Onay aşamasına alındık bundan sona kim tutar beni yaz adminim yazzzz
Yazdırılabilir Görünüm
Onay aşamasına alındık bundan sona kim tutar beni yaz adminim yazzzz
ulaaaa.. fır fırr geziiniss yaa.. kıskanmaya başladım artıkın .....
Evet muhakkak yarış seçmen şart. Bende yavaş sürme yarışını işaretledim va kaydı yaptırdım. Altına da not düştüm. Ben 47 yaşında bir adamım kiöseyle yarışacak çamurda debelenecek halim yok kayıt olsun diye işaretledim yavaş sürme yarışını siz yine de yok sayın dedim. Hehhhh Hehhhh. Diğeri de serbest zaman.
Ayrıca planı bile yaptım be siz ne sandınız. Sabah 6 da Ankara çıkış saat 9 da Eskişehir. Orada Emrah kardeşimi ziyaret sonra sizleri Bursa otoban çıkışında saat 13 cıvarı yakalayıp beraberce gitmek Bandırma ya. Nasıl plan ama.
ooohhhh.. suyundan da koyyy aksu babaa... :+1: :+1: :+1:
Yakışır Abicim bende yavaş gitmeyi işaretledim en kötü adminimin arkasına saklanırız o bizi korur
yav bi kurban lazım yarışta, tabi genel kanı bu durumda adminime yıkaraktan bu işin içinden sıyrılmak tabeee :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
biz yavaştan yürürüsss artık arkadan arkadan :P :P
Başımla beraber abi...
Şu telsiz işlerinide halletmek lazım herhalde
eşinlemi gelecen abi +1 yazıyorum cadır falan hazırsınız demiAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Alper malesef tek geliyorum çadır hazır olur ozamana kadar internetten aldım Bizim kızın sınıfı doğum günü yaz tatiline ve okulun son ayına denk gelenlere toplu doğum günü partisi ayarlanmış hanım çocukla oraya katılıyo malum bizimkininde doğum günü olunca ben kaçıyorum anlıyacağın.
tamamdır abi. ekliyorum senide listeye
Bu arada biz cumartesi çıkıyoruz dimi. saat 8.30 cumartesi sabahı dimi
Buluşma Tarihi02.06.2007 (Cumartesi)Alıntı:
Buluşma saati: 08:30
En geç Hareket Saati: 09:00
Evet cumartesi sabahı kozyatağı carreforudan yola çıkıcaz.
AKSU ABİ YALOVA YADA BURSA CİVARI DENK GETİRİP BULUŞSAK DİYORUM KALAN YOLU BERABER YAPARIZ NE DERSİN
güzel gezi olur burası..yol güzergahı karacabeyden sonra tek şerit ama güzel yol..
iyi yolculuklar size
kaldera baba gel o zaman sende hep iyi yolculuklar diyon kırıyon bizi valla
Hakkaten baba gelde biz yenilerde senle tanışalım.Hem tecrübelerinizden de istifade edelim
Kaydım da tamamdır. Galiba biz RRcılar olarak hepimiz yavaş gitme yarışına katılacağız. Hehehe çok komik olacak. Ama çamurda debelenmekten iyidir. Biz eniysi yanyana gidelim. Ayakları da birbirimizin ayaklığına koduk mu dursak da düşmeyiz. Nasıl fikir ama. Hehehehe.
Alıntı:
arkadaşlar aslında bende çok istiyorum gaz açmayı birlikte...Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
ancak günlük mesaim bittikten sonra da evde ikinci iş olarak
web tasarım işlerim, site güncelleme işlerim, güvenlik konuları oldukça fazla..
hele aldığım bir katolog program işi varki sanırım 22 000 grafik 22 000 parça .3-4 ayda bitirmye söz verdim.
1 yıldır bitiremediğim gelişmiş bir otoservis programını bitirdim sayılır.onun sunum işleri falan da filan
birde kendi sitemde sorunlar :P var.
ev tadilatları da cabası...
sanırım bu yaz hiç bir toplantı, gezi aktivitelerine katılmam mümkün görünmüyor.. :P
arada bir yazıp çiziyorum işte..hepsi bu
Canın sağolsun baba iş önemli tabi bu kadar sıkıntılı ve işsizligin olduğu bi dönemde sana kolay gelsin inşallah bir akşam buluşmasında tanışmak dileğiyle
Arkadaşlar bakın yaz dediğin göz kapayıp açıncaya kadar geçiyor geziler ve buluşmalara katılmanızı öneririm hazır şansımız varken bu tür organizasyonları değerlendirin sonra çokkkkkkkkkkkkkkk üzülürsünüz.
