gelin gelin beni ehliyetten yakalamazlarsa sizi karşılarım :)
bu arada ilk defa gideceğimden dolayı yiyecek su vs sıkıntısı olur mu? hazırlıklı mı gidelim?
Yazdırılabilir Görünüm
bak busefer baştan uyarıyım, şarabımdan araklayanı fururum, ama furmayabilirimde. bılmıyorum o ankı psikolojime bağlı :mrgreen:
bak mezarcılara yaaa :p tirbüşon yerine kullanırım olm sizi :mrgreen:
abiler feribot bilitleri hala 66 tl den satışta
durumu belli olamyan gelmek isteyenler
Arkadaslar bugun festival alanina gittik, mukemmel bir yolu var. Gunes batmadan feribottan cikar cikmaz yola cikin, surusun keyfini yasayin
Arkadaşlar çok özür diliyorum. Çok istememe rağmen Cuma akşamı için işimi ayarlayamadım, sizi almaya gelemeyeceğim. Umarım Özgür gider.
Cumartesi sabah kulüple yola çıkacağız, orada görüşmek üzere.
( listeye adımı iliştirinde kalabalık görünsün 8) )
evet son fırsat Bursa enduro festivaline cuma akşam 18.00 da yenikapıdan feribotla yola çıkıyoruz yokmu başka gelen 8)
1-alper
2-celil
3-ağafendi
4-tuneray
5-ozguralic (bursa)
6-ekinoks (bursa)
7-Turq (bursa)
8-burak 332
9- ?
celil abi biliyosun gelmek isterdim ama bu hafta önemli misafirlerim geliyor nazar allah kaza bela vermesin sakin sakin gidip gelmek nasip etsin.
beyler ben hazırım sizlerden ne haber hadi festivale gidiyoruz egsoz sesi duyuralım endurocu kardeşlere :)
http://www.dailymotion.com/video/xi7...ayla-yolu_auto
yol biraz bozukmu ne??
evet abi yol biraz bozuk ve mıcırlı. en sevdiğimden :D bildiğin endurosu olmayan gelmesin demiş adamlar :D ama yağma yok. alayına rest tırmanır bizim regaller o yolu. buarada bizim motorların tekerlerı daha kalın hem en olarak hem yapısal olarak. lastıklerde problem olacagını sanmam. hıza dıkkat edelım yeter.
Evet son fırsat Bursa enduro festivaline 22 haziran cuma akşam 18.00 da yenikapıdan feribotla yola çıkıyoruz gelmek isteyenler yenikapı bursa 18.00 feribotundan biletini alsın yokmu başka gelen 8)
CELİL cep :0542 3273689 :)
1-alper
2-celil
3-ağafendi
4-tuneray
5-ozguralic (bursa)
6-ekinoks (bursa)
7-Turq (bursa)
8- ?
Cuma için tekrar girişimd bulundum fakat başaramadım :(
Arkadaşlar festival alanında sırtında Bursa Choppers patchi gördüğünüz adamlara yapışın, geleceğinizi konuştuk. Hatta kulüp başkanımız telefonunu vermemi istedi. Herhangi bir sorun yaşarsanız orada veya yolda arayabilirsiniz. Sorun yaşamasanızda bir selam verirsiniz kral adamdır. Hafif uzun saçlı top sakallı.
Celil abi benim telefonum sende var, başkanın telefonunu da özelden sana msj atıyorum, cumartesi görüşmek üzere8)
teşekkürler ibrahim bursa choppers a da teşekkürler terslik olursa ben sana ulaşırım :mrgreen:8)
evet motoru yükledim yarın cuma sabahı 06.00 yol çıkıcam 07.30 da mola verip yoldan işe ugrayıp biraz çalışıp akşam 17.00 de işten çıkıp yenikapıya feribota gidip 18.00 feribotuna binip mudanyada inip bursaya festivale gidecegim bilginize :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::chee sy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::mrgree n::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mr green::mrgreen:
Selam beyler,
Ben yarın akşam sizi en uygun yerden karşılayacağım. Aklınıza takılan bişey olursa istediğiniz zaman arayabilirsiniz.
0555 732 10 05. Feribottan sonra mavi renkli BURSA tabelasını takip edeceksiniz o tabela sizi köprülerin altından dolaştırıp ana yola çıkartacak. Anayola çıktıktan sonra 15 km kadar süreceksiniz ve rampa aşağı, ağaçlık alanların bitip restaurantların başladığı bölgede trafik ışıklarına yaklaşırken sağınızda MİGROS -BURGER KING- DÜRÜMCÜ BEKİR alışveriş mekanlarının oraya gireceksiniz. Büyük isim tabelalarını yaklaşırken göreceksiniz zaten. Telefon açamayacağımızdan dolayı benden önce oraya varırsanız durup benim gelmemi bekleyin.
Yarın görüşmek üzere :)
Arkadaşım da aracıyla bize eşlik edecek, güzel bir manzaradan biz geçerken videomuzu çektirebiliriz :)
Tüm arkadaşlara Bursa Festivali'nde iyi eğlenceler. :cheesy: İşlerimizi ayarlayamadık, Ankara'dan gelemiyoruz ama gönlümüz sizinle. 8) Kazasız belasız sürüşler, iyi bir vakit geçirmeniz dileğiyle.. :cheesy:
Arkadaşlar çok eğlenin, inş. her şey çok güzel ve eğlenceli olur :)
Allah kazasız belasız yolculuk nasip etsin.Yolunuz açık olsun.İyi eğlenceler arkadaşlar..:cheesy::):alkis:
Herşey gönlünüzce olsun inşallah. Bizim yerimize de eğlenin. Kazasız belasız keyif dolu sürüşler dilerim.
tekerlerın donmesıne son 4 saat... gittikçe heyecanlanıyorum :)
hepınıze cok tesekkurler arkdaslar ıyı dileklerınız ıcın. bol bol foto cekıcaz sızlerede
bursa yolcuları son aldığımız habare göre bursa yalova arasında yol çalışması varmış yol mıcırmış dönüşüde feribotla yapmak istiyoruz dönüş için ağafendi biletlerini ayırtmak için sizden haber bekliyor
ağa cep: 05326355540 8)
ferıbotla gıdıp ferıbotla donceksek neden motorla gıdıyoruz abi? siz alın bıletlerınızı ben yol yapmak istiyorum. yok yanı motorları bırakıp yaya gıdeydik ozaman en azından ferıbota daha az para öderdik...
İyi eğlenceler millet haberleri bekliyoruz sabırsızlıkla.
kazanız mübarek ola :)
Açılışı ben yapayım, devamı 1 gün sonra.
http://hizliresimyukle.com/thumb-264276.jpg