tesis vardı da bisss mi işçtik.... yok işte... ben sanceesss miyim... gece miyim ben....Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
yok yok ötmem ben.... ısrar etmeyin ötmiicem.... annatmiicam... kesseniz de annatmicam...
Yazdırılabilir Görünüm
tesis vardı da bisss mi işçtik.... yok işte... ben sanceesss miyim... gece miyim ben....Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
yok yok ötmem ben.... ısrar etmeyin ötmiicem.... annatmiicam... kesseniz de annatmicam...
eeee.. sooraaa noolmuştuu... :lol: :lol:
abi mağara vardı bi tane bodrumda... dalgıçlar pekgitmezdi 2m deydi girişi... işte bizim o aşmış hakan kardeş.... Allamm ben ne diom yawww... bak yine.... töbeee estafurullahhh.... yok yok ben gidiim olmiicak bööleeee...
hadi beaaa rahat olsana anlat bak Okan çok merak ediyo. :evil: ..yakında düğün neyim mi var yoksam :? :mrgreen: ...valla atıveriridik şöle göbecikleri dimi okan :mrgreen: :mrgreen: ...Oya"da bir şarkı patlatır :D ...sonra motorları süslerik gelin kibin :P ...bir de gurup sürüşü off offf :evil:
eee... sooraa sooooraa..... :lol:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
bundan sonası şifreli yayın olur güssel kardeşim.... :mrgreen:
zaten saatide geldiydi.. gecenin körü olmuş yavvv... :lol:
oooo ne kaçıonuz beaaa :? yoksam yarın iş güç mü var :evil: :evil: ben tatildeyimde :evil: :evil: :mrgreen:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
annaaaa olmuş vallaaa... yahu nerden nereye... nası bi geyik kapasitesidir bu gardaşım...
ben kaçıyom yavvv.. zabahınn erken vaktinde tan yeri ağarırken uyanacam.. hanto kibi konuştum .. :lol: :lol:
hepinise ii geceleeerrr...
geyiğin dibine vurmak deniyo buna agresus:)
şşşş okan kaçtıyon demek... :evil: ee nede olsa başucunda maşalı hatun bekliyo :evil:
hdi iyi geceler size :D
Selametle kardeşim hayırlı geceler..... vurralım be örtmenim.. iidir... bi keyfimiz bu kaldı zati...
doğru diyon volkan...bu yaz gecelerinde ,güzel akşamları kaçırıyoss :frown: ,kışın çok arıcaz ama.. :( .Alıntı:
hadi uyuyun artıkın.. moteratorünüss konuşuyo burda... :P :P
şşş volkan sitede yazışırken esneme....yaaasaaakkkk.... :evil:
vışşşş matadora da bakın şimdiden zamları ayyy pardon yassahları koydu fallaa :evil:Alıntı:
türkçeyi güssel kullanalım lüffeenn... :lol:
şşşşşş.... yapma etme eyleme derim...
bu arada örtmenim pazartesi akşamına kimselere öz verme serhatıda haberdar et... çaya davetliyiz...
çok korktum METEORUM yaffff ...nolur beni banlama cahallığıma ver :mrgreen: :mrgreen: ,bida olmassss sössss feriyyommm :evil: :evil: :evil:Alıntı:
çaylar şirkettenmi dalgıç :? :evil:Alıntı:
her zaman... çay köpeen ossun... serhatuda habrdar et...
Alıntı:
köpek değilde kedi olsa yada kuş olmamı? :cry:
aman aman... üleeee ismini okumaya bile dayanamıyon... kırk yıllık lafı değiştirtçen... taam "çey senin eğeğin ossun"... oldu mu???...
olmamı... oldu tabi de "EĞEĞİN " Denen şey ne yaa ...nasıl bir mahlukat :evil: :evil:
aman bea... eşeğin ossun dedim...