Alarmı mı taktım.yarım saatimi aldı nereye sabitlesem diye kararsız kaldım biraz :).Şu tuş ne işe yarıyomuş dedim 5 santim yerınden oynadı motor viteste bırakmışım kalpğ atışım değişti motor gidiyo diye :D
Yazdırılabilir Görünüm
Alarmı mı taktım.yarım saatimi aldı nereye sabitlesem diye kararsız kaldım biraz :).Şu tuş ne işe yarıyomuş dedim 5 santim yerınden oynadı motor viteste bırakmışım kalpğ atışım değişti motor gidiyo diye :D
cyclone alarm taktım ben gayet kullanışlı ayıca kumanda sı anahtar ucludur ... bide alarm ın devrede olduguna dair kücük lamlabası var akşam çok hoş görunuyor :D
ben alarm taktırıken adama sordum bu jak ne diye.servis abi o beyin kontrolü için pc'ye bağlanıyor demişti.bildiğin yemiş beni :) sonra aküden hat alıp kendim bağlamıştım.akşam hemen söküp o jaka bağlarım artık.: bilgilendirme için teşekkür.:cheesy:
Varmi bu alarmin yeni bir linki? Satmis bitmis gibi...uzaktan calisma özelligi olan
Arkadaşlar daytona 350 -- 2013 model motorda ben bu soketi bulamadım bizim motorlarda bu hazır soket yok mu? ben mi bulamıyorum. Tek bir boş soket var kırmızı soket vites müşörlerinin soketi onun dışında soket bulamadım.Yardımlarınızı rica ediyorum. İnswell alarm aldım bağlıyamıyorum.
Bizim 2011 - 2012 model spyder ve daytonalarda var yeni makinası olan bir arkadaş biliyorsa cevaplasın tam yeri ilk sayfadaki resimde var 8)
Teşekkür ederim Celil bey
Sele nasıl sökülüyor? Arkada iki yıldız vida var onu söküp öndekini çek çıkar mı yapıyoruz? Henüz denemedim ama yanlış bir şey yapmayım diye soruyorum.
Arkadaşlar ,Carub olan modeli taktım.Gerçekten de çok kolaydı montaj.Aynen anlatıldığı gibi soketle bitti iş.Alarmdan da çok memnun kaldım açıkcası.Ufacık darbede ötüyor ve en güzel yanı alarm uzun süre çalmıyor.Sarsıntı kesildiği anda duruyor alarm.Oynamaya devam ettiğiniz sürece dahada yükselerek devam ediyor.Yani kendi kendine çalıp rahatsız etme durumu yok.Yakınında sarsıntı gürültü olsa bile en fazla 3-4 saniye çalıp susuyor.
Bu arada benim motorda otomatik çalıştırmada aktif oldu.Burda kafamı karıştıran,2 vida ile koltuğu söken her türlü motoru çalıştırır.Bu durumda tek koruma direksiyon kilidi kalıyor değilmi?
Merhaba,
Carub marka alarmı ben de sipariş vermiştim, motosikletten hiç anlamam fakat dün akşam arkadaşların bahsettiği şekilde koltuğu söktükten sonra kolay bir şekilde monte ettim. Ayaklık müşürünüde iptal etmeye çalıştım, birkaç deneme yaptım fakat doğru kabloyu bulamadım....
Alarm oldukça kullanışlı, ufak sarsıntılarda 3-5 saniye çalıp susuyo, etrafı fazla rahatsız etmiyor...Ama sitedeki çocuklar şimdiden oynayıp durmaya başladılar :)
Ben 59 TL ye aldım, sustalı anahtarlı olanını tercih ettim, direksiyon kilidi anahtarını sustalıya takacam ve bir anahtar eksilmiş olacak...
http://i.hizliresim.com/Dopdv1.jpg
Sen nereden aldın. Bizim motor tamircilerinde var mi bu.
Carub marka benim spyder a olmadı soket uyuyor ama bağlantılarda sıkıntı var sanırım artık bi ustaya gidecez :)
Arkadaşlar Dandik Bişey Almayın Aküden Yer Başınıza Bela Olur:cry:
2013 DD LER YOK Benim kinde bu soket yoktu ben bütün tesisatı yenşiden bağladım uzun iş oldu hazır soket yoktu.