Resimler çok iyi emrehan emeğine sağlık biride seni çekiverseydi güzel olurdu 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Resimler çok iyi emrehan emeğine sağlık biride seni çekiverseydi güzel olurdu 8)
güzel
"cafe istanbul" birinin burda indirimi filanmı var grçen yılda hep burada tplanılıyordu:)
neyse nisanın 3. yada 4. haftası bolu abant yaparsanız bende gelirim
Yok Ağacım indiriminden değil de; hem yeri kolay, hem de alışkanlık oldu biraz, e güzel de bir cafe. 8)
Tabii geçen sene oraya gitmeye başlamamızda kayıplara karışan Reşat Bey kardeşimin payı büyük; müdürüyle yakın arkadaştı, o dönem zannediyorum indirim de vardı, ilgi alaka da had safhadaydı. Bugün o ilgiyi pek göremedik mesela. :p
Abant için bir başlık açarız; katılım olur diye tahmin ediyorum. Hem de süper olur... :cheesy:
Hatta İstanbul ekibi komple takılsa peşine; Cihan'ıma da yakın zaten. E oldu olacak Bursa da gelse kuzenimi de görsem... Hayalleeeer hayaller... :p
Olur inşallah Emre
ben bir gece konaklamalı düşünüyorum abantta
olurda istanbul,bursa dan gelenler olursa daha iyi olur
hayırlısı...
Ankara canlanıyor 8)
RAPTOR KARDEŞLİĞE HER İLİMİZDE ARTIYOR :) 41 KERE MAŞALLAH nazar :mrgreen::cheesy:8):p:x
Emrehan..Arkadaşım resimleri gördüm içim gitti tabii.. sanırım sürüşte yapmışsınız ..Emeğine sağlık ..bidaha ki organizasyonlarda görüşürüz umarım...selamlar...
ankara selam formda öne çıkalım ;)
Tabi yaa.. Ayrıl da gel ankara :cheesy:
Slm arkadaşlar, foruma yeni üye oldum Ankardan ismim Bülent, bende bir RR aldım, aranıza beni de alırsanız sevinirim. Motor konusunda da pek deneyimli değilim desteklerinizi bekliyorum. Herkese selamlar.
Hoşgeldin sefalar getirdin Bülent Abi. Yeni motorun hayırlı olsun. nazar
Alttaki linkten yeni bir başlık açıp kendini biraz daha tanıtırsan seviniriz. hem herkesin hoşgeldin deme fırsatı olur. 8)
http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27
Hoşgeldin Bülent kardeş havalar biraz daha ısınsın toplanırız inşallah bu sabah işe giderken -7 di 7:30 güneş olmasına rağmen
Hemen organize edelim sali aksam 9 bilkent starbucks :)
Starbucksa çöküyoruz erkan sallamayi unutma ben zinciri getiriyorum sopa musta nancaku levent abide var ztn
Evet aksam kahvesine gelemek isteyen raptor riderslari saat 21:00da bilkent koprusunun ustunde erkanla (morganblack) bekliyor olacagiz gelmek isteyen gencleri bekleriz
O saatde zor ama şimdi eşimle birlikte göksuya mangala gidelim dedik hoppp gidioz:)...5:30gibi orda oluruz
İnşallah.
Gelen olursa ekmek arası bişeyler ısmarlarım...
Piknik masalarının en alt sırasında olucaz...
Abi naptın 9 da diyon ehliyet yok bişey yok o saatte çok zorrrr,zaten düşe kalka sürüyoz :)
Abim ozaman pazar gunude ogleden sonra bidaha bulusuruz nolcak sanki :)
Attimda gorevin ne senin arkadaş :)
Merhaba. Gecen yaz motorumu satmak zorunda kaldığım günden beri uzun zamandır elim varmıyordu, surekli takıp ediyordum ama girip yazamıyordum. Herkese selamlar. Ankara guzel bir gün gecırmıssınız.
Bizim fotoğrafımız yok ama Sercan abi ve Tarık'la güzel bir akşam geçirdik :) Tarık kardeşimle de tanışma fırsatım oldu. Bu iki güzel insana selamlar :cheesy:
nasıl geçti sohbet arkadaşlarnazar
En son ulkeyi kurtariyorduk :)
Arkadaşlar merhaba :) bu tür organizasyonları planlamak bana düşmez ama yine de yarın hava güzel görünüyor değerlendirelim derim pazar günü çoğu kişi için uygun olur ; saat 2-3 gibi buluşalım , yemek yeriz-birşeyler içeriz ne dersiniz ?
Hava iyi olursa ben uyarim
Kemik kadro yine hazır ya :cheesy: