Şehir dışında olma ihtimalim var. Eğer şehir dışında olmazsam keyifle katılırım.
Tekeriniz düz bassın.
Yazdırılabilir Görünüm
Sizlerle de tanışmak isteriz RR Istanbul olarak nede olsa aynı amaç için sürüyoruz :)
Olacak iş mi şimdi ben ne zamandır girmiyorum forma dün motorumu sattım bugün girdim ve sizin geleceğinizi öğrendim :( İzmir de tık ses çıkmaz ama onu da söyleyeyim ölü bir şehir RR cı görmek te bulmak ta imkansız gibi RR ım yok ama 35 ½ sınırları içerisinde her türlü yardıma hazırım bilginiz olsun
Ortak bir yer belirleriz bu konu altında gelebilicek olan gelir tabiki de sizlerle tanışmak ilk isteğimiz
İzmirdeki arkadaşlar biz 5-6 ekim günü izmirde olucaz bu iki gün içerisinde Alsancak ta konaklıcaz ve Foça Urla Çeşmeyede uğramayı düşünüyoruz. Bizi orda yalnız bırakmazsanız çok seviniriz. Hadi artık İzmirden SES çıksın :mrgreen:
5-6 ekimde izmirdeyim. bende katılacağım dostlar.
Evettt izmirin ekibi nerdesiniz?? Alsancaktayiz biz 8)
Evet genç İzmir tayfası bu akşam buluşuyoruz. Bornova Küçükpark'ta Çolo Cafe'de saat: 20.00'da oradayız. 8)
1- tbaylan (Tuğrul Baylan)
2-karakalem (Burak Bilici)
3-ster (Ahmet Ateşler)
4-Draven (Barış Oral)
5-Kazım (Misafir)
6-Ufuk Üzgün (Misafir)
7-4286ibrahim (İbrahim Yılmaz)
Haydi İzmir kırın şu şeytanın bacağını birkaç toplantıdan sonrası kendi kendine olucak zaten
Tuğrul kolay gelsin İzmir sende yolunuz açık olsun hadi kolay gelsin :)
Süleyman abi senden aldığım feyizlerle devam ediyorum yola. 7. arkadaş da var ibrahim ama opsiyonlu o. Nolur nolmaz seni 8. yapalım:Rockn Roll:
Celil abi çok sağolasın. Çığ gibi büyüyeceğiz inşallah. Güzel bir ekip toparlarsak seneye İstanbul Anadolu+Avrupa tayfasını da ziyarete bekliyorum muhakkak8)
Vaaay Tuğrul'a bak sen.Adam İzmir'de ekip kurdu ya.Helal olsun Tuğrul sevindim valla:)8)
Tuğrul' um, taaa Aliağa' dan kalkıp gelip bu keyifli akşamı organize ettiğin için çok teşekkür ederim kardeşim, iyi ki varsın 8)
Bugün mekandan ayrılırken hep birlikte motorları çalıştırıp kalkışa geçtik ya, işte o an neden motor aldığımı 2. kez hatırladım.
Unutmadan, başta Aidikurt olmak üzere RR' ın kurulmasında, bir araya gelmesinde emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür etmek isterim. İyi ki bu ateşi yakmışsınız abiler ;)
Eee...hadi artık hani fotolar ??? :) :)
Akşam Ahmet abinin "Peki tamam gençler sizi ben tutarım ama beni kim tutacak" söylemine hala gülmeye devam ediyorum:cheesy::cheesy:
RR İZMİR gümbür gümbür geliyor :Rockn Roll:
Çook iyi be, sağlam fotoğraflar. Ateş ediyoruz resmen 😀
İzmir çoştu gidiyor maşşalah Allah nazardan korusun nazar
Dostluğunuz daim yolunuz ve farınız hep açık olsun arkadaşlar.
Katılımcı tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Resimler harika. Yanınızdayız😊
İzmir ekipdeki arkadaşlar harikasınız en zor olan başlangıcı yapmaktı bundan sonrası çok güzel olacak başta Tuğrul olmak üzere emeği geçen katılan tüm arkadaşlara teşekkürler 8)
Resimlerde harika ama daha çok resim bekliyoruz :)
vay maşallah nazar değmesın :)
Bayram arifesinde de boş durmuyor , bugün toplanıyoruz.
1-Ferhat Bastem
2-Burak Bilici
3-Ufuk Üzgün
4-Ahmet Atesler
Bu akşam saat 8'de , küçükparkta Çolo kafedeyiz. Herkes davetlidir.
Evet gencler ve kendini genc hissedenler ferhat abimizle fotograf isteriz😊
İzmir ekibine misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederim. İki ayrı şehirde iki haftalık buluşmaya katılmak farklı bir tecrübe oldu :) Şehirler farklı olsa da ruh aynı. Güzel birlikteliklerinin artarak devam etmesi dileğiyle. Tüm arkadaşlar tekrar teşekkürler.
Ferhat' ım, iyi ki geldin, hoşgeldin kardeşim 8)
Dediğin gibi, şehir farklı olsa da ruh aynı....Demir atlarımızı rüzgara karşı sürerken, kaybolan özgürlüğü bulan adamlarız hepimiz.
Sohbetine doyum olmadı, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere kardeşim ;)
http://i.imgur.com/cUEudoi.jpg
Dün akşamdan bir kare daha 8)
Geç oldu kusura bakmayın. Buluşma akşamı yaptığım çekimin linkini paylaşıyorum. Hem çekim, hem de düzenleme işinde daha yeniyim. O yüzden afili bir şey yapamadım :) Bununla idare edeceksiniz artık ;)
https://www.youtube.com/watch?v=SNNHqqyJLk0
[quote=Ferhat BASTEM;185544]Geç oldu kusura bakmayın. Buluşma akşamı yaptığım çekimin linkini paylaşıyorum. Hem çekim, hem de düzenleme işinde daha yeniyim. O yüzden afili bir şey yapamadım :) Bununla idare edeceksiniz artık ;)
eline sağlık,
İzmir'deki arkadaşlara bir kere daha selamlar. Ben de sana eşlik etseymişim iyi olacakmış. Bayramda kös kös oturduk.
yalnız far dikkatimi çekti, gece yolculuğunda sorun yaşamazsın gibi geliyor.