Benim çadırım böyük, motorumla beraber yatcam inşallah :D bırakmam onu dışarlarda :P
Yazdırılabilir Görünüm
Benim çadırım böyük, motorumla beraber yatcam inşallah :D bırakmam onu dışarlarda :P
:oops: :P :P atını seven kovboy misali gibimi heh heh heh heeee :P :P :P :PAlıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Valla at avrat silahtı önceden, şimdi ise "motor avrat ve para" oldu gomtanım malesef :)
oooo tayfun kardeş istanbul seni bozmuş :)
İstanbul beni değil, kadınları bozdu adminim, allah sonlarını hayır etsin valla ;)
Afyon'dan Çifteler üzerinden Eskişehir'e gelinecek, o kadar. Sonra zaten toplu hareket edilecek.Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
o tarihlerde allahtan bir mani cıkmazsa insallah gelecegim,gelirsem de hanımla gelirim diye tahmin ediyorum yok hanımla gelmezsem ayıp ettin murat artcı martcı geliriz belki ama o zamana kadar yeni motor alırım diye tahmin ediyorum olmadı yalnız gelirsem seni artcı alırım :DAlıntı:
motoru sattık ama sizleri takip ediyorum merak etmeyin kalbim sizlerle :D
gerçekten güzel gezi olacak elele veren arkaşları her zaman kutlarım(REGALRAPTORU)mu alınca gezilerinize katılmak istiyorum saygılar
sevgili alperim admin abi ben hanımla beraber gelecegim lutfen bana +1 yazarmısın, o zamana kadar motoru almıs olurum insallah o isi 15 gune kadar hallediyorum, bu arada lutfen ben 2 kisilik oda istiyorum, Murat kardes sana artcı olamadık hep beraber yol alırız artık
Bi daha arkamdan konusmayın motoru sattı mattı ugramıyor diye artık sattıgımız yok kimseyi :evil:
adminim alperim yaz usta benide. 1 haziranda ehliyet cepte nasıl olsa. öte dünya diyin geliim alimallah.
yavv şu 19 mayıstakine gelip gelmeme konusunda sıkıntı yaşıyorum ehliyet ten dolayı. ne yapmalıyım dostlar sıkıntı yaşar mıyım ??
ya arkadaşlar ,
ben buraya 2 gün önceden gelsem de şöyle de bir güzel tatil dinlenme yapsam
biraz spor forma girerim belki nede olsa sucuk mangal falan olacak ne olur ayıp olurmu acaba ? zaten Mersin den 1-2 günlüğüne gelemiyeceğimi belirtmiştim sizler gittikten sonra orada kalmak hüzün veriri insana ama sizler gelmeden orada beklemek heyecan verecektir.
evet evet ben hanım ve cocuklarla 2 gün önceden gelmek isterim uygun görürseniz.
bu arada da oda kapmış olurum :mrgreen: :mrgreen:
olmadı araba ile geleceğimden dolayı yakın biryerlerde konaklama da yapabilirim ..
Kino Baba, bi zahmet gitmişken mangalları da yakarsın; malum grup kalabalık, aç gelicez :)
olur tabii abi, msn'den bi görüşelimAlıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
benide bekleyin polo......................... :cheesy:
ekledim herkesi evet yokmu arttıra senede 1 kez olacak bir organizasyon kacırmayın derim sonra kafanızı duvarlara vurursunuz.
Alıntı:
:evil: :evil: :evil: :P :P :P şiiiişşşşşt alperim bana bak tomcat makinasını orda bi tur verirse ben de geliyom vermezse sil beni heh heh heeeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P :P
Arkadaşlar gezi tarihinin KPSS sınavlarıyla çakışmasından dolayı 1hafta önce olan 23-24 haziran tarhine alınmıştır.Bilginize.
Ya geçmek bilmiyor zaman offffff offffffff gelsin artık buluşma zamanı
alperadminim artçımla ordayım, beni de yaz üstad. sakaryadakine ehliyet muhabbetinden gelemeyeceğim ama bunu kaçırmam.
Bir hafta geriye alınması benim gelme şansımı biraz daha arttırdı. Sevindim.
Umarım bir aksilik çıkmaz da, hep beraber orada olabiliriz. Heyecan verici.
