Fiyatı değerini aşmamışsa hoş görünüyor...
Yazdırılabilir Görünüm
Fiyatı değerini aşmamışsa hoş görünüyor...
uğraş verdikten sonra herşeyi yapabilirsin deyer okadar önemli deyil neticede senin eserin oluyo yaptıyın
İkinci eli değer kaybeder mi acaba bu tür şeylerde.
ya kaybetse noolur zaten sıfırı4600 sen iyi bişey yaparsan daha çekiciolur
ben kayış veya şaft bekliyordum 500cc bekliyordum demekki kayış bile pahalıya mal ediyor
fuarda custom yapan bir firma vardı görmüşsünüzdür fiyatları sorduk adamlar 50 milyardan 150 milyara arasında dediler bakdıkda bir ikisi dışında diğerlerini bizlerde yapabiliriz . customlardaki motorları sorduk harley motoru falanmı dedik en azından fiyatına değsin diye uzakdoğu dediler yuhh dedik.
birde o jinlun custom değil onu sanırım yanlış görmediysem triumph dı bir modelini baz alarak ona birebir benzetmişlerki çokda başarılı olmuşlar hakkatten çok benzemiş triumphın stantında o model vardı zaten yani ikisine bakında anlıyorsunuz bire bir benzerliği
custom yapılıcaksa bence rr lar customa gelmez gerek yapı gerek durum itibarile öyle bir şeye kalkılışıcaksa bence ikinci el bir jinlun falan alına bilir kelepire zaten sürünüyor fiyatları alırnı onda ne yapılıcaksa yapılır
Beyler makine Almanya'da satılmaya başlanmış. 4350 EURO...
4350 Euro mu?!?!?!?!
Vergi ıvır zıvırla buradaki fiyatı en az 10 kaat olacak demektir...
100 cc için midir bu fark yoksa teknoloji, standart farkı da var mı acep...
O zaman çok para hayatta değmez, o paraya kız gibi drag star alınır be.
Harbiden eğer dandik parça kullanılmışsa motorda bence hiç değmez...bizden iki karburatöre 400$ istendiyse bunu tahmin edemiyorum... :-1:
herkese duyuru
ben birinde gördüm 200 cc ,custom gibi çok acaip bişeydi, regaldi hiç görmemiştim daha önce ,fuarda bile yoktu . canavar gibiydi bir gidişi vardı imrendim ,bakakaldım arkasından ,kıvark ,seri ,güçlü,görüntüsü zaten şahane hani siz görseniz KIZ gibi diyeceğiniz bir güzellikte ,nikelajlar güneş gibi parlıyordu bu albenisine ekstra bişeyler katıyor sesi ise tam bir chopper gibi ben buradayım diyordu ,eğer park halinde olsaydı hemen gidip bizden bahsedecektim
başka gören varmı bu makinayı bilgisi olan varmı?
İnci
200 cc olduğunu nasıl anladın? :-) Maşallah ne göz varmış :-))))
Ayrıca bana benim makineden bahsediyormuşsun gibi geldi. Hani boyadım ya gözüne farklı görünmüş olabilir. Saydığın bütün özellikler tutuyor da... o bakımdan şeyettim. :-)
200 cc olduğunu hareket etmeden önce ilk gördüğümde anladım :cheesy: ,daha doğrusu okudum ,sonra zaten bastı gitti vatandaş ,sen olsaydın tanırdım seni yaa değil mi ,ayrıca sürücü bayandı da sen bildiğim kadarı ile hala erkeksin :evil: :evil: :mrgreen:
Eh hala öyleyim. böyle devam edicem galiba :-) :cheesy:
http://upload8.postimage.org/18180/dd150e_b.jpg
Bunu görmüş olmayasın. ben 200 cc lik br model bilmiyorum... Regal Raptor olduğundan emin misin?
biliyorsun tercihlere saygı duyarız :evil: :cheesy:
ya Emrah custom gibiydi gibisi fazla hatta öyleydi .... :shock:
evet regaldi armamız vardı gördüm .. 8)
Canavarın yeni fotoları...
http://upload7.postimage.org/755024/300_Spyder_01.jpg
http://upload7.postimage.org/755029/300_Spyder_03.jpg
ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOO
Gidon ve depo sanki biraz daha yüksek olabilirmiş ya :?
