ben 19 mayısta cumartesi günü saat 11 gibi kartaldan çıkarım yola,
uygun olanlarla birlikte gidebiliriz..
Yazdırılabilir Görünüm
ben 19 mayısta cumartesi günü saat 11 gibi kartaldan çıkarım yola,
uygun olanlarla birlikte gidebiliriz..
baba istanbul tayfası olarak hep birlikte gidicez zaten cumartesi günü
Ben size durumu 16sı gibi söylerim en geç 17 si. Durum ozaman belli olur. Sorun çıkmazsa geleceğim inşallah. Aksu abimle sabah 5:00 da çıkarız. Saatte 70km hızla akşama ordayız :P
bendeailemle hafta sonu arabamla gelmek isterim.......... :?
inşallah ilker le beraber bende sizlerle güzel bir haftasonu geçirmeye geleceğim ........
arkadaşlar yol güzergahını bilen yada harita koyabilecek kimse varmı aramızda
yol güzergahı basit ilker kardeşim cıkıcaz istanbuladan yola direkt paralı yoldan sapanca işte bu kadar :)
alperim toplam kaç km yolumuz gidişi sadece + ya birde avrupada toplanma noktası oluştursaydınya. mesela sirkeci vapur iskelesi saat9 gibi böylece bu taraftan gelenlerde birleişirlerdi
http://img20.imageshack.us/img20/5116/haritadc4.jpg
ahanda buda yol güzergahı
eyvallah alperim
valla en sağlıklısı bu sekilde oluyor kardeşim tek bulusma noktası o zaman karısıklık olmuyor kozyatagı carrefourdanda direkt paralı yola giriyoruz.Alıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
ok. dün iki tane uyku tulumu aldım çadır da var 2 de mat aldımmı tamamdır. ama onca malzemeyi nasıl taşıycam onu merak ediyorum. senin şu sisi barın arkasındaki olaydan alıyım diyorum ama işe yararmı bilmiyorum. bu arada onu nerden ve kaça aldın
ilkerkoparal kardeşim aynı dert bende de var. uyku tulumu çadır falan ok. ama bunları nası rr ile taşıyacam kara kara düşünüyom valla. işin kötü tarafı halen yan deri çantalar bile takılı değil :P
bi aksilik olmazsa bu haftasonu çantaları taktıracağım, eğer vakit olursa ön cam için motohobi ye gidecektim. adminim motohobi de yaptırmıştı sanırım bi yoklayayım.uyarsa beraber kaçabiliriz motohobiye :?:
motohobiden aldım ama ama bazı eklemeler yapmalısın yoksa sisybar kırılırAlıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
nerden ve kaca aldınız cadırları flan
dostum nerdedir bu motohobi bana uyar c.tesi gelebilirim
çadır vardı praktiker den aldım benim çadır 25 tulum 20 mat 5 ytl
aidim ikisini de hepsiburada.com dan aldım. aşağıda linkleri var. fiyatlarda çok pahalı gelmedi bana, bakalım işe yarayıp yaramayacaklarını göreceğiz.
http://www.hepsiburada.com/productDe...ctId=spormono4
http://www.hepsiburada.com/productde...ctid=sporxy107
bu arada biraz önce tümoparsanla görüştüm çantalar için. yan çantalar için 90, arka sisy e takılan çanta için 70 sosis için 20 lira 3 taksitle..
ilker kardeşim küçükyalı olarak görünüyo adresi. motohobi.com detaylar için. cumartesi sabah erkenden karşıya geçecem işlerim 1-2 saat sürer. sonra alolaşalım öğlen kaçalım sana uyarsa.
dostum sen hangi yakada oturuyorsun ben avrupadayım uygun bir yer belirleyelim buluşalım
iakyurek, aynı çadırı almışız. Bakalım, iş görecek mi...
Motohobi'ye gitmek için, e-5'ten küçükyalı istikametine doğru ilerliyorsunuz (kadıköy tarafından geldiğiniz varsayımıyla). Karayolları-aydınevler sapağından sapıp ikinci sağa saparak (ilk sağ tekrar e-5'e atar) karşı taraftaki yanyola giriyorsunuz. 40-50 mt sonra ilk sol, 20 mt sonra ilk sağ; sağdaki garaj motohobi... Tarif biraz karışık gibi dursa da çok kolay yerde...
