iyi para..bu parça pahalılığı ve servis yokluğunda onca parayı bağlamak..iyi düşünmeli..
Yazdırılabilir Görünüm
izmirde var bir yer Regal raptor bayisi
servis sağlıyormuş
ama ne kadar verimli bilmiyorum
yaşasın motoru olmadan hayal kuran binlerce motor sevdalısı :D
kendime pay çıkarmadan olmaz :d
Konu saptı :p MC dövecek şimdi "hıııırrrrrr:x" diye dalacak aramıza :p
Ne diyoduk. 2013'te yeni modelde farklılıklar yaparlar mı. Özellikle V motor olur mu.. Tamam v motor olsa şimdiye duyardık, ama spyder'a dokunuşları olmuşmudur :mrgreen:
v motor değil içi önemli..daytonalar şanzıman sorunlu idi ki hemen hemen tüm raptorlarda bu sorun oluştu.yine kalitesiz işlem yaparlarsa 12000 lik motorun parça veya servis fiyatını siz düşünün..aşkı olmasa kim durur yanında..
bir başka sitede de 3 farklı model daha gelecek diyor ama spyder dan söz etmiyor
acaba spyder üretmeyecekmi ???
Peki arkadaşlar yeni modellerin ne zaman geleceği yada tanıtılacağı belli mi şubat daki motor fuarını beklemezler dimi ?
Bence fuarda tanıtırlarsa bile şanstır..
şubatın kaçında fuar bilen varmı ? ona bir toptu buluşup gidelim yahu
28 şubat o zaman kadar organize oluruz
28 şubat ise 1 şubattan itibaren organizasyonu açalım...
buluşma yerini buluşma saatini ayarlayıp hepberaber fuara baskın yaparız :D
hem tanışmış oluruz
örneğin ben kimseyi tanımıyorum istanbul a gelip fuarı kesin gezicem ama gelmişken ailemden olan kişileri de tanımayı çok isterim...
Tabi toplaşırız özellikle hava iyi olursa.. Ben cumartesi gidicem pazar dönücem. Bir gün kendi sakaryalı arkadaş grubumla bir gün RR ailesi ile geçiricem 8)
28 şubat tan 3 mart a kadar izin aldık eşimle beraber gelcez ne gün fuara rr ailesi ile gideceksek diğer günler istanbulu gezicez...
2013 model spyder lar sizce enjeksiyonlu gelirmi???
hayır. gelmez
o halde karburatörlü 2013 için v motor mu değilmi ayrıntısından sonra fiyat tahminine devam :D
sen sadece fiyat ne olur diye düşün. bence 200 lira ya fark eder yada etmez. eğer uçurum olacak kadar fyat farkı koyarlarsa bunun karşılığını vermeleri gerek.
Acikcasi v motor koyarlarsa ben 1000 tl fark veririm. Yani suan bnm motoruma 1000tlye garantili v twin yapilacak olsa, gozumu kirpmam. Yani 7000 e aldim birkac ay evvel, 8000 veririm. Kassa kassa 8500. ama 10.000 yazarlarsa 250 lik motora, gider 3. El dragstar alirim 600 luk. Ha v teini koyarken cc yukseltirlerse fiyatta artsin ona borsey diyen yok. Ancak 800 cc lik bir spyder olacaksa, tasariminin da degismesi gerekli. Ne bileyim depo kalinlasmali, tekerlekler kalinlasmali.
valla abi iki arada bir derede kaldım
ya 2013 çıkmadan fiyat bell iolmadan motor almamak için kendimi zor tutuyorum:D
2013 fiyatlar listelerde zamlı görünsede genelde indirimli satış yapılır şubatta fuar sonrasında zamlı satışlar başlar 8)
sabırrr bakarsın bonba bir modelle çıkarlar bellimi olur karlı çıkarsın 8)
ne yani abi fiyatlar ne zaman uygun olacak nisan gibi mi?
dayanamıyorum arkadaşlar bana bir kaç kişi moral versin lütfen... valla billa gidip ikinci el de olsa alıp gelesim var fena heves ettim motor ve ehliyet haricinde herşey hazır bugün gittim iki çift bot aldım :(
toplama bilgisayar gibi oldu iş :D
:D abilerim kardeşlerim
ben motoruma isim buldum :D
PHOENIX
şimdiden kaska biraz çizim yapmaya başladım ;)
abi phoenıx dilimizde
anka kuşudur
anka kuşunun dövmesi benim bacağımda mevcut
ve bu dövmeninde güzel bir hikayesi mevcuttur...
buraya yaymayalım konuyu daha sonra erkek erkeğe ayrıntıılı konuşalım ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11128108/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11208328/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08772936/detay
BU 3 MOTORU ALINABİLİRLİKLERİ ÜZERİNE 1-2-3 DİYE SIRALASAK NASIL BİR SIRA OLUŞUR...
valla ben şu kilometresi az olana takıldım o hiç güven vermedi çok kolpa bir işe benziyor...
Arkadaşlar 2013 modeller bayilere geldi satışlar başladı
250cc spyder - Daytona satış fiyatı 7800 tl
Yeni alağcım daytonanın 2013 yada 2012 olması bir şey fark eder mi bir fark varmı modeller arasında?