Kaskları gıyıp dalarız olmazsa :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Kaskları gıyıp dalarız olmazsa :mrgreen:
hava yağmurlu görünüyor =((((
olsun abi yağmur çamur farketmes ben hertürlü uyarım bu arada şu sayıyı bi artıralım be abi azınlık olmıyalım 30 Ağustostaki gibi :)
Yagmur camur ıslemez bıze :x 8)
Ben kadıköy'denim. Suadiye'de mi buluşalım?
ANADOLU YAKASI BULUŞMA SAATİ YERİ 13.00 de SUADİYE OTEL
AVRUPA YAKASI BULUŞMA YERİ :
sabah 10.30 da beşiktaş buluşma noktamızda (vapur iskelesinin ordaki çay bahçelerinin orada) buluşuyor
10.45 de hareket edip ortaköy e marmaris büfe kahvaltı yerimize gidip kahvaltımızı yapıyor
12.00 da hareket edip suadiye ye gidiyoruz 8)
1 - Celil :tr:
2 - Rona :tr:
3 - Shadow :tr:
4 - ibanez_one :tr:
5 - Burak_332 :tr:
6 - Eralp_goksu :tr:
7 - Av.Cevdet Yılmaz :tr: ???
8 - yavuz :tr:
9 - mrtglc :tr:
10-hopperakin :tr:
11-inaona :tr:
12-PALANDÖKEN :tr:
13-Ağafendi :tr:
Of of havada güzel olursa on numara bir gün olucak olmassa 9 :)
Hele bı de Raptorriders olarak bırbırımızden ayrılmazsak super olur. 8) Bı flamamız olsa da motorlarımızın arkasına assak Turk bayraklarının yanına ne guzel olurdu. 8)
ARKADAŞLAR YENİ GÖRDÜĞÜM BİR BİLGİYE İSTİNADEN YAZIYORUM;
BU KORTEJE BAZI OTOMOBİL VE 4X4 KULÜPLERİNİN DE KATILMA İHTİMALİ VARMIŞ...
BU NEDENLE ÜZÜCÜ BİR GÜNE SEBEBİYET VERMEMEK AMAÇLI
SÜRÜŞ GÜVENLİĞİNE KESİNLİKLE UYULMASI VE DİKKAT EDİLMESİ HUSUSUNDA
ÇOK SERT UYARILAR VAR...
AYRICA KONVOYUN DAHA UZUN SÜRMESİ PLANLANIYOR...
YANİ HER ZAMANKİ GÜZERGAHIN YANI SIRA, ÖZELLİKLE AVRUPA YAKASINDA
BİRAZ DAHA TURLAYABİLİRİZ...
ORGANİZASYONA ÖNCÜLÜK EDEN KULÜPLERİN ÇOĞUNUN İSTEĞİ ÖZELLİKLE FATİH BÖLGESİNDEN GEÇMEK...
AMA GEÇMİŞTE YAPILAN BİR ORGANİZASYONDA ÇOCUKLARIN DAHİ TÜRK BAYRAĞI TAŞIYAN MOTORCULARA LAF ATIP ÇEŞİTLİ SATAŞMALARDA BULUNDUĞU KONUSUNDAKİ ÜZÜCÜ HATIRALARDAN DOLAYI BAŞKA ORGANİZASYONLARDA DAHA ÖNEMLİ GÜVENLİK ÇEMBERİNDE YAPILMASI ÖNGÖRÜLMÜŞTÜR VE BU HUSUSTA O BÖLGEDEN (BÜYÜK OLASILIKLA) VAZGEÇİLMİŞTİR...
KATILIMDA, HAVA GÜZEL OLMASI DURUMUNDA 1500 MOTORCUYA KADAR ÇIKILACAĞI DÜŞÜNÜLÜYOR...
ORGANİZASYONUN TÜM MOTOR CAMİASINDA ERKEN DUYURULMUŞ OLMASI DA BUNA ETKEN OLARAK GÖSTERİLİYOR...
ÖYLEYSE ÇÖZELİM DEMİR ATLARIMIZI :cheesy:
29 ekim'de mesaideyim.. listeyi meşgul etmiyim.. :|
yağmur olursa gelemiycem sanırım bugun az yağmur atıştırmasına rağmen güvensiz bi sürüş sergiledim =(( o kalablıkta bir hatam büyük kazalara neden olabilir diye düşünüyorum :S
yağmur olursa durum hepimiz için değişir yağmurda o guruba girmek için usta sürücü olmak yetmez başkasının hatası herkesi yakar 8)
1 - Celil
2 - Rona
3 - Shadow
4 - ibanez_one
5 - Cihan54 ???
6 - Burak_332
7 - Eralp_goksu
8 - Av.Cevdet Yılmaz ???
9 - yavuz
10- mrtglc
11-hopperakin
12-inaona
13-PALANDÖKEN
14-Ağafendi??