Kalan sağlar bizimdir kardeşim...
Hazır turnuvadan da elenmişiz, hafta sonlarım boşa çıktı yani...
Ah'ın mı tuttu nedir :)
Alper sen listeye İstanbul dan 1+1 daha yaz ama ismine .............. (nokta nokta) olsun. Orada görürsünüz. Tabii tanıyorsunuz.
Kaldera arkadaşım gelendiğin için üzgünüm ama önce iş tabii ki.
İlker bende Alper in cep tel var, bakalım duruma göre haberleşiriz, olası bir yerde buluşuruz. Lunatic ile beraber geleceğiz büyük ihtimal.
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt (+1) (İstanbul)
2-Aksu (Ankara)
3-carvalho(İstanbul)
4-moonchild(İstanbul)
5-iakyürek(İstanbul)
6-lunatic (Ankara)
7-yenikoylu_ua(İstanbul)
8-ilkerkoparal(İstanbul)
9-.........(+1)(İstanbul)
3 haziran da motosiklet kazasında ölenler için toplnma sözümüz var ...size iyi eğlenceler diliyorum
BENDE GELİYORUM ÇANAKKALE ÜZERİNDEN TEL NO SU GÖNDERİN
0532 737 45 26 benim cep telim oraya gelince bana ulaşabilirsin buluşuruz oralarda bir yerde
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt (+1) (İstanbul)
2-Aksu (Ankara)
3-carvalho(İstanbul)
4-moonchild(İstanbul)
5-iakyürek(İstanbul)
6-lunatic (Ankara)
7-yenikoylu_ua(İstanbul)
8-ilkerkoparal(İstanbul)
9-.........(+1)(İstanbul)
10.handojoe (Edirne)
arkadaşlar yolunz açık olsun tekerinize taş degmesin sakarya ya bir günlügüne izin aldım cumartesi gittim alper kardeşimle görüştüm degişiklik oldu bandırma uzak pazar iznim var gidince kalmak lazım yakın olsaydı gelirdim genede aklınızda olsun artcı isterseniz tıklayın arabayla zevksiz oluyor motorumu alana kadar ondan sonra rüzgarı hissetmek istiyorum bu ara agresusa selam özledim herkese ayrıca selam. :cheesy: :roll:
ve aleykümselam erol abi...kapıdağ uzak d hisar yakın sayılır sana.. yarın akşam çaydayız bekliyoruz.. gelmemezlik etme...hasret gidrir lafın belini kırarız...Alıntı:
polo Nickli Üyeden Alıntı
öfff öff bayılıyorum ya motor alemine kardeşimmmm tek muhabbet rüzgar ile savaşş yeni canlarla kaynaşş bide en güzeli doğa ile bağdaş canlarla dolaş
http://upload8.postimage.org/495507/transport123vw.gif
http://upload8.postimage.org/495515/15_9_28_1_.gif
merhabalar eskişehirdeyim bir rr edinmek üzereyim.2 haziran a kadar sürebilirsem bende katılmak isterim.selamlar.
Dostum ben de Eskişehir'deyim ya.. Kimsin, necisin, bi tanışma topiği açıversene... Özelden gel de görüşelim, ben sana motoru anlatayım.. Sevgiler..Alıntı:
oakgun68 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
KOMTANIM ŞAİRLİKTE VAR GALİBA :D .... süpersin yaa .. :cheesy:
Yaşar komutan motoru da yeniledi, artık yol yapmak zamanı ama birde işlerden fırsat bulsa. Bu iş meselesi çoğumuzun hatta hepimizin sorunu ama hep önceliğini koruyor ve ilk sırada işimizin olması da gerekli tabii. Seneye gel Ankara nın tozunu attıralım. Nasıl olsa sen emekli ben emekli ohhh gez babam gez.
ya dönüşte bursaya uğrayıp bir iskender yiyelim ne dersiniz
valla bana uyar be ilker baba...
PAZAR ÖĞLEN GİBİ KALKAR YAVAŞ YAVAŞ GAZ AÇAR BURSAYA UĞRARIZ. GÜZEL BİR İSKENDER YER YOLA ÖYLE ÇIKARIZ
Uyar ama iskenderle beraber kazık da yemeyelim. Biz geçen sene gittik motorlarla iskender de yedik kazık da.
abicim bursanın iskenderinin tadıda fiyatıda hiçbir yere benzemez. lezzet süper, fiyat kazıktır ama o kadar yol gidipte kazık yememek ayıp olur be...