Bende gelmek istiyordum ancak eşim tehlikeli bir hamilelik geçiriyor ve yanından ayrılamıyorum maalesef. Size iyi eğlenceler dilerim.
Yazdırılabilir Görünüm
Bende gelmek istiyordum ancak eşim tehlikeli bir hamilelik geçiriyor ve yanından ayrılamıyorum maalesef. Size iyi eğlenceler dilerim.
Ağaç dikmek bizim işimiz:)Bu arada ağaç nerede dikilecek?
Güncel Katılım Listesi
1-gencer
2-aidikurt
3-yenikoylu_ua+yenikoyluartçı
4-carvalho
5-RızaHoşgör
6-HONEY
7-Biyadin
8-bull
9-demir77
10 CapiTaN QusDo + Bir olabilirde
11- Kaanka + Filizkaanka + 1
12-oTTTo
13-infinitedremas
14.uğurcuk
15.rassos
16.agresus
17.zeko + 1
18.hızlıTAZ
19.mertyagci
20. Uzay + Ayşegül
Buluşma Yeri : Beşiktaş iskelesinin önü.
Buluşma Tarihi : 24.05.2009 PAZAR
Buluşma Zamanı : 10:00
Hareket Saati : 10:30
önce sağlık.. eşin ve bebeğiniz iyi olsunda fidanı seneye gene dikeriz..
arkadaşlar hepinize duyarlılığınızdan ve yoğun katılımdan dolayı şimdiden teşekkür ederim. Durusu park otele (kapıda güvenlik var doğal olarak, giriş için) bir isim listesi vermemiz gerekiyor dolayısı ile listede adı olupta gelemiyecek olanlar(varsa) son dakikaya bırakmadan şimdiden bildirirlerse çok iyi olacak.
listede deli zabit ile doğanı göremiyorum. nerelerdesiniz beyler. ses verin bakalım.. saat geç oldu şimdi ..yarın ikisinide arar ,bi sorguya çekerim:::)))
Mevlam hayırlısıyla acil şifalar ve pek sağlıklı bi bebiş nasip etsin inşallah... bi daha ki sene bebişle gelirsiniz...:D
nası yaw Gencerim? biz şimdi harbiden bi otelin bahçesini mi ağaçlandıracass laaa??? :) anaaaa... olm 3 gün sona o ağaçları kesip golf sahası yapmasınlar? yada saksılara diktirmesinler ağaçları...:mrgreen:
bi daha ki sefere tema' ya da soralım, hatta mümkünse gerçekten ağaç ihtiyacı olan bi yerlere gidip dikelim...
bir araba birde şöfer ayrlarsam gelmek isterim nerde bu duru otel
istanbul tayfası. yarın 30 moto görmezsem beşiktaşta bir daha görünmeyin gözüme ha. 30 kişi demedim. 30 moto dedim ona göre :)
Güncel Katılım Listesi
1-gencer
2-aidikurt
4-carvalho
5-RızaHoşgör
6-HONEY
7-Biyadin
8-bull
9-demir77
12-oTTTo
13-infinitedremas
14.uğurcuk
15.rassos
16.agresus
17.zeko + 1
18.hızlıTAZ
19.mertyagci
20. Uzay + Ayşegül
21.Dogan
Arkadaşlar,Girişler durusupark oteli kapısından yapılacağı için otel misafirlerini rahatsız etmemek ve emniyet olarak Gencer kardeşimiz isim listesi verecek. Gencer kardeşimizin ricası yanında misafir getirecek olanlar (ki bu misafirlerimizi bekliyoruz) misafirlerinin adı ve soyadını hatta kendi nicklerinin yanına ad ve soyadlarınıda yazarak Gencer kardeşimizi saat 17 ye kadar bilgilendirsin lütfen.
