orjinal lastikleri kayar duro lkastklerinden alırsan iyi olur natilüsün arkasında lastikci varen uygun ordan almıstım oraya bakarsan bulursun
Yazdırılabilir Görünüm
Kimseden ses çıkmıyor abi ne yapayım :) Hangi gün toplu olarak gideceğiz? Admin var, süpermod var, mod var ama ses yok :x
Bence Pazar güzel
Ben bi sallama çekeyim bakayım noolcak :p
28 Şubat 2010'da Beşiktaş'ta saat 10:00'da buluşuyoruz. (Tabii ki bazıları saat 11'de ancak gelir ve arabası ile...) 11'de hareket ediyoruz. İsteyen 9'da gelsin. Çay içeriz 8)
Nasıl?
27 Şubat 2010 CUMARTESİ Beşiktaş iskelesi saat 10:00'da buluşuyoruz.
11'de hareket ediyoruz.
İsteyen 9'da gelsin. Çay içer , laflarız.
tamam atmin senin eşşeğin erkek olsun :p
bende hanımla geleceğim pazar günü bana da iki bilet ayarlayın tereyağlar sizleri özledim hanıma birşeyler alacağım pazara görüşürüz
emre ltd den bilet almaya gönüllü cıkmadı sanırım!! en sonunda ben gitcemm sanırım!!!! :?::shock: 8)
Emre ltd'den fuara giden yok mu yav? Oraya gittiğimizde alsak ondan? Bence telefonla da halledilebilir ama ben aramam :p Çünkü daha önce hiç aramadım :mrgreen:
Muhabbet için sabah 9'da gelecek yeterli sayıda motorcu varsa ben de 9'da gelirim Beşiktaş'a. Yoksa öyle sap gibi kalmak istemem :) Var mı babayiğit
ben dün akşam fuardaydım gayet güzel geçecek sanırım regal raptorun satndtı bayağa hoş olmuş.
ben c.tesi pazar komple fuardayım misaifrleirmiz var daha doğrusu bağlı olduğum kulup geldi stand acte destek vericem.
[quote=Uzay;86539]Biz de bi uğrayalım bakalım neleri varmış
beklerim buraya yazmamda sakınca varmı bilmiyorum o sebeten hudson derinin arka tarafında siyah bir pejo minübüs görürseniz oralardayım
Alıntı:
carvalho´isimli üyeden Alıntı http://www.raptorriders.net/forums/t...s/viewpost.gif
Benim net değil, eğer gelebilirsem sabah 9'da BJK sahile gelirim ben de.
Kardeşim bırakın bu net ti net değildi işlerini kimse gelmeyecekse bizde pazarımızı heba etmeyelim fuar meraklısı değiliz dostlarla beraber olmak için gelicez :evil:
Kubican, 12:45'te turnuva maçım var.11'30'da orada olmam lazım. Eğer herkes BJK sahile gelirse ben de gelirim dedim, başka birşey demedim.
Fuara gelemiyorum bu durumda. Dostlarla beraber olmak için geliyorum sahile, başka birşey değil yani. Kızmaya gerek yok.
Cumartesine yapılsaydı fuar organizasyonu fuar meraklısı olmadığım halde ben de gelirdim ama pazar dediniz.
Ben anlamam kardeşim maç filan A2 Y14 P1
Zaten iki aydır cumartesi diyipte son gün pazar diyen zihniyeti bi yakalarsam
a2y14p1 şifresi aramızda kalacaktı hani?
harfler herşeyi söylüyo "ayıp":evil:
bu hafta şifre değişir...
Vallaha ben öylesine Pazar yazayım dedim, kabul ettiniz. Sallama çekeyim dedim Alper onayladı 8) Ne adminden ses çıkıyor, ne moderatörlerden. O zaman doğal olarak ATMİN devreye giriyor.
Vallahi ben de hiç Pazar günü sabahın köründe yataktan çıkmak istemiyorum ama BJK taki muhabbet çok tatlı oluyor
Adı üstünde şifre kimse çözemez
ii en azından pazar günü bulusuyoruss o zaman beşiktaştaa!! :D :)
bende varım uzayy sabah kavaltıyı çay simit yaparıkk!! 8)
çaylar bull dan simitler bendenn!!
Arkdadaslar eger cumartesı dersenız cumartesıde gıdebılırız sorun degıl
cumartesı okeymı?
Buluşma Tarihi: 27 Şubat 2010 CUMARTESİ
Buluşma Yeri: Beşiktaş iskelesi (Her zamanki yer)
Buluşma Saati: 10:00
Hareket Saati: 11:00
OOOooolleeeyy c.tesi kahvaltıda görüşmek üzere :)
herkez gelsın yanlız cok ozledeım valla mılletı soyle full butun raptorrıders gelsın genıs katılım olsunda hasret gıderelım valla cok ayrı kaldık bıtsın bu hasret
Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
cumaertesine kadar fikir değişirmi acaba beylerr!! son anda değişen bişey olmaz umarım!!
bu ardaa katılabilrimyim emin diilim!!
ben 9 gibi karakartal sahildeyim. çay+börenk+simit kahvaltı yapmaca. gelen dostlar olursa makara kukara, sonrası fuar.
Benim için gün önemli değil herkez gelsin muhabbet iyi olsun gerisi problem değil
Cumartesi sabah 9'da çay simit çay sigara çay sigara çay sigara fuar 8)
cumartesi gün ben gelemiyecegimden perşembe gitim ama fuar geçen senekine göre sönük martta tekrar bir fuar olacakmış heralde ona katılım daha fazla olur işi gücü olanın gitmesine pek gerek yok gibi