Kandemir anlatıyordur şimdi sana ohhh gelme sen böyle sonra mırıldan birader çok şey kaçırdın çok kandemir e de söyle çok şey anlatmasın anlatılmaz yaşanır desin konuyu kapatsın :D:D:D
Yazdırılabilir Görünüm
Kandemir anlatıyordur şimdi sana ohhh gelme sen böyle sonra mırıldan birader çok şey kaçırdın çok kandemir e de söyle çok şey anlatmasın anlatılmaz yaşanır desin konuyu kapatsın :D:D:D
çoooook güzel olmuş...yola devammmmm...
Yav arkadas fıstık gibi geziye katılamadık iyi mi :'( :(
İzmir tayfa süpersiniz valla pactler filan resimlerde ayrı asi hava katmış
yalnış kafayı sıyırmış bir arkadaş var Enginmi o ?
aynen benim o :D bu saatten sonra saçı ne yapayım be aga :D
:D :D:D:D:D aksesuarlarları sadece motora yapıyorum kafaya masraf yapmak istemedim :D
Güzel olmuş iyi vakit geçirmişsiniz belli.Daha güzel buluşmalara.Ortada buluşalım :D
aynen fatih benimde niyetim o ortak bir yer bulup orada bir gece kamp olayına girmek harika olurdu...
KANKA ARKADAN BEN FOTO ÇEKEREK GURUBU TOPLAYARAK GELDİĞİM İÇİN ÖZGÜR ABLAYLA KONUŞTUM TAM DURDUĞU AN FOTO ÇEKTİM HATTA YOKUŞUN BAŞINDA,NEYSE SON KONUŞMAMIZ ŞU OLDU
MAVİ:BEN GELEMİCEM ÇIKAMAM BEN BU YOKUŞLARDAN
BEN:ABLA YOLLAR TEMİZ YAVAŞ ÇIKIYORUZ GEZE GEZE
MAVİ:İÇİMDE Bİ SIKINTI BEN ÇIKAMAM GERİ DÖNMEK İSTİYORUM
BEN:PEKİ ABLA SEN BİLİRSİN
BEN FAZLADA ÜSTÜNE DÜŞMEK İSTEMEDİM ALLAH KORUSUN HANİ DREKSİYONUNU ZATEN BİLİYORUZ, BAŞINA Bİ İŞ GELİR YOLUN SAĞI SOLU UÇURUM SONRA KENDİMİZİ SUÇLU DURUMA SOKMUŞ OLURUZ nazar
valla ablanın içinde bir sıkıntı olunca diyecek laf yok ama üzüldüm keşke gelseydi çok eğlenceliydi...