heyyy hocam valla bu kızılderili kovboy olayları bizide bi hoş etti
Yazdırılabilir Görünüm
heyyy hocam valla bu kızılderili kovboy olayları bizide bi hoş etti
:)Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
olsun komtanım ..baksanıza biz de kızılderiliymişiz....
:oops: ben değilim ve kabulde etmiyorum
sorun yok abi.Alıntı:
.
adam gibi adam olalım yeter
insan olalım yeter
hey dostlar 8 temmuz pazar günü saat 7 de yola çıkın otobana girin hiçbir yere sapmadan doğru edirne ben sizi havsa girişinde bekleyeceğim ayrıca pazar günü yalova ya gidiyorum speedy nin organizasyonu var ya gezi planı için bir gün edirne ye gideceğim ayrıntılar ondan sonra HANDO tarafından bizzat ve şahsen tarafınıza bildirilecektir
HANDO önce düşünür sonra hayal eder icra eder ve gösteriri... :x
teşekkürler edirneli kardeşim.teferrüatlı olarak hafta içi haberlerini bekliyor olacagız
biber ,biber sordum handooooo...
olmaz mı İNCİ hanım olmaz mı bibersiz bi tadı olmaz zatenAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
daha yeni bir kına gecesi icrasından döndüm kafam sepet gibi
yahu hadi ben çalgıcıyım çalıyom 3 saat oynanır mı yahu
bu insanlar başka birşey düşünmez mi neyse
ciğerin yanında peynirimizde mükemmeldir peynir helvası ayrıca uzunköprü de cazgır dondurma
ayçiçek yağı prinç pancar da var ama o daha yetişmedi
HANDO kısa bir brifing verdi... :x
hando yazdı söyledi :lol:
8 temmuz yolcuları.......
1- aslanburclu +1 +2 motür ve 2 (bir acemi birde barnak 71) sürücü
hadi apache ler isimlerinizi yazdırın lütfen...
HANDO sizi bekliyor... :x
istanbul- edirne arası bizim atlarla kaç saat sürüyo ?
ist.edirne 223 km ortalama 80 km.ile 3x8=24 yani molalarla 240 dakika ortalama 3 saatte edirneye gireriz ama 1 günde o kadar gezme bence biraz zor akşam uzunköprüde bir yerlerde çadırmı kursak (valla ardcılar perişan olur gibime geliyor....
HANDO cevab versin......
komutanım saat 10 gibi edirne de olsak gezeriz zamanda bol bol yeter edirne u.köprü arası 65km u.köprüden otoban 40 km yani bir 100 km fazla yol yapacaksınız. edirne o kadar büyük bir şehir değil bence yeterli olur zamanAlıntı:
arz ederim komutanım
HANDO emre uydu... :x
hando yazdı aslanburclu okudu alındı anlaşıldı marşlar basılacak gazlar açılacak saat on da edirnede olunacak handoya teslim olunacak
((((( uleeee hando sana kızıyodum sevmeye başladim bizim lugatında içine ettirdinya olsun be koçum gönüller bir olsun ))))))
aslanburçlu yazdı
hando okuyacak heh heh heeeeeeeeeeeee ule handoooo çok yaşa sen emiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :alkis: :alkis: :alkis:
abi sende bu kızıldereli muhabbetine sardınya :)Alıntı:
valla doğru diyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hadiyin beyler ama olmuyor pazar edirneye gelen yok mu nerde isimler hani taahütler hani sonradan caymalar mazeretler yahu ben dün çınar cık a gittim 800km yol yaptım bir gün içinde siz motorlarınızla sadece bakkaldan ekmek almayamı gidiyorsunuz ya
HANDO sert sözler söyledi... :x
yaz beni kardeşim.
2 numarada rızahoşgör evet hadiAlıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
Serkan kardeşim allahtan bi mani olmazsa ordayız
bekliyorum bir kişi dahi olsa hatta kimse gelmeseds o geziyi ben yanlız başıma yapacağım artık insanlara gelin demekten yoruldum işte topik burda
HANDO konuştu... :x
site sakinleri tabiki deniz ve kızlar daha çok ilginizi çekiyor ama edirne ye gezi yol olarak çok iyi bir alternatif.