İnternet sitesini gördükten sonra garajlarının görüntüsü biraz hayal kırıklığı yaratabilir ama güzel işçilik yapıyorlar. En azından işi biliyorlar ve hakikaten hem hobi hem iş olarak yapıyorlar bu işi...
cumartesi günü saat 1 den sonrası sizin içinde uygunsa bende geleyim.bana da bişiler lazım..geçen hafta gidecektim omadı.. :P
birlikte iyi olur ancak sizin çıkış saatiniz 11 den önce olur sanırım..ben 11 den sonra çıkacağım yola.bu saate uygun olanlarla birlikte gidebiliriz.Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
ben kadıköydeyim , haremden sirkeciye geçip şu çanta işini halledeceğim sonra mecidiyeköye geçecem. orda 10 dk işim var sonra freeeeee.. saat kaç gibi uyarsa sana , ben ona göre sabahtan kaçayım ilker kardiş.tahminen 1 buçuk saatlik işim var. avrupada buluşup geçebiliriz ama henüz kgs muhabbetini halledemedim.
dostum saat farketmez sana uyarsa saati söyle sirkecide buluşalım sana yolda aynında eşlik ederim. beraber işlerini halleder ordan karşıya geçeriz. 05337145554 telim açık haberleşelim.
ok benim cep 0532 200 4654.çantaları taktırırken alo yaparım kardeş biyerlerde buluşuruz..
ok
iyide kaldera baba anlamadıgım 1 saat erken cıksan ne olur bizim gene yola cıkısımız 10:30 bulur yarım saat var arada anlıyacagın
erken çıkmaya çalışırım ama olmazsada sorun değil..arkanızdan gelirim.yada 11 ile 11.15 arası kartalda otobanda buluşuruz. :DAlıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
benide eklermisiniz listeye :?: bende sizlerle gitmek istiyorum :)
abıler vala bende gelmek sıterımben eskısehırden senol daha ehlıyetım yok ama motor hastasıyım babamın herhangı bır ısı cıkmassa kısmetse bende ordayım 150-5 jınlun la :D
arkadaşımı çagıra bilirmiyim :?
tabi kardeşim senin dostun bizimde dostumuzdur.istediğini çağırabilirsin.Alıntı:
polo Nickli Üyeden Alıntı
Eskişehirli hemşerim, tecrüben ne durumda bilmiyorum ama, buradan Sakarya ağır bi parkur, özellikle Bilecik civarı. Ayrıca ehliyetsiz oraya kadar gidilmez, cezası 850 ytl civarı, motoru orada bırakmak zorunda kalabilirsin. Tabii baban kullanacaksa ve ehliyeti varsa bir şey diyemiyorum, ya da arabayla gidecekseniz. Sevgiler..Alıntı:
duman Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaşlar çok gelmek istememe rağmen 19-20 mayıs tarihlerinde enez tarafına gidip yazlıkta iç tadilat içinölçü almam gerecek tek boş zaman bu tarih olduğu için biz gelemiyoruz adminim çok özürler gelemiyoruz herkese çokk eğlenceler biz kaçırdık siz kaçırmayın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Bülent kardeşim üzüldüm bak. En son Bursa ya gitmiştik beraberce hatırladın galiba. Artık Eskişehir e gelirsin.
Böyle bir etkinliği kaçıracağımı sanmıyordunuz değilmi, ben ve eşim geleceğiz, fakat biz grupla değilde kendi başımıza gelmek durumundayız, yolda belki karşılaşırız.
Ankara dan gelip de çoğu arkadaşımızı göremeyeceğiz diye hayıflanırken senin haber beni sevindirdi. Ben de eşimle gelmek isterim ama uzun yol zor olur artçılı olarak. Müslüm Baba Osman da gelirse daha iyi olur. Nasıl olsa motor sıkıntısı yok. Regal de yetişir o zaman kadar.Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Ben de gelmek istiyorum fakat bir iki ufak tefek sorum var... Hep beraber otobandan gideceğiz sanırım. Burada grup sürüşü olacak ammaaa süratimiz ne olacak? Onu tespit ettik mi? Az çok tanıtmıştım kendimi, uzun yol deneyimim pek yok da birileri beni aydınlatırsa çok sevinirim! Ben gelmeyi çok istiyorum da bu sürüşte sizin tadınızı kaçırmayı istemiyorum, o açıdan sordum!
Ehliyetin varsa sorun yok. Normal hız 80-100 olur galiba. Uzun yol deneyimin yoksa artık olmuş olur Sakarya ya gitmekle. Grup sürüşü diye gözünde çok büyütme, öyle milimetrik gideceksin çevrenle arandaki mesafeyi santimine kadar koruyacaksın gibi katı kurallı değil. Otomobiller nasıl trafikte birbirini geçmeden akıp gidiyorsa sen de öyle düşün. Öncüyü önündekini arkandakini iyi takip et işaretlere uy gerisi kendiliğinden gelir. Önce kendine güven olayı kafanda bitir yani inan sonrası Allah yardım eder.
Osman gelemez çünkü hem işlerin başında durması gerekiyor hemde ehliyet yok biliyorsun.
baba gruba katılıp bize öncülük edip onurlandırırsanız seviniriz.Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
müslüm baba öncü olursa
bende artçı olurum. :mrgreen: