merhaba hocam radyotör setine ne diyorsun bana sadece fan lazım ama dersenki radyotörü ile veriyorum o şekildede alırım güzel bi fiyat verde ilgilenek :)
Yazdırılabilir Görünüm
merhaba hocam radyotör setine ne diyorsun bana sadece fan lazım ama dersenki radyotörü ile veriyorum o şekildede alırım güzel bi fiyat verde ilgilenek :)
Arka istop ve sırt dayama olabilir satılmadı ise ne kadar...özel mesaj atabılırsenız sevınırım...
hocam radyatör fan işini mecburen serviste hallettim ama başka bişeyler lazım olursa direk seninle irtibata gececeğim teşekkürler
Selam arkadaşım bana sele altında bulunan akü ve hava filtresinin dış kısmındaki kapaklar lazım.
Satılmnadıysa almak istiyorum
Hocam, Koruma demiri (iyi durumda ise eziği vs si yoksa ) , ön cam, ve ön arka jantlar, ön fren merkezi ve kaliperleri için ne istiyorsun ?
merhaba dostum hala elinde parca kaldıysa bana aku yan kapakları lazım su krom kaplama plastik kapaklar fiyat ve temin durumu hakkaında bilgi verirsen cok mutlu olurum
hala bitiremedin mi motoru?
ne motormuş sat sat bitmiyor.
Sase%90 elimde kalir
Karburatorde kolay bozulmuyor
Ust silindir kapagina heran ihtiyac olmuyor
Mars motoruda kolay bozulmuyor
Genel olarak hersey gitti ama
Kalanlarda ilk sayfada yaziyor
su anda birisi parca istese gonderemeyecegim lanet deponun ( asansor osasi) anahtari kayip.
baba merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın, komple satsan motoru birine ortalama nekadar pazar fiyatı, şimdi nekadara çıkardın elden parça parça?
sıkıntı valla :mrgreen:
Evet o depo olayının diğer bir mağduruda benim. Bu anahtar yaktı bizi Emix :)
merhaba dostum beyin duruyormu peki baya bi geçmiş gerçide:(
Arkadaşım elinde kalan parçaları yazarmısın .... Belki lazım olanlar vardır elinde
elde kalanlar ilk sayfada yazıyor Arkadaşım. ancak çürümeye terk edildiler abim yurtdışına gitti ben ise Ankara'da ikamet ediyorum parçalar Antalya'da depoda duruyor gidipte ilgilenemiyorum forumdan Emreye ön camı gönderecektim aylar geçti hala kaldı öyle.. tabiri caizse çürüyorlar..
hepsini toplu alıcı çıksa işten izin alır haftasonu giderim antalyaya p.tesi döner kargoya veririm..
Fan motoru var mı?