Yazın abiler canlar ciğerler beni de , bu sefer Jinlun'la da olsa sizinle olucam inşalllah :) %99.5 :)
sabah 10.30 da beşiktaş buluşma noktamızda (vapur iskelesinin ordaki çay bahçelerinin orada) buluşuyor
10.45 de hareket edip ortaköy e marmaris büfe kahvaltı yerimize gidip kahvaltımızı yapıyor
14-Anilgardiyan :tr:
http://gundem.milliyet.com.tr/29-eki...39/default.htm
Sabah sabah bu ne şimdi yaaaa.Hangi memlekette yaşıyoruz .Yönetim tarafından Atatürk'ü ve Cumhuriyet değerlerini asimile etme çabaları,unutturmaya çalışma çabaları ,Türk'üm diyenlere yabancı bir ülkede azınlık muamelesi yapılması.Bu ülkede Türk'üm diyemeyeceksek ,bayrağımızı dalgalandıramayacaksak, hangi ülkede diyeceğiz,hangi ülkede yapacağız .Ellerinden gelse ülkenin ismini değiştirmeye kalkacaklar.Ülkemin değerlerinden,Atatürk'ten,Cumhuriyetten rahatsızlık duyanlar bizleri yönetiyor birde bu ne tezattır ne rezilliktir .Yeter artık yaaa :x:x
böyle şeyler moralinmizi bozmasın tam aksine azmimizi arttırsın
Allah A Şükür Yolumuzu Gösteren Bir Atamız, Ticarete Peşkeş Çekmediğimiz Dinimiz, Allah' ımız Var. Biz Bildiğimiz Yolda Sürelim...
neidüğü belli olmayan pkk lılar istediği gibi yol kapatıp polis taşlasınlar
bizler ise milli bayramlarımızın en önemlisini kutlamayalım
iterler ağa öyle işi
29 EKİM GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLI GÖRÜNÜYOR [smilie=greencolorz:
http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-i...spx?m=ISTANBUL
Ama bu "havayı koklayan adam"a guvenırım. Yanıldıgını hıc gormedım. :mrgreen:
"Istanbul'da Kurban Bayrami'nda da, Cumhuriyet Bayrami'nda da yagis gorunmuyor. Ama Cumhuriyet Bayrami'nda hava kapatir. Sicaklik 21-22 derecelerde. C.tesi 23-24, pazar 25 dereceye cikar."
Hadı hayırlısı. :mrgreen:
Domabahçeden kakış 13:30 mu? öyleyse
ben 12:30 gibi dolmabahçede olurum
http://www.accuweather.com/en/tr/ist...318251?hour=81
hava kapalı veriyor
nem oranı ve yağış olasılığıda yüksek
inş beklenmedik bir rüzgar o günün bulutlarını başka yere yönlendirir.
29 Ekim - 10:30 Beşiktaş'ta, bu anlamlı kortej için seve seve orada olacağım... Kortejden geç Haberim oldu ama bu her Türk evladının bir şekilde katılması, içinde bulunması gereken bir tavır için ben de motorumla orada olacağım.
14-Anilgardiyan :tr:
15-DZ-9605 :tr:
Bu yil alisik oldugunuz o cumleyle basliyorum, Istanbul'da bahar havasi. Bugun 26-27'lerde parcali bulutlu. Ama lodos kuvvetli. Cumhuriyet Bayraminda ogleden sonra SAĞANAK bekleniyor.Sali serinliyor.
Havayı koklayan adamdan alıntıdır.. :|
Valla yamurlu diye gelememezlik yapmayalım lütfen ilk defa bukadar kalabalık görücem bizim grubu :)
abilerim canlarım , sizinle avrupa yakasına gecemeyebilirim ama suadiyede hepinizle tanışmak için orada olucam yarın :)
arkadaşlar akşamda havai-fişet gösterisi varmış onuda izleyebiliriz hepberaber
ben yorucu ve fazla eğlenceli olduğunu düşünmediğim için dolmabahçeden aranıza katılacam
geldiğinizde orada görüşmek üzere
ve benim gibi dolmabahçeden katılacak arkadaşlarla ayrıca bir toplanma yeri belirleyebiliriz
Arkadaslar bız yarın aılecek dayımları zıyarete gıdıyormusuz. Korteje cok buyuk ıhtımalle katılamayacagım ama cay bahcesıne yetısebılmeyı umuyorum en azından. :(
Celıl Abı haberlesırız. Sehıtlıge vardıgınız zaman bana haber verebılır mısın? Ona gore saatı konusup cay bahcesıne gelıp gelemeyecegımı soylerım. :|
yarın avrupa yakası incirli - bakırköy çevresinden gelicek arkadaşlar incirli yaya üst geçidi (ömür plazanın önü) topkapı yönündeki ayağında bulunan büfenin ününden 09.45 de buluşup 09.50 de hareket edilecektir 8)
Evet Arkadaşlar çok güzel çok görkemli bir cumhuriyet korteji oldu gelen tüm arkadaşlara çok teşekkürler nazar:cheesy:
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...08607553_n.jpg
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...07666715_n.jpg
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...98705453_n.jpg
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...07089208_n.jpg
abilerim hepinizle tanışmak çok güzeldi , ufak bi sürüş yaptık ama gercekten en keyifli sürüslerimden bir tanesiydi , cünkü hani aklımda herhangi bir düşünce yoktu , öyle düzgün bi makineyle de katılmadım aranıza ama ilginiz ve alakanız için cok cok teşekkür ederim :) Anadolu yakasında köprüden önce son çıkıştan kaçmak zorunda kaldım ben , işim olmasaydı peşinizi bırakmazdım zaten ama kısmet buymuş :) devamı gelecek inşallah ..
korteje katılamadığım için çok üzgünüm, inşalah diğer sürüşlerde yanınızda olabilirim..
eee videolar nerde :)