BU BANA GÖRE YAPILMIŞ HERHAL :cheesy: :cheesy: ....BOYU BOYUMA :cheesy:
Yakışır :+1:Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
gelse de alsak artık,bekle bekle yılan hikayesine döndü bu mevzu...sarıkayalar duy sesimizi,dd350e istiyoruz yahu... :cry:
on numara olmuş hele iki kişilik olanı süper
bitmez bu hikaye... ben 1 sene bekledim... Bitmez....
guzel görüntüsü var ama şehir içi için hiç kullanışlı degil,(direksiyon T)
gücüne bişey diyemem ama tarz yapmak için ideal bir makina...
motor sürmeyi t direksiyonla öğrendim sahin direksiyon çok garip geliyor uzun yolda sanki kontrol kaybı yaşanır gibi ama tabiki değil aynı t direksiyonun şehir içi kolay kulanıldığı gibi bu makine sadece 180 kg her yerde kullanılır t veya sahin farketmezAlıntı:
cromis Nickli Üyeden Alıntı
SELAM TAN; TABİKİ İLK ÖGRENMENİN FARKI VE ALIŞKANLIGI VARDIR.BU KONUDA SANA KATILIYORUM ,ANCAK LTF EGER YAPABILIRSEN KARTAL DIREKSIYONLA T DIREKSIYONU ARKA ARKAYA DENE ,OZAMAN ARADAKI FARKI ANLAYACAKSIN,KARTAL IN TUR U DIGERINE ORANLA DAHA FAZLA...
Beyler ne zaman geliyormuş Türkiye ye bilen varmı?Umarım çabuk gelir .......
Arkadaşlar unutmayalım ki ; Beygir gücü sattırır, tork yarış kazandırır !
Yarışmayacağız ama, bence yüksek torku akıllı kullanılırsa , her şartta avantaj olur. Gidonu yüzünden şehir içi kullanımın zor olduğuna katılıyorum.Sonuçta teknolojik bir yenilik ! "En iyisi yenisi" derim ben her zaman, her şey için!
gidonu teknolojik bir yenilik sayılmaz amerikada yıllardan beridir kullanılan geniş rake açısı ve kartal,T gidonlar var bu tip chopper ve customlarda ama bunlar amerikanın dümdüz virajsız ağaçsız börtüsüz böceksiz çöl yolları için Türkiyeme gelmez dayanmaz buranın dağlarına daşlarına bu motor ama ben arada binerim artisliğim yeter dersen o başka o zaman alınır
Gelmez bu spider beklemeyin :)
biz böylesi bir inat ve azimle beklerken sarıkayalar ya da emre ltd'den tek bir insan evladının çıkıp da doyurucu ve net bir açıklama yapmaması düşündürücü...tüketici portföyünü eşşek yerine koyan böyle firmalar olduğu sürece daha çok bekler,fotoğraflara bakar bakar imreniriz biz...
Ne güzel söyledin valla... Doyurucu bişey yok ki ortada açıklama da doyurucu olsun. Spyder hayali peşinde koşturup insanları, gelmeyecek maldan prim yapmaya çalışıyorlar. Ki yapıyorlar da...
Ortada olan acı gerçekler var. 250 cc ve üzeri vergi farkı, Malın Çin çıkış fiyatının muhtemelen yüksek olması gibi sebepler buradaki son kullanıcı satış fiyatının anormal yüksek olmasına sebep oluyor. Bunu da biliyorlar ama çıkıp bir delikanlı getiremiyoruz diyemiyor.
dolandırıcı tüccarlardan delikanlılık beklemek fazlasıyla gereksiz bir beklenti olur dostum...biz fotoğraflara bakıp hayal kurmaya devam edelim yine...
Arkadaşlar yapmayın bu saatten sonra bizi shadow paklar.
Eğer motorumu aldığım zaman bu alet olsaydı hiç düşünmez bunu alırdım, T gidon ve ya ön çatal uzun şehir içinde binilmez diye bişey yoktur gayet te güzel binilir, öyle düşünüldüğü kadar zor değildir sadece olduğu yerde yapabildiği manevra kabiliyeti düşüktür o kadar gerisi bizim ve ya herhangi bir motordan farkı yoktur T gidon kullanımda (kendi fikrim) çok daha rahattır...
Dün Alper beyle tanıştım Birol abinin orda daha piyasa araştırması yapıyorlarmış herhangi yeni motor getirme gibi bir fikirleride yokmuş ama fiyat olarak 6.5 - 7.5 arası olacak gibi dedi bende satamassınız dedim çünkü çok ii durumda 2. el japonlar varken o fiyata kimse 0 Çin almaz dedim haklısın dedi...
Süper makine ama o fiyata satılmaz!
Evet... Katılıyorum.
kesinlikle müdür. iki efsaneden birini almak lazım. dragstar veya shadow.Alıntı:
KIZILELMA Nickli Üyeden Alıntı
Hoca volusia denen bir şaheser daha var pas geçme yanarsın bak ;)