1-gencer
2-aidikurt
4-carvalho
5-RızaHoşgör
6-HONEY
7-Biyadin
8-bull
9-demir77
12-oTTTo
13-infinitedremas
14.uğurcuk
15.rassos
16.agresus
17.zeko + 1
18.hızlıTAZ
19.mertyagci
20. Uzay + Ayşegül
21.Dogan
22.Gürkan Özcan/RızaHoşgör misafiri
23.Name Özcan/RızaHoşgör misafiri
24.Emre Özcan/RızaHoşgör misafiri
1-gencer
2-aidikurt
4-carvalho
5-RızaHoşgör
6-HONEY
7-Biyadin
8-bull
9-demir77
12-oTTTo
13-infinitedremas
14.uğurcuk
15.rassos
16.agresus
17.zeko + 1
18.hızlıTAZ
19.mertyagci
20. Uzay + Ayşegül
21.Dogan
25.Celil Üstün/Biyadin misafiri
26.Emre Saygıner/Biyadin misafiri
27.Sabiha Özcan/RızaHoşgör misafiri
Şimdi istikametimiz tam olarak neresi biraz açıklama istiyorum.
@Gencer ,@Agresus , sağolun arkadaşlar valla bugun motoruda yaptırdım herşey hazır ama eşimden birkaç saat uzaklıkta bi mesafeye gitmeye cesaret edemiyorum, ne olur ne olmaz.
Ama bakarsınız süprizde yapabilirim ama isim cisim vermedik sonra demir parmaklıların arkasından bakıp kalırız :D
Keyifli bir sürüş olsun inşallah iyi eğlenceler herkese.
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun....
YEMEK TOPLUMU YİCEZ HERKEZ KENDİSİ GETİRİCEKMİ ._
1-gencer
2-aidikurt
4-carvalho
5-RızaHoşgör
6-HONEY
7-Biyadin
8-bull
9-demir77
12-oTTTo
13-infinitedremas
14.uğurcuk
15.rassos
16.agresus
17.zeko + 1
18.hızlıTAZ
19.mertyagci
20. Uzay + Ayşegül
21.Dogan
4-carvalho
5-RızaHoşgör
6-HONEY
7-Biyadin
8-bull
9-demir77
12-oTTTo
13-infinitedremas
14.uğurcuk
15.rassos
16.agresus
17.zeko + 1
18.hızlıTAZ
19.mertyagci
20. Uzay + Ayşegül
21.Dogan
28. polo
Gezi Cok Güzeldi Geziyi Hazirlayan Herkezden Teşekkürler..
Gençer dostuma burdan bir kez daha emekleri için çok teşekkürler
Fidan dikimi ve yemek organisazyonu için teşekkürler
Arkadaşlar öncelikle boyle anlamlı bir organizasyona katılan herkese cok cok tesekkur ederız.Organizasyona onculuk eden gencer kardeşime ayrıca tesekkurlerimi sunarım.
Biraz yorucu oldu ama bır o kadarda keyıflı bir bulusmaydı.Katılım çok güzeldi.Fidan diktikten sonra o yorgunlugun ustune yenen balıklar ve ıcılen caylarında ayrı bır keyfı vardı.
Resimleri bu aksam yuklucem elinde baska resım olan varsa buraya atsınkı bende hepsini album yapıyım.
Neden senede sadece bir kez ağaç dikmeye gidiliyor, neden daha sık gidilmiyor sorusunun cevabını dün aldım :)
Ben bırak toprağı o sıcakta kazıp kazıp fidan dikmeyi, bir sene boyunca çiçek bile sulamam artık :mrgreen: Çok yoruldum ve hemen kesildim.
mertyagci arkadaşımızın çektiği fotolar
http://img190.imageshack.us/img190/7831/24052009966.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/2204/24052009967.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/4599/24052009968.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/1677/24052009969.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/4981/24052009975.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/1259/24052009974.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/3851/24052009973.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/4456/24052009972.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/1993/24052009971.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/396/24052009970.jpg
Emeği geçen herkeze ve bütün katılımcılara teşekkür ederim Gencer kardeşim sana ne kadar teşekkür etsek az hem yaptığın organizasyon hemde balıklar için tekrar tekrar teşekkürler
ağaç dikme olayı gerçekten güzeldi ama neden birilerinin bahçesi kıvamında olan yere diktik anlamıom :) bence orası 10 sene sonra golf sahası olacak :)
gençercim emeklerin için çok teşekkür ederim yemeğe kalamadım kusura bakma ama o balıkçıya gidelim en kısa zamanda :)
bide benden size tavsiye oraya bidaha gideceksek bahçeşehir üzerindne gidelim :) hem çok daha kısa bir yol hemde daha temiz bir yol.
