lagaluga etme olm geliyosan listeye adını ekle
1-BULL
2-Comandante
3-Carvalho
4-Kaanka
Yazdırılabilir Görünüm
3'e beni yazmışsın Bull'cuğum, helal :)
Es-kiiiii es-kiiiiii-ciiiii :mrgreen:
şu fotoyu görünce cimbomlu arkadaşları da es geçemezdim :mrgreen: kusuruma bakmasınlar
http://img38.imageshack.us/img38/4451/bonusv.jpg
Sanki bir kaşıntı hissediyorum aranızdaki tartışmanın ortasına bizi çekmeye çalışmayın provakatörlere taviz vermicez.kimsenin bizi kendi seviyelerine çekmesine izin vermicez herkez kendi puanına baksın öle konuşsun C.....bet ler sizi:p
hooop seviye meviye, ayıp oluyo müdürüm :evil:
eğleniyoz şurda
bonus çok komik ama, dayanamadım :p
:p:p:p:p:p
durum şu ki: hepimiz aynı haltız işte
ahahahahahahaa :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
walla bu takımlarla... şaka kaldırmayanın hali perişan olur :p:p:p
Taşlar kafama geliyor galiba hişşştt hooppppp hepimiz aynı haltız derken lütfen bizi karıştırmayınız Aramızda seviye farkı var biz tepelerdeyiz siz deniz seviyesi :cheesy:SİVAS MAÇINI BERABER SEYREDİCEZ TAMAMMI:x
Hertürlü izleriz kardeşim:oky::oky::oky::oky:
yok kardeşim malesef olsa tükan senin ama elimden geleni yaparım kardeşlerim için siz karar verin muhtar tanıdık 8)
Kardeşim hiç sitem yapma bu tezahuratı icad edenler utansın.............:twisted::twisted:
Kankacım siz üstünüze alınmayın çocukların gönlünde siz yeniköyde doğdu sayılıyosunuz:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::a lkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::al kis:
kardeşim ben tostunu yemediğim adamın dostluğunuda kabul etmem
alsınlar türübünlerinin sandalyelerini kırsınlar :x:x:x
Hade kardeşim hade yeniköylüler centilmendir koltukkırmazlar ayakları takılmıştır gole sevinirken