bence komutanım bunu ıncı hocanın gormesı gerek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
bence komutanım bunu ıncı hocanın gormesı gerek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Komtanım bitiyomu o iş
ne dersin ya baksana paso geziyo benim çakallar.....(tabi test amaçlı)Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Ya özür yazıyı gördüm ama resimleri şimdi gördüm benim bilgisayarda bişiler oluyo herhalde bitti yani diyosun çantalarda sanki senin eski çantalar gibi duruyo eksozun biri sola geçmiş artçıyla bile gidiyo inşallah bundan sonra sorun çıkmazda hocamda artık motoruyla katılır buluşmalara ellerinize sağlık
yalnız 3 resimde egzos yere değiyor gibi gözüküyor . görüntümü aldatıyor yoksa hakketten değiyormu?
sende doğru dersin gencer 2 kişi binince eksostlarıda farkettik onlarda düzeldi simdi hiç problem yok.Alıntı:
gençer Nickli Üyeden Alıntı
kubi evet eksostları çift yaptık çantalarıda dediğin gibi .ama güzel oldu be..
Valla elinize sağlık komtanım ne diyelim allah gönlünüze göre versin
Komtanım inci örtmenin makinası değilmi?harbiden allah gönlünüze göre versin...
Askerler maşallah tosun gibi eksozda değer yere motorda değer.Bir parça motur...
hohoyytt.. örtmenimin motoruda yapılmışş.. tee samsunlara kadar gelir artıkın...
yaşar baba ellerine sağlık...
yaww bi kopmuşuss tam kopmuşusss... ne zaman gitti o makine oralara... gomtanım ellerine sağlık maşşallah çok güssel gözüküyo...
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
[smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif]
[smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif]
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
maşşallah kız.... bak ramazan bereketiyle gelir derler... çok güzel görünüyo burdan makine... artık bi tur verirsin çanakkale yolunda...
evet dimi çok güzel görünüyo....:)
ayıp ettin ne zaman istersen ... senin canavarın yanında biraz ufak kaçar ama ...
Örtmenim dün gece saat 12 den soora öörendim motorunuzun yapıldığını..
Yaşar baba msn den resimlerini attı ..
valla bizim evde bi sevinç yaşandı... bizim hatunda çok sevindi bu işe....
yavv ne güzel bi site olmuşuz..
derdimiz dertlerimiz..
sevincimiz sevinçlerimiz olmuşş... allah bozmasın....
hayırlı olsun örtmenim... allah bundan soora sizlere kaza ,arıza, gam keder göstermesin...
YAŞAR BABA BÜYÜKSÜÜÜÜNN.....
AMİNNNNNNNNN
OKAN"CIĞIM Sahiden nazar değcek diye korkuyorum ...
senin hatun ,benim kardeşim elbette sevinir benim mutlu olduğum şeye saolsun ...
yaşar komtanımı aradım dün; ama kelimeler çıkamadı ağzımdan, teşekkür edemedim nasıl edilirki ,hiç karşılıksız kim kime yardım ediyo artık ,
bak sitemizde herkes birbirine koşuyo,speedy ozzy nin motoruyla haşır neşir,komtanım benim motorla, "şurdayız "deniyo herkes orda ,motorlu motorsuz ,fazer"i suzuki"si,REGALİ farketmiyo ...
ALLAH BOZMASINNNNNNNN
puuu maşallah diyelim nazar değmesin.
İnci Öğretmenim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim :love:
Yaşar komtanımında eline sağlık yaza bende istiyorum aynısından komtanım şimdiden duyrulur
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.... :love:
valla çok iyi olur senle gezeriz bol bol [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] :P :x ...yani ikimiz [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] , :P başka kimse olmadan [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] , :P bayan bayana, [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] :P
Aynı fikirdeyim aliyim şu ehliyetide yaza gezeriz tabi bol bol 8)
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
;) ;) ;) ;) ;)
Kubilay modum ,bu gidişle önümüzdeki yaza , makinayı kaptırıp yaya kalacakmışsın gibime geliyor.
karıştırma şimdi modun kafasını .... :PAlıntı:
Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
Artçıma canım feda ben ona ömrümü verdim motorumu vermişim çokmu :love:
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUAlıntı:
MODUMUZA KOCAMAN BİR ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Kubilay abi yelkenleri hemen suya indirdin :P bide okan abiyle light diye makara yapıyonuz.Ya bu moderatörler hep böylemi :P :P
YA VALLA SİZ VAR YA...
ADAMLAR AŞIKLAR SEVİYORLAR....SİZİ DE GÖRÜCEZ ....
AMİN
seven ne yapmaz kardeşim
aslanım yeniköylüm pardon hanım köylüm yürü be kim tutar seniiiii
Alıntı:
Bu söze şapka çıkartılır.
allahın kılıbıklarıııııııı.....
vermiyom kardeşim.. motorumu kimseye vermiyom.. düşüp kafalarını gözlerini patlatacaklar...ondan soora uuraş dur .....
yav kubii sende nası rizeliymişin beaaa.... kelebek rizeli.. ehehehe....
yaw galiba bu sitede mod olmak için 1. kural kelebek olmak heheheheheheheheheheheheheheehehehehe
neyse cok bişi demiim ne olacağımız belli olmaz :D
Uğurcuğum miniğim.. yarın kubi okusunda binbeşyüz sene banlasın seni ...ehehhe.....
sen banlamadıysan o neden banlasın yaw sen baş kelebek değilmiydin abiciiim :D
Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
Offfffffff . bu söz kavgada söylenmez yahuu...
gaza gelmeeemmmm.....üstüme de alınmıyom hemide......kelebek başkaaa.. kılıbık başkaaaa......Alıntı:
Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
Hanıma motor vermek kılıbıklıksa kılıbığım kardeşim varmı daha ötesi siz bi evleninde o zaman görcem kılıbıkları [smilie=redcolorz3_pdt_11.gif]
ben zaten belirtmiştim ilerde bizim ne olacağımız belli olmas die hehehehehehehehehheheehe :D
aynısından Yaptırsam kaça patlar yaw :)