Erkan beni de 1 TANE isimlik olarak günceller misin?
Yazdırılabilir Görünüm
Erkan beni de 1 TANE isimlik olarak günceller misin?
http://k1304.hizliresim.com/18/f/m0su7.jpg
LÜTFEN HERKES BİLGİLERİNİ KONTROL ETSİN
İSİMLİK VE ARMA İSTEYEN ARKADAŞLAR KOPYALA YAPIŞTIR YAPMAYALIM SADECE NE İSTEDİĞİNİZİ YAZIN BİZ EKLEME YAPARIZ.
erkanım benim siparişi 1 adet isimlik 1 adet arma olarak düzenlermisin...
servet özcan denizli arh pozıtıf ıkı adet arma ıkı adet ısımlık ıstıyorum
Arkadaşlar bende 2 adet isimlik rica ediyorum
İNANÇ ONAT / İSTANBUL / A Rh ( + )
Merhaba'oncelikle ozurle baslamak isterim.yeni deri mont aldim.bu sebepden yelekden vazgectim.sizde henuz siparis vermediginiz icin zor duruma sokmadigimi umit ediyorum. Fakat xl 2adet tisortistiyorum.ayrica4isimlik2cikartma istiyorum.hakan berber orh+zonguldak alayisiniza tesekkur ederim.
sezar= 2 Adet isimlik = Sezar PEPE 0Rh(+) İSTANBUL
Hakan Yelek işiyle Celil abi ilgileniyordu sanırım bildiğim kadarı ile adet tamamlanmadan sipariş oluşturmuyor zaten linki veriyorum. http://www.regalraptor.net/forums/sh...ght=deri+yelek
8)
(ÖDEMELERİNİZDE MUTLAKA İSİM SOYİSİM BELİRTTİN)
ERKAN ŞENGÜN
GÖKTÜRK-KEMERBURGAZ / İST. İŞ BANKASI Şube kodu 1253 hesap no : 0085013
IBAN TR940006400000112530085013
LÜTFEN HERKES BİLGİLERİNİ KONTROL ETSİN.
BİLGİLERİ DOĞRU OLANLAR TEŞEKKÜR BUTONUNA BASSIN YANLIŞ OLANLAR YORUM YAPSIN
http://k1304.hizliresim.com/18/h/m3lbw.png
Celil bey 2 isimlik 2 logo olsun yarin para esapta kolay gelsinnazar
Erkan ödemeler başlıyomu,başladımı kardeşim...adımız çıkmasın sonra pinti doktor diye:mrgreen:
Bu akşam herşeyi netleştireceğim yarında siparişleri vereceğim
Ulaaa ben parayi yatormayi unuttum. :( hemen yatiriyorum.
paramı ? paramı yatırıcaz
Erkan emeğin için sağol az önce parayı gönderdim ama yarın hesaba geçer
Kolay gelsin
Erkan Selam,
EFT yi az önce gönderdim. Çok saol, heyecanla bekliyorum 8)
Erkan emeğine sağlık hesabına 23 tl gönderdim
not: benim isimlik beyaz zemin üzeri kırmızı yazı olsun 8)
Erkancım benim de isimlik mümkünse siyah zemin üzerine kırmızı yazı olsun
parayı hesaba yatırdım biraz geç oldu unuttum aksam =) bende beyaz zemin üstüne kırmızı istiyorum. mümkünse bir siyah bir beyaz zemin üstüne kırmızı yapabiliyorsan süper olur. teşekkürler şimdiden.
ben bugün transfer i yapayım da erkanım iş bankası kullanıyormusun? yada en kolay nasıl yapabiliriz?
Haci ben eft de isim yazmayi unuttun. Zaten hesap benim adima ordan anlarsin artik
engin zaten iş bankası hesabı :mrgreen:
bende dün saat 5 ten önce 23tl eft yapmıştım hesabına geçmiştir diye düşünüyorum.Emeğin için teşekkürler...8)
Erkan 34 TL havale yaptım REALİST= Barış TEKÇİ--2 adet isimlik--A rh(+)-TRABZON-1 adet arma -1 adet Regal raptor sırt arması ebat 30x30 cm 8)
isimlikte siyah zemin kırmızı yazı olsun lütfen birçok kez liste oluşmuş karışıklık olmasın diye tekrar yazıyorum.
Teşekkür ederim.8)
Erkan abi ödemeyi çıktım hesabına az önce. 20 TL Tahir Düzgün , 20 TL Seyfullah Düzgün olarak.Bir de önceki listeden farklı olarak kardeşimin kan grubunu değiştirmiştim.Ayrıca her iki isimlik de siyah üzeri kırmızı olursa sevinirim.
Tahir Düzgün - 4 adet isimlik 0 rh(+) ORDU
Seyfullah Düzgün - 4 adet isimlik A rh (-) ORDU
Bir kaç gündür çok fazla foruma giremedim.Son güne kalmayı sevmem ama..Bu seferlik böyle olsun.
Teşekkürler.
bugun listeyi gönderdim ama zemin konusunda tekrardan gözden geçireceğim.
ne zaman elimize geçer bunlar ?
müzmin bekar erkan
Erkan eğer HESABIna bakabildiysen kimin havalesini aldın kiminkini almadın diye de bir liste yapar mısın ?
Böylelikle aramızdaki pintileri görmüş oluruz :) şaka şaka
Konu çok karışık zemin rengi, yazı rengi, adeti falan derken arap saçına döndü takip edebilelim diye söyledim...
İş ağır ... Kolay gelsin :)
aynen Erkan işin zor. Excel'e zemin ve yazı rengi diye iki sütun daha aç bendce bu iş karışık 8)
arkadaşlar bilgisayarım kafayı yedi işine elince foruma giriyor işine gelince girmiyor (sadece forumda yapıyor):mrgreen::mrgreen:
bu arada paralar için teşekkürler hafta sonu kendime güzel bir ziyafet çekeyim :mrgreen:
1- SARI İLE İŞARETLİ OLAN ARKADAŞLAR ÖDEMELERİNİ YAPANLAR
2- BUGUN FORMU VOLKAN BEYE ( YAPACAK FİRMAYA) GÖNDERDİM.
3- SONRADAN ZEMİN RENGİ DEĞİŞTİREN ARKADAŞLAR BELKİ DEĞİŞMEYEBİLİR. BİLGİNİZE :mrgreen:
4- ÜRÜNLER HAFTA SONUNA YETİŞEMİYOR AMA BÜYÜK İHTİMALLE SALI GÜNÜ GELECEK
SON OLARAK CELİL ABİ BÜYÜK YAZI İÇİN KUSURA BAKMA GEÇ FARKETTİM :mrgreen::mrgreen:
http://l1304.hizliresim.com/18/k/m5pp1.png
Erkan abiiiiiiiiiiii......Benim kan grubu 0 rh (+).Bi yanlışlık olmuş galiba.
Evet biliyorum çook geç kaldım ama acaba isimliklerin etrafındaki dikişi kırmızı mı yapsaydık :(....