maddi Destek İçin Bağış Yapan Arkadaşlar:
1 - AİDİKURT (Alper):....TL.
2 - CARVALHO (Selçuk) :....TL.
3 - KAANKA + FİLİZ KAANKA (Alper+Filiz) + BAĞIŞÇILARI :.....TL.
4 - HONEY (Bülent) :......TL.
5 - BULL (Bülent) :......TL.
6 - DOĞAN :......TL.
7 - HASAN (Kaanka'nın arkadaşı) :......TL.
8 - DERKMEN (Deniz) :......TL
9 - PERİOĞLU (Muhterem)........TL.
10 - ZEKO (Zekai)......TL.
11 - UZAY :.......TL.
12 - MOJO + RAKURZİ (Haldun+Gülay)+ BAĞIŞÇILARI :..... TL
13 - YENİKÖYLÜ_UA + YENİKÖYLÜARTCI (Kubilay + Şemsi) + BAĞIŞÇILARI :......TL.
14 - GÖLGE (Barış) :....TL.
Alışveriş için 10 Ocak Cumartesi sabah 9:00'da Beşiktaş iskeledeyiz. Daha önce 11 demiştik, 2 saat önceye aldık. Alışverişe katılacak arkadaşları bekleriz. Alışverişe katılmayıp maddi destek olacak arkadaşlar lütfen en geç yarın verilen hesaplara bağışlarını yapsınlar ki biz de gerekli alışverişi yapabilelim.
Destek olan, olacak tüm arkadaşlara teşekkürler...
Hatırlatma
yarın yetişmeye çalışacağım alışverişe yatişemezsem telle irtibat kurarız hem maddi (gün içinde havale yapmaya çalışacağım )hemde manevi desteğim var bunu en baştada söylemiştim :)
Arkadaşlar, alışveriş yarın olacağı için banka havalesi yapacak arkadaşlar için bugün son gün...
Önümüzdeki hafta yapılacak yardımlar kabul edilmeyecektir...
Hediye paketlemeleri bu hafta sonu itibarıyle bitirilecektir...
Bu arada üzülerek söylemek zorundayım ki Raptorriders dışından gelen yardımlar, Raptorriders'tan gelen yardımların yaklaşık 3 katı oldu. Üzüldüm...
Yine de ziyaret edeceğimiz tüm yaşlılarımıza birer takım da olsa hediye alabilecek meblağa ulaşıyoruz gibi. Cumartesi katılımında belli olacak herşey...
Sevgili Selçuk'a bir konuda çok katılıyorum. keşke kendi bünyemizde daha çok kiişi bizimle bu projede yer alsaydı.
evet ülkde kriz var durum iç açıcı değil ama inanın ben aldığım o kadar küçük meblağalar sayesinde çok güzel bir rakama ulaştım.
ha gayret bugün son gün HİÇ BİR ŞEY İÇİN GEÇ KALMADINIZ :)