Alper bizide yaz.Dün akşamdan sonra muhabbet tatlı geldi.Bu geziyi kaçırmayız.
adminim imparatorum... emrah komtanla irtibata geçtinmi???..bi sorun olmasın gün konusunda .. çünkü o gün için yani 29 haziran için hazırlık yapılacaktı... emrivaki olmasın gomtanımıza karşı...Alıntı:
baba yarın ararım konusurum dogru diyorsun
Alper ben nekadarda laz olsamda biraz light lık vardır.Ben hanımsız bakkala bile gitmem +1 im yani
Arkadaşlar bir kez daha hatırlatmamda fayda var diye düşündüm
Listeye adını kesin katılacaklar yazdırsın çünkü sayıya göre düzenleme yapılacaktır.40 kişilk yemek hazzzzırlatıpta sonradan sayı düşmesin lütfen bu konuda hassas davranalım bazen arkadaşlar bir heyecanla falan adını yazdırıyor sonrada başka planları çıkıyor ve bizede söylemeden ogün gelmiyor ve sorun yaşıyoruz.Listeye adını yazdırıpta son anda problem yaşayanlar mutlaka bana 0532 7374526 nolu telden veya forumda bu topicten ulaşsın lütfen SAYI ÖNEMLİ
Arkadaşlar bir kez daha hatırlatmamda fayda var diye düşündüm
Listeye adını kesin katılacaklar yazdırsın çünkü sayıya göre düzenleme yapılacaktır.40 kişilk yemek hazzzzırlatıpta sonradan sayı düşmesin lütfen bu konuda hassas davranalım bazen arkadaşlar bir heyecanla falan adını yazdırıyor sonrada başka planları çıkıyor ve bizede söylemeden ogün gelmiyor ve sorun yaşıyoruz.Listeye adını yazdırıpta son anda problem yaşayanlar mutlaka bana 0532 7374526 nolu telden veya forumda bu topicten ulaşsın lütfen SAYI ÖNEMLİ
Alper baba beni ve artçımı listeden çıkarırmısın biz gelemiyoruz,ben büyük ihtimalle o hafta kıbrıs ta iş gezisinde olacağım:( çok istiyordum ama kısmet değilmiş inşallah birdahaki sefere size hayırlı yolculuklar ve iyi eğlenceler dilerim....
alperim adminim. beni be eşimi yazmıştın ya.. bide kuzenim gelecek aprillayla....onuda kabul ederis heralde içimize....çok ileri teknikte motor sürücüsüdür...riski çok sever ...drag uzmanıdır kendileri...renkli bi kişilik...tabiat aşığıdır .. aman kimse yerlere çöp atmasın... :scared: :scared: :scared: :scared:
fatih ... amcamın oğludur kardeşten ileridir...
baba valla cok üzüldüm gelemediğine ne yap ne et o zamana kadar ayarlamaya çalış lütfen yüzyüze tanışamadık gittiAlıntı:
OnurBerberoglu Nickli Üyeden Alıntı
baba dediğinde lafmı tabi gelsin başımızın üstünde yeri var çok seviniriz.Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler kardeşim......
okan kardeşim emrah gomtanımla konustum problem değil dedi onayladı.Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Alper bayan riders gelemiyormu acaba ? :? beni yazmamışın :? ,yoksam ben mi yaz demedim :? :roll:
yazmaz olurmuyum inci hocam bayan riderslar bizim başımızın tacı
teşekkür ederim Alper"ciğim
izin olayınıda ayarladım...
eee napayım bende geleyim bari :mrgreen:
ama millet eşiyle çocuğuyla çoluğuyla geliyor
biz bekarlar ne yapıcaz yaw
yolda bi artçı yapabilirmiyiz acebaaa???
Karizma sağlam neden olmasın
TEŞEKKÜR EDERİM
HADİ BAKALIM HAYIRLISI :):):)
inci örtmenim.. kalacak yer konusundaki endişeleriniz için şööle bi çözüm buldum.. siz hiç çadır madır işiyle uğraşmayın...ben çadırda yatarım.. hanımlar odalarda yatar .. 2 gün hatunla yatmasak ölmeyis ya... hehehe...Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
bizim hatuna dedim bölle bööle inci örtmenin çadır çömleği yokmuş.. hemide alsada taşıma şansı yok motor küçük olduundan... o da dediki bayanlar bi kaç kişi bi araya gelir odalarda kalırız .. senin yerinede inci örtmen kalır dedi.. hemen tekmeyi yedik sizin sayenizde hatundan...huhahaha.... :P
ya olurmu hiç öleeee :? ....seni aşkından nasılll ayırırm olmassssssss :oops: ..... ben çadırımı neyim alırım sen meraklanmaa :cheesy: :D ... ama bu düşüncen ve teklifin için teşekkürler ediyorummmm :cheesy: :cheesy:
valla örtmenim çok samimi olarak söyledim.. laf olsun diye diil yani... hiç uuraşmayın çadır çömlek işleriyle.. zaten sizin motor taşımaz ölle eşya felan...ne gerek varr...2 gece için....sizin için .biz ağaç altında bilem uyurus ....Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı