Egzozlar açık :p Sırf ana depoyla 270 km. :p Şehir içi üstelik baya bir dur-kalk. :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Egzozlar açık :p Sırf ana depoyla 270 km. :p Şehir içi üstelik baya bir dur-kalk. :cheesy:
Cihan yedek depo dahil 240km çok kötü bir rakam zaten. Yedek depo hariç 240km gitsen fazla yakıyor biraz deriz ama kabul edilebilir olur. Ben yedek depo hariç 280 km yapıyorum ve yaklaşık olarak ortalama 250 - 280 km arası yakıyor millet. Sen yedek depoyuda dahil ediyorsan min. 300 km yapman lazım.
Tabi bu arada bahsettiğim km' ler deponun full doldurulması demek. Full doldurulmasıda kişiden kişiye göre değişen bir kavram. Ben neredeyse silme dolduruyorum dediğim rakamlar için (280 km - 300 km.).
Ben her benzinliğe girdiğimde fullerim ya şu kadar koy falan demiyorum. Fullerken de bakıyorum, kapak zor kapanır belki biraz taşar haddine kadar doldurtuyorum :p:p
Bu akşam gidiyorum ustama. Diyorum böyle böyle, al bu yaramaz çocuğu diyorum, terbiyesini ver ıslah et kısırlaştır (Fazla mı oldu ne :mrgreen:) . Bakalım ondan sonra görelim kaç km yapacak..
Sizin kasayla bizimki arasında da oynama olabilir belki ama umut can'ın dediği gibiyse zaten var bi sıkıntı benimkinde..
270kmyi geçemedim ama ortalama o civarda. Bu arada Petrol Ofisi'nden alıyoruz. Diğer istasyonlardan hiç almadım da denemedim de. Belki, Opet iyidir diyorsunuz ya harbiden denemedim.. :p:cheesy: Denesem 280-290 görürüm belki. :p
Evet Cihan fazla yakıyor senin alet. Bir göster ustaya. Normaldir, cartcurt der ama benden için eş değeri bile 270km yapıyormuş yoğun trafikte dersen ilgilenir. 8)
bn full depo ile yedek dahil 340 km yapıorum şehir içii geçen hafta bozca adaya gitmiştim hızım ortalam 100 120 arası bir depo ile 260 yaptım iki kişiydik ama zorladık biraz ondan olsa gerek
beyler iyi günler.. öncelikle hepinize merhaba, ben henüz bir motor sahibi değilim, fakat önümüzdeki yaz bir arkadaşımla birlikte iki motor ege,akdeniz turuna çıkmak istiyoruz. arkadaşımla baktığımız da tip ve fiyat olarak regal raptorler hoşumuza gitti. sizler de bu motorların kullanıcısı olarak acaba uzun yol için tavsiye edermisiniz. gördüğüm kadarı ile 250- ve 350 cc lik motorları var sadece. uzun yola dayanıklımıdır, bir depo ile kaç km. yol yapılır(üzerinde çantaları, çadırlar, uyku tulumları vs. düşünürsek..) bu gibi uzun yol için gerekli olan bilgileri araştırıyorum ve azönce bu siteyi buldum. düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi aktarır bu konu da bizi aydınlatırsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim..
Merhaba arkadaşlar , bende dahil olayım muhabbetinize.Çeşme'den İzmir'e 105 km yol yaptım.Çıkmadan tam doldurmuştum depoyu İzmir'e vardığımda 15 tl aldı depo.Buda 14,2 kuruş gibi bir rakam.Otoyoldan geldim 100 km hızın altına düşmedim ve harlaya harlaya geldim.Anlattıklarıma ve 250cc ye göre güzel bir rakam.
Merhaba serhan aramıza hoş geldin 8)
konuyu yanlış yerde sormuşsun aşagıya link veriyorum orada konuyu açabilirsin oradan yürürüz 8)
http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=99
Ben en sağlıklı olduğunu düşündüğüm teknikle ölçümü tamamladım sonunda ihtiyar abilerim ve de genç kardeşlerim. Hemen özet geçeyim:
Öncelikle, ben de her seferinde dolduruyorum depoyu ama kapağın altında 2 parmağa yakın boşluk bıraktırıyorum. benzin taşar da boyaya zarar verirmiş gibi bir batıl inancım var. :mrgreen:
Son doldurduğumda sıfırladım sayacı; devam ettim. Sabah tek gidip akşam hanımla dönüyorum ve hep şehir içi kullanıyorum. Yolun yarısı artçıyla yapıldı yani.
Yedek depoya düşme - düşmeme kriterini de gözardı ettim; yedeğe de düştüm dün. Bu akşam da aynı yerden; hatta aynı pompadan (pompacı farklıydı :p) yine aynı seviyeye kadar doldurdum. 285 km gösteriyordu sayaç; 47,15TL ödedim ve 10,94 Litre benzin aldım. Kilometrede 16,5 Kuruş - 0,038 Litre.
Fena değil sanki? :p
bende söyle bir istatistik vereyim :)
1005 km de 3 depo benzin harcadım (49+50+50:) 149tl)
1. depo istanbuldan geredeye kadar götürmedi beni, 295 km de yedeğe çektim(otobanda başıma gelenleri diğer konuda anlatacağım :x ). nedeni ise hızımın 120-130 arasında sabit kalmasından kaynaklanıyor.
2. depo 340 km bitti. bunun nedeni ise gerededen samsun istikametine saptığın zaman samsuna kadar sürekli bir yol çalışması var, devamlı vites küçültüp yükseltmekten kaynaklandı sabit bir hızda gidemedim bazı yerlerde yüksek devirde kullandım.
3. depo ise 370 km net götürdü ve istediğim sonuçta hemen hemen buydu :cheesy: sabit 100 km hızla (arada 110 çktım ama geçmedim)
benim elde ettiğim sonuç:
110+ üstünde hızla gittim zaman 70 km daha az gittim, sabit 90-100 ile gittiğiniz zaman net 360-390 km kadar gidebiliyorsunuz.
theonlygun abim, anlat hatta uzun uzun anlat senin yolda yaşadıklarını sabırsızlıkla bekliyorum... :cheesy: Kısmetse 15 gün sonra sivastan istanbula geleceğim. her bir bilgi altın değerinde :) 8)
arkadaş lar 250e 9b 4.30 lt ile kaç km yol almalı
abi valla 2 ltre ile 36 zar zor gitti :D ittim benzinlige
bencede fazla şanzımanı degişetirecem zaten ozaman yeniden subab ayarı verilecek fakat uygun şanzıman bulamadım ali ustada çok pahalı 350 tl ..... önerecegginiz yer varmı uygun şanzıman
celil abi bazen diyorum atacam çöpe regal sonra kıyamıyorumm... bana çin dediklerinde gözümden cıkıyor ama bence cine o kadar benzemiyor ne diyorsun :)
bi ara ilan vardı bi arkadaşın aradım bişsey sormak icin diyor benim motorum çin degil amerikan.... :D adam diyor evraklarında yazıyor olurmu öyle bişsey.... ha motora gelince şanzımandan başka hiç bi sorunu yok.. herşeyi faal sadece bana çin dir dediklerinde masraf yapmaktan çekiniyorumm
Arkadaşlar ellerinize sağlık güzel istatiksel veriler yazmışsınız ama yine de sormadan edemedim özür dilerim
Henüz 650 km deki spyderımla depoyu fulleyip 200 km lik bi uzun yol yaptım yol boyunca hemen hep tam gaz ve 110+ süratle kullandım en sonunda bugün 230km de yedek depoya düştüm. Acaba yeni olduğu için fazla yakması normal mi yoksa sizce bi anormallik var mı? Bide spyder yakıt deposu kaç litre ?
:D:D:D:D:D:D:D
en az yakan benim motor :D
çünkü daha üretim aşamasında :D
rodajdaki motoru çok zorlamamak lazım bence..aslında çok da hızlı olmamak8)
geçen gün bi adam vardı motorlar hakkında bilgisi olduğunu düşündüğüm bi abi hastane önüde çay içerken tanıştık
neyse
adamla rodaj hakkında konuşurken dediği şey benim kafamı karıştırdı
çıkıp otobana sınırları zorla motor öyle rodajı tamamlar hemde açılır dedi :S
şimdi hangisi doğru ben de yavaş kullanmak taraftarıyım,
rodaj her viteste belli kilometrelerde yavaş yavaş devir yükselterek olur benimde bildiğim adamla iddalaşmadım ama kafam da karıştı :S
Arkadaşlar bu rodaj hakkında herkes birşeyler söylüyor. Kullanma klavuzunda ne yazıyorsa öyle yapın, bu aletin üreticisi bizden daha iyi biliyordur herhalde.
Diğer yandan ufak bir mantık yürütelim. adam (atıyorum) ilk 100 km boyunca 20 km'yi geçmeyin diyor. Neden? Bu alet fabrikada üretildi. sağında solunda bir terslik olursa kaza yapmayalım diye diyor.
Diyeceğim şu ki, motorun devrini çok yükseltmeden, vitesleri değiştirerek akarıyla sürebiliriz rodajda. En önemli şey şu ki, rodaj bakımını asla aksatmayın. Traşlanan metal parçaları piston ya da gömleğe zarar verirse kısa vadede olmasa da uzun vadede ciddi sonuçlar doğurabilir.
sayfa konu başlıgı neydi 8)
paylaşımlar için tşkklr:Rockn Roll: