istihap hadini aşmayın kardeşim. ne yapıyonus ölle yaa 200 kilo ağırlıkla motora binilirmi....vışşşş...Alıntı:
madend Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
istihap hadini aşmayın kardeşim. ne yapıyonus ölle yaa 200 kilo ağırlıkla motora binilirmi....vışşşş...Alıntı:
sorma abi 95 lik artçım kilodan bacakları açamıyo haliyle ben yarı depoda yarı selede gidiyom.Ama deneyimimle söylüyom istihap haddinin gerçekten asılmaması gerekiyor yoksa motor durmuyo. :DAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: rampa aşşa hiç şansın yok söllim.. çok çabuk ısınıyo bizim balatalar.. kalitesi had safhada olduğu için heralde... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P
Allahtan kütahyada öle rampa filan yok ama İstanbula geçince artçı almam yoksa uçarız bi yerden
kütahyadan çok geçtim bi şehir içine girmek nasip olmadı .. inşallah ilk fırsatta sayende uurarım.. hemde seninle tanışmış olurus kardeşim....
inşallah abi her zaman beklerim belki bende yazın sizin oralara gelebilirim.Gelirsem ilk iş sana ulaşırım.Alıntı:
hadi bakalım... inşallah ..ama daha önce eskişehirde buluşacass heralde ...sana çok yakın zaten.. gelmemeslik yapmassın demii..
Neyyy Kütahyamı Balaban kebabımı dedi biri
o neki yaa.. balaban kebabı.. bende isterem....
Abi gelmeyi zaten çok istiyorum.Ama dünyanın binbir türlü hali var diye son katılım tarihi olan 15 haziranı beklicem.Bi de motoru satma ihtimalimde var.Ama satma olayım RR ımı sıfırlamak için olur.Alıntı:
hayırlısı neyse o olsun kardeşim.. allah gönlüne göre versin...gönlünden harley geçiyosa onuda iki tane versin.. birini bana hediye edersin...ehehehhe....Alıntı:
Okan kardeş Kütahyadan çık Afyona doğru bi 10 km sağda Alfa evi diye bi yer var bir kebap yapıyo Balaban diye yok böle bişi ama sadece gündüz yapıyo yapan usta gündüz çalışıyomuş sırf onun yüzünden Antalya tarafına giderken ordan gündüz geçecek gibi ayarlıyorum valla
Bİ DENK GELİRSE UURARIM.. GÖTÜRÜRÜM ÇİF PORSİYONUNDAN Bİ BALABAN KEBAP...GECE GECE AZZIMIN SUYUN AKTI VALLA.. :lol: :wink:
Ben bi yarın gidim. :DAlıntı:
git git sen .. çok ihtiyacın var belli.. motor durmuyo diyon .. hala gözün kebaplarda.. :scared: :oops: :lol: :lol:
boşver abi can boğazdan gelir.Alıntı:
Tesisin tabelasında Alfa Romeo nun arması var kardeşim afiyet olsun bizim içinde ye ha bide havuz başında otur keyfine varavaraAlıntı:
Yeri biliyorum.Ama kebap olayını bilmiyodum.Ayın 30 u akşamı ist deyim istersen paket yaptırıp getirim. :D bozüyük le kütahya arasındada var alfa evi sahipleri buraların zenginlerindenAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Sana afiyet olsun kardeşim o paket buraya gelmez ama sen geldiginde tanışmak isterim ist de nereye geleceksin
Ali ustanın çok yakınına yani beşiktaşaAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Tamam o zaman ben Ali ustaya çok yakın çalışıyorum Darpanenin biraz aşağısında Muhakkak ara müsayit olursan görüşelim
tel 05322814551