arabayla gelicek birini bulalım...onun arabaya koyalım eşyaları...
Yazdırılabilir Görünüm
arabayla gelicek birini bulalım...onun arabaya koyalım eşyaları...
Şimdi fuar girişine bi emanet standı açsak, adam başı 5 kaattan köşe olur muyuz diye düşünmeye başladım. :)
ya o değilde fuara girebilmek için davetiye olması gerekmiyormu
nerden ayarlarız?
bilet&davetiyesi kapıda satılmıyomu ki? bu arada fuar tam olarak nerede ya da nereye yakın?
fuar alanı istanbul yeşilköy atatürk havaalanı bitişiginde CNR fuar alanı
biletler tüm motor bayilerinde olur herkes gördüğü tüm motorculardan alabildikleri kadar davetiye istesinler yoksa bu kadar kişiye davetiye bulamayız bulamayanlarda kapıda bilet satışı yapılıyor fakat 10-15 tl gibi bir rakamdır :)
Listeyi Güncelleyelim
1- CELİL
2- MaRCoS
3- ağfndrdm
4- inaona
5- Erhan
6- xcell + 1 (eşi )
7- Rona + 1
8- casper + 1 (eşi )
9- dtahir
10-SonsOfAnarchy
11-TWO-WHEEL TANGO
12-guento
13-foreman +1
14-turq[/quote]
15-infinitedreams + 1 (eşi)
16-mustafa
17-demiratlı
18-Telkarin(yenibosna şirinevlerden)
19-Dejavu27(Halkalıdan)
Feribot biletimi aldim.
Hava iyi olsa da gezsek mi, yagmur yagsa da Atilla abi arabayi getirse mi, hangisine dua etsem :)
c.tesi çalışıyorum ama izin alabilrsem gelmeyi düşünüyorum, kaskları benim arabaya atabiliriz. belki ben de bi stand açarım :)
oo arabalar belki 2 olcak :D takipteyim son güne kadar bende belki motorla gelirim böyle olursa :D gaza geldim walla :D
sanırım kask var motor yok sende.. kaskınıda getirirsin 350liklerden birisi seni artçı alır fuar sonrası gezi olursa motorla katılmış olursun sende :D
iii araba olması ii olacak sanırım...İnş hava da güzel olur da fuardan sonra güzel bi gezmiş oluruz
Cemreler 2012
Tüm dünya ile birlikte son on yılların en soğuk günlerini yaşayan ülkemize, yüzyıllardır izlenen doğal takvimden müjde var.
Baharın gelişinin müjdecisi kabul edilen ‘cemre’ler, 20 Şubat Pazartesi başlıyor. Türkiye bu haftayı da aralıklarla kar yağışıyla geçirecek. Ancak 20 Şubat’ta havaya düşecek olan ilk cemreyle birlikte doğanın uyanışına tanıklık edeceğiz. Şubatın 27’sinde suya ve Mart’ın 5’inde ise toprağa düşecek cemrelerle hava su ve toprak ısınacak
Havaforum.com
bu cemre dediğimiz şey erzuruma nisan ayının ortalarında geliyor :D:D:D:D
Bande Varım Yaw :)
Beşiktaş Bölgesinden Gelme Planım...
Yalnız Bu Davetiye Ve Bilet Konusunda Nasıl Bir Politika İzleniyor Ufak Bir Bilgi Rica Ediyorum Saygılarımla.
Selamlar 3 Martta Fuar İçin Beşiktaş Bölgesinde Buluşacak Olanlar Kimler Abilerim Kardeşlerim ? Tahmini O Bölgeden Hareket Edecek Kaç Kişi Oluruz Acaba ?
araba işi noldu araba :mrgreen:
kendimi nazlı gelin gibi hissettim :p
beşiktaştan katılacam bende ekibe
8)
Ben de bir aksilik olmazsa geleceğim ;) Yağmur yağarsa falan metrobüs tabii ki, 3 Mart'a o kadar güvenmiyorum, motorla gelebilecek bir gün olmayabilir benim için.
Yagmur yagmazsa bende 12 gibi besiktas da iskelenin orda olurum.yagarsada artk metrobusle :)
abi ben ve bi arkadasımda katılmak istiyoruz. saygılar :)
Celil Abi Ben Kız Arkadaşımla Gelicem + 1 Yaparsın Revizyonda...
arkadaşlar bilet bulamıyorum elimde 5 adet bilet var onunda yeri belli zaten herkesin davetiye bulma konusuna agırlık vermesi lazım yoksa gitti paralar
fuarda eşya taşıma konusunda yanınıza kaskın kılıfını alın içeride dolaşırken içine sığdırabildiklerinizi sığdırır omzunuza asar gezersiniz ben öyle yapmayı düşünüyorum 8)
bi kaç yerden söz aldım fuar girişi için sponsor olabilirim arkadaşlara :p kesinleşince burdan yazacam
ben ve alicanda gelcek abi davetiyeleri nerden alabiliriz.
Celil abi yaz beni de listeye :) Fuar bahane sizi görmeye gelicem :)
Buyuksunnn. :cheesy:
Eyvallah celil abi...Patronsun....
Harikasın Celil Abi :) nazar
Teşekkürler Celil abi...
neymiş aganın eli tutulmazmış eyvallah celil abi
süper ya abi cok sagol :))))
arkadaslar merhaba listeye ekleme olayı var sanırım davetiyem var bende cumartesi sizlerle gelicem beşiktaşda buluşmak üzere celil abi merhaba listeye sen ekliosun sanırım 2 arkadas motorlarımızla gelecez
Motosiklet ve bisiklet tutkunları,
01 - 04 Mart 2012
,Türkiye’nin en kapsamlı fuarı Eurasia Moto Bike Expo Fuarı’nda buluşacak.
3 mart cumartesi
fuara gidiyoruz
:)MÜJDE LİSTEDE İSMİ OLAN HERKESE BİLET TEMİN ETTİM :cheesy:
- Motorsuz ve şehir dışından gelecekler fuar kapısında 13.00 da
- Motorlu şehir dışından gelecekler için en uygun yer anadolu yakası E5 (şehirler arası ana yol ) üzerinde olan kozyatagı carrefour buluşma noktası uygun olur veya fuar tercih sizin 8)
- Anadolu yakasından gelecekler örnegin kozyatagı carrefour da veya kendi aralarında belirleyecekleri bir yerde bulluşup tahminen 12.00 gibi hareket edip 13.00 da fuarda olacak şekilde yola çıkar 8)
- Beşiktaş çevresi içinde vapur iskelesinin ordaki çay bahçelerinin önünde buluşup 12.15 gibi hareket edip 13.00 da fuara ulaşacak şekilde yola çıkar 8)
- Avcılar ve çevresinden gelecekler avcılar camii önünde buluşup 12.15 gibi hareket edip 13..00 fuarda olacak şekilde yola çıkar 8)
- İncirli bakırköy bölgeside 13.00 da fuarda olacak şekilde hareket eder 8)
- HANGİ GÜN : 3 mart cumartesi 8)
1- CELİL
2- MaRCoS
3- ağfndrdm
4- inaona
5- Erhan
6- xcell + 1 (eşi )
7- Rona + 1
8- casper + 1 (eşi )
9- dtahir
10-SonsOfAnarchy
11-TWO-WHEEL TANGO