Çok sağolasın abim. İstanbulda anadolu yakasında mısın avrupa yakasında mı abim???
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba, foruma yeni katıldım. Bir maruzatım var; sigortam.net'e girdim, sigorta için TC no ve plaka eşleşmedi diyor, ne demek bu?
Merhaba öncü aramıza hoş geldin :)
Tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz 8)
http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27
Birde başka firmaya sor onlarda aynı şeyimi söylüyor elinde noter satış evrakların duruyorsa ordan bilğileri kontrol et yanlış yazmış olabilirler eğer noter evraklarda yanlış yazmışsa tekrar notere gidip durumu düzelttirmek gerek
Forumdakilerden başına gelen var mıdır? İki yere sordum, biri TC no ile plaka eşleşmedi diyor, diğeri bu plaka sisteme kayıtlı değil diyor.
Celil abi dediğini yarın yapacağım...
Halloldu sorunum. Hiç bir değişiklik yapmadım. Bilginize.
2011 350 daytona 41 plaka 118 TL beklediğimden uygun çıktı =))
Mayıs ayında bende 8-10 tane sigortacıyla görüşüp fiyat almıştım. Yaşın genç ve büyükşehir diyerek bana 300 liradan aşağı fiyat söylemediler. İnternetten araştırdım;
Güneş Sigorta ve Dubai Group sigorta acentelerinden T:C vererek 95-110 tl arasında fiyat almıştım. Sigortacının yanına gittiğimde sade ve sadece 72 TL çıktı :D
Arkadaşlar sigortacılar, bankacılar ve seyyar satıcılar dünyanın en ...... yalancılarıdır. Lütfen pes etmeyin fiyat sormaya devam edin.
Ufak bir anektot. Bana 280 tl fiyat veren allianz sigorta şubesindeki adam kartını uzattı ve dedi ki benden daha ucuz fiyata bulursan ben 20 tl eksiğine yapacam. Hadi gitde bul dedi. Güneş sigorta diyince ben al saan telefonunu da veriyim dedi dükkandaki 3-5 kişinin yanında. 3 gün sonra 72 TL ye yaptırdığım sigorta belgelerini dükkana faxladım. Daha sonra da çayını içmeye gittiğimde yine bekledim ki dükkanda 3-5 tane müşteri olsun yanında rezil edeyim diye. Sonra lafı çevirdi yok onlar kaza anında yardımcı olmuyorlar falan filan diye...
Tekrar ediyorum, güneş sigortaya mutlaka danışın onlar genelde 10-15 tane firmanın bayiliğini alıyorlar ve tek seferde sana 10 farklı rakam verebiliyorlar. En ucuzunu seçin işte :D
Ben izmirden yaptırdım siz hangi ildesiniz.
MEHMET ALİ KAAN ŞAHİN-ŞAHİN SİGORTA ARACILIK HİZM.
Adres : BLOK:36DAİRE:3ALİÇETİNKAYABLV
Semt / İlçe : KONAK
E-posta : kaansahinsigorta@gunesacente.com.tr
Telefon : (0232) 465 3025
CANAN EVREN SİGORTA ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.
Adres : NO: 90 DAİRE: 402 CUMHURİYET BULVARI ATAMAN ERMAN İŞ MERKEZİ
Semt / İlçe : KONAK
E-posta : cananevren@gunesacente.com.tr
Telefon : (0232) 483 8774
İzmirdeyseniz bunları arayın. Bu bayilerin birden çok firmayla anlaşması var. Size en uygun hangisi fiyat verirse onu söylüyorlar. Daha önceden sigortanız var ise ondan kaynaklı hasarsızlık indirimi + her yıl % 10 müşteri indirimi falan da yapıyorlar.
bu arada 3 taksit yapmışlar bide bana :D
İyi aksamlar arkadaslar.benim trafik sigortasinin gunu gecti bi kac gun simdi buna ne kadar faiz gelir ortalama olarak? Aylikcmi gelir gunluk mu gelir ?
Arkafaşım trafik sigortasında faiz diye bir olay yok, bir yıllık geçerli olan bir sistem bittiğinde istersen aynı firmadan istersen başka firmadan yaptırabilirsin, uyarayım polis çevirmesinde sigortan yoksa motorunu bağlarlar sakın ihmal etme.
Bu arada konu başlığı için; benimki 07 plaka için 171 tl, yeni sürucu olduğum icin kaskoda yaptırdım (normalde kolay kolay motorkara kasko yapmıyorlarmis onu öğrenmis oldum)
Zaten o yüzden motoru kullanmiyorum.hava sartlarida malum.gecikme cezasi falan diyorlar dogrumudur bu?
Hayır trafik sigortasında öyle bir ceza yok.. araç muaynede olan bir şey muayne tarihi geçtiyse oda çok cuzi rakamlar.
Siğorta firmasının sitesinde sorular cevaplar bölümünde alttaki yazışmayı buldum 8)
» Poliçemin son günü Pazara geliyor. Pazartesi yeniletsem hasarsızlığım kaybolur mu?
Cevap: Poliçenin bitim tarihinden kaç gün geçerse geçsin hasarsızlık indirim hakkı devam eder. Sadece her 30 gün için % 5 zamlı prim uygulanır. Gecikme zammı % 50 ile sınırlıdır.
Tesekkurler celil abi,tesekkurler arkadaslar;)
:( Bu sigortacıların yatacak yeri yok arkadaş. Hiç mi vicdanın sızlamıyor o yalanları söylerken, paraları cukkalarken.
2004 model arabaya 150 TL'ye sigorta + ücretsiz yol yardım hizmeti alınan zamanda 375 TL nedir ? Her yıl düzenli 3-5 maddi hasarlı trafik kazasına karışan bir arabamızın bile hiç 400 TL'yi geçmemişti sigortası.
110 TL bugun yapıldı.Anadıolu sigorta 77 Yalova plaka.Geçen sene 99 tl ydi. hasarsızlık indirimi olduğu halde fiyat 10 tl yükselmiş.Bu birtek Türkiye'de olur heralde..
Mayısta arabanın kasko ve sigortası var haziranda da muayenesi.Birde arabaya 4 lastik muayeneden önce gerekiyor.Yandım Allah:shock:
20-03-2014 saat 16.50 itibari ile yaptırdım 218 tl ankara için 2011 model spyder firma allianz
Verilen teklifler içerisinde 800 küsür tl bile olan var.Niye böyle sordum yapmak istemeyen firma yüksek fiyat verirmiş..Sigorta yaşa ve plakaya göre çok değişiklik gösteriyor.Alıcağınız araçları mümkünse İstanbul plaka almayın.Yalova'nın gözünü seveyim.Noterden sonra emniyete gittim ve 15 dk sonra ruhsatı elime verdiler.şok oldum.Birde benim sigortacı normalde gemi v.s işleri ile uğraşan büyük firma.arkadaşın akrabası olduğu için işyerindekilere yardımcı oluyor.Özel fiyat alıyor firmalardan.
slm arkadaşlar dün yaptırdım alianz sigorta 200 TL Ankara
selamın aleyküm arkadaşlar.ben de yeni daytona 250 beyaz aldım,sigorta yaptırıcam alianz a gittim ama motor sistem de yokmuş,yaptıramıyorum :/ heryerde aynı sıkıntıyı verirmiş ,orayı taratıp genel müdürlüğe gönderip 2 gün sonra o modeli ekleyip anca öyle yaptırabilirmişim.bana 250 lik daytona yı kayıt yaptıran istanbul içindeki arkadaşlar yardım edebilir mi? herkes boyle mı yaptı yoksa dırek yaptıranlar varsa tabi uygun fiyata yaptıranlar,bende gidiym orda yaptırıyım .teşekkürler.
Merhaba Baran aramıza hoş geldin:)
Tanışma başlığında başlık açar kendini tanırsan seviniriz ve yeni motorunun tebriklerinide oradan kabul edersin 8) http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27
Siğorta firmalarında bizim motorun marka kayıtı çıkmıyor benzer bir motoru yazıyorlar alttaki açıklama bölümünede motorun gerçek marka ve modelini not yazıyorlar oluyor 8)
celil abi ayni sorunu ben noterdede yasadim motorun karsiligi 3.850 gozukuyordu. motor gozukmuyor sistemde mi artik nerdeyse
Teşekkür ederim bilgi için,Peki çok yakın zamanda bu modeli yada benzerini sigorta yaptıran arkadaşlar hesaplı bı yer önerebilir mi ? Aksigorta 477 axa 800 ergo yapmıo,alianz geri dönmedi ama fyatlar çok fazla ,yok mu önerebilceğiniz bir yer ?
Her firma kişiye göre farklı fiyat veriyor hepsini arayıp sormak gerekiyor ortalama rakam 200 tl civarı ama yaşa göre 400 tl ye çıkabiliyor geçen hafta genç bir arkadaşımız 400 tl civarından aşağı fiyat bulamadı o fiyata yaptırdı kolay gelsin 8)
kasım ayında yaptırdım 225TL verdim.
ben 1 ay önce 2013 yeni daytonama sigorta yaptırdım 150 tl ye. Axa sigorta. Daha önceden sabıkam (trafik kazası) olmasına rağmen ben çok diyrdum meğer iyiymiş fiyat