hadi listeye eklenin bakalım
deniz ve kızlar heryerde var ben bu pazar çınarcıktaydım. evet bir çok çıplak kız gördüm ve sadece baktım bunun bi anlamı yok ben oraya birkaç soyunmuş vücud görmeye gitmedim deniz görmeyede gitmedim speedy çağırdı gittim yol yapmak istedim gittim ve yolda kaldım durdum polisle tartıştım sinirlendim hemşire ile münakaşa ettim üzüldüm yorgundum dinlenmedim açtım yemek yemedim susuzdum içmedim amacım ÇINARCIK TAN UZUNKÖPRÜ YE kadar hiç durmadan gelmekti LÜLEBURGAZ da depodan benzin kaçırınca durmak zorunda kaldım oysa 80km kalmıştı U.KÖPRÜ ÇINARCIK aarasıtam 380km
HANDO yorumu size bıraktı... :x
Geçmiş olsun hando kardeş..bak kendi kendine nazar ettin..hani diyordun ya "sizin makinalar ne sorunlu, benim makinam hiç arızalanmıyo " ...bak senin ki de nazlanıyo uzun yol yapınca ...senin için iyi bir tecrübe oldu galiba ,hem speedy" i ve diğer RR cı dostları da görmüş oldun...diliyorum ki en büyük arızan bu olsun, tekrar geçmiş olsun ...inşallah dinlenmiş ,yemek yiyebilmiş ve su içebilmişindir...Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
Joe kardeş, hemşire demişsin... Sağlık ile ilgili bir sorun mu oldu???Alıntı:
Anlat detaylı hele. Polis falan. Merak ettik... :?:
BU AKŞAM RESİMLER VE AYRINTILAR GELİYOR ARKADAŞLAR...
HANDO olaya açıklık getirecek.... :x
la derisi kızıl cowboyun çatlağı gelçessss dedikya yawwwwwwww
haydi beya nerde bu regalciler EDİRNE DE deniz ve kumsal çıplak kızlar yok belki ama olsun ne yapalım
oyunuzu bana verin edirne'ye deniz getireceğim vaad değilmi at gitsin
HANDO apache'leri batıya çağırıyor... :x
Alıntı:
handoooooooo
RR. ciler geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .........................................
saat 7.30 mahmutbey gişeleri çıkışı buluşulacak ... 7.40 marşa basılacak ve yola çıkılacak eh artık hiç durmadan gelinecek ortalama hız 80 km.olacak
Alıntı:
peki abi mevcut kaç ictima alıp yoklama yapacağım...
HANDO kelle sayısı istiyor... :x
su an akşamki toplantıda konuşmalara göre tabi bu aramızda 10 motorcu ardcılı tabi daha burdan takip edip katılacaklar olabilir
:cheesy: :cheesy: hey millet o gün ne gün olcak neeee günün süprizi :cheesy: :cheesy: :cheesy: inci hocamın tayını koşturacağız :lol: :lol: evettttt ben bu taya çok güveniyorum :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Yasin kardeş bizdemi gitsek ciğer felan yesek...Hando ile kızılderililerin bizonlarınımı avlasak hee..Nedersin?
Alıntı:
komtanım senin elin değdi tay şaha kalktı bu akşam :cheesy: :cheesy: ...120 gördüm dönüşte :cheesy: :cheesy: ....performans süperdi... :evil: :cheesy: MAAŞALLAH ..şşşşşşşşşşşşşşşşşttttttt kimse nazar etmesin bak karışmam heeeeee
o zaman demekki dipsiz göle geliyosunuz ....ehiehiehi...geliyonus dimi inci örtmenim... :? :lol:
Yaww Okanım biz İnci hocamı almadan yola çıkarmıyız tabiki gelecek üzmez bizi o üzmezzz
valla çok üzülürüs zaten .... :( inci örtmenimiz artıkın sitemizin menşur üyesi oldu yavv.. :lol: gaztelerde röportajları çıktı.... bizi beenmiyodur belkim artıkın .. şöhret zordur.. :P dimi kubilayım ..... :lol: :lol:
şöhret bir yana sizler bir yana :P :mrgreen: RAGAL RAPTOR" üyelerini beğenmeyen ölsün OKAN "cığım :lol: :mrgreen: :D :lol: :DAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar admininiz olmadan gidiyorsunuz aşkolsun size biz olmadan eğlenemezsiniz siz oralarda,erteleyelim sonra gidelim dedik söz geçiremedik napalım gidin bakalım da bizde görelim.
Giden arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar allah kaza bela vermesin...
Akşam söyledim ben admin ve first- lady olmadan olmassssssssssss diye .... 8)