Uzun bir ara verdikten sonra nihayet sizlerle yine gezmenin keyfine vardım :):):)
Alperimle motora binmeyi çok özlemişim :):):
herşey çok güzeldi gencer arkadaşıma ve katılan herkeze bende teşekkürlerimi sunuyorum
Katılmayı çok istediğim bir etkinlikti,fakat önümüzdeki hafta sonu sınavlarım olduğu için ders çalışmak durmundaydım,bu sebeple aranızda olamadım.Organizasyonu düzenleyen Gençer başta olmak üzere bütün katılımcılara teşekkür ediyorum.Bu ve benzeri etkinliklerle çevreye karşı duyarlılığımızın artacağını,bir ağacın oluşmasının bile ne kadar emek gerektiren bir şey olup yok edilmesinin de tersi oranda o derece kolay olduğunun bilincine daha iyi varacağımızı düşünüyorum.Lütfen kağıt israfından kaçınalım.
Sevgilerimle..
Murat
Dünkü gezi yorucu olmasına rağmen herşey çok güzeldi.Özellikle böyle güzel bi gruba dahil olduğum ve sizlerle tanıştığım için çok memnunum.Artçı kuzenimin cektiği fotoğrafları yarın 10:00 gibi yükleyeceğim bi aksilik olmazsa.Bu arada günün esprisi halen beni güldürmekde, aklıma geldikçe :mrgreen: '' bende bir korna var ''
Emeği geçen herkese teşekkürler
Gezide emeği geçen herkese çok teşekkürler.Yalnız dönüş yolculuğum çok kötü geçti onu belirtmek isterim.2 motorcunun peşine takıldım dediler biz beşiktaş ve levent tarafına gidiyoruz sende gel dediler.Takıldım peşlerine 35 km gittik beylik düzünden çıktık,sonra otobana girdik metrobüs yoluna avcılardan eve gidene kadar atla karayı seçtim vede yolda bastılar gittiler beklemediler.bana tam 100 km haybiyedne yol yaptırdılar.Neyse önemli değil ama benimde aklım başıma geldi bir daha gruptan ayrılmam.
gencer kardeşim sağol var ol
Arkadaşlar tanıştığıma memnun oldum çok keyifliydi emeği geçen herkeze teşekkür.
Profesyonel artçı kuzen.
arkadaş tanışak benim adım emrullah beni kötüleme ben bilmiom oyoları sizle geldik seni arkada bırakmama icin elinden geleni yaptım sen de arkamda beni kötülüon oyolda bende vardım evet baba ohul biziz beni kötüleme kardeş bende senin gibi düşünüom ama kimsewye böle söleme bak ben yorum yazdımı sizin hakınızda bende 290 km yaptım bunu anlayan anladı
Canım kardeşim seni neden suçlayayım.Sağlık olsun neyapalım sonuçta sağ salim geldik.Ama çok yanlış bir yol seçtik.Sende farkına varmışsındır.Ama beni öyle bir yerde kaybettinizki sizi kaybettim önüme 2 farklı tabela çıktı birisinde edirne yazıyor diğerinde bilmemne köylü bir tabela.Hangisinden gitceğimi sapıttım.Allah'a emanet saptım yani.Allah'tan doğru sapmışımi Avcılar'a kadar geldim gerisini biliyordum zaten.
mert kardeşim bız cok yanlıs yollara saptık 10 km'lık yolları 200 km yaptık hatta bazen dag yollarında kaybolduk tasa topraga gırdık tarlalardan gittik ama sonucta bilikte yol yaptık ya onemlı olan budur güldük geçtik hatta cok guzel maceralar yasadık bu yanlıs yollar yuzunden.
Biraz sitemkar yamıssın hızlıtaz kardeşimizde biraz alınmıs. Bunlar olabilecek olaylar.Hadi bakalım bırakın polemiğe girmeyi öpüşün barışın :):mrgreen: