Ya egzoz açık ama benim ekstradan yaptırmak/yapmak istediğim üç konu var,
1. Krom borulu bir havalı korna takmak istiyorum(kompresörü kendi üzerinde olan 12 v luk lar falan var ya hani)
2. Radyatörün oldugu yeri krom kafes ortası siyah metal mesh vb gibi birşeyler yaptırabileceğim kimse var mı acaba? Şekli kafamda hazır, radyatörün etrafını krom bir çerçeve ile çevirdiğinizi düşünün, radyatörün ön yüzeyi de bu çerçevenin içinde kalacak ve üzerine siyah metal bir mesh geçirmek istiyorum, ikinci bir ızgara gibi, ve bu ızgara üzerine de krom bir pentagram koymak istiyorum radyatörü ortalayacak (tasarımını yaptım)
3. radyatörün alt kısmındaki şasi noktasını hani öne doğru hafif boynuz gibi uzatıyorlar ya, o ek parçanın custom jargonunda bir adı var mıdır acaba? nette çok aradım ama bulamadım, yine kendi tasarladığım bir versiyonu var bu parçanın da, acaba nerede nasıl yaptırabilirim? Hatta ufak bir tekne çapasını da biraz elden geçirip bu kısma uydurmayı bile düşünmüştüm şekli yüzünden...Ama çok sağlıklı olmayacağına kanaat getirdim o yuzden daha farklı birşey tasarladım kafamda.
Bilgisi/tavsiyesi olan var mı?