5000 kişi katılacağı tahmin edildiği için tigem'de tüm alan kullanıma açılıyor.
http://www.haberler.com/motofest-ici...887605-haberi/
Bu arada ilk gün 29 Ağustos Perşembe gitmeyi düşünen varsa ben varım...?
Yazdırılabilir Görünüm
5000 kişi katılacağı tahmin edildiği için tigem'de tüm alan kullanıma açılıyor.
http://www.haberler.com/motofest-ici...887605-haberi/
Bu arada ilk gün 29 Ağustos Perşembe gitmeyi düşünen varsa ben varım...?
30 Ağustos Cuma günü saat 20:00 de Tigem den hareketle 30 Ağustos korteji olacakmış. Detaylar aşağıdaki linkte.
https://www.facebook.com/merveayc#!/...95107/?fref=ts
Dün uzuuun bir aradan sonra ilk sürüşümü başarıyla yaptığım için artık beni de listeye yazabilirsiniz :)
Cuma günü accık daha erken bir saat olsa daha da hoş olur. Malum hem Cuma hem tatil o gün yollar hep kalabalık olacak...
Olmazsa Ağa ile ben sabahtan gideyim; malum en hızlı motorlar bizde önden uzayıp gidelim bir de isizin yavaş motorları beklemiyeyim :D
Cuma günü gelip aynı gece dönme ihtimalim var ama kalamıycam.Pazartesi Saross a doğru yola çıkıcam kısmetse.Ayrıca katımak isteyen olursa beklerim.2 eylül Pazartesi gidip perşembe dönüş yapıcaz kuzenimle..Çadır veye ev tutucaz.Yalova ya gelebilirsem balık zıpkın v.s.Ömer abi senden feyz alıcam .Tek yıldız brovem var ama tüpsüz dalış zıpkın v.s hiç tecrübem yok.
Yazin abi beni de 8)
Cuma günü 5'te Sakarya grubunu getiriyorum... sanırım 6-7 arası görüşürüz kısmetse :happy:
Kararsızım grupdışı perşembeden yenikapı-yalova hattı mı gitsem..? Yoksa cuma günü grubamı takılsam :?
Tarifeler......
Yenikapı-Yalova
08.00
11.30
15.45
19.30
Eskihisar-Topçular
7/24 her 20dk. motorsiklet 12 TL.
arkadaşlar cuma tatil olduğundan iş yok hareket saatini 11.00 incirli 12.00 eskihisar feribot yapsak ne dersiniz
AVRUPA YAKASI BULUŞMA NOKTASI :
Bakırköy mevki incirli ömür plaza karşısı topkapı yönü
ANADOLU YAKASI BULUŞMA NOKTASI :? bölge aranızda bir yer belirleyin
İKİ GURUP ESKİHİSAR ARABALI VAPUR İSKESİNDE BULUŞUYORUZ
1- oldwolf
2- ozguralic +1
3- mesutdikmen
4- CELİL
5- serhatsezer
6- cihan54
7- Salih
8- ilicio
9- kerem
10-ultragore
11-ömer
CUMA saat: 11.00 hareket
12.00 Eskihisar arabalı vapur iskelesi
1- CELİL
2- serhatsezer
3- Oldwolf - (yenikapı-yalova yapabilirim. çiftlikköy'de teyzemin mezarını ziyaret durumu nedeniyle)
4- Rona
5- salih
6- Recep
7- ağafendi
8- inaona
9- inancalio
10- UCANLAZ
11- eralp
12-
İlk giden ekip büyük bir alan çevirsin. En az 20 çadırlık olursa ancak yeter :)
Ağa Delmece'de bir şey yok, koca bir yayla, Paris'te büyümüş(buraya dikkat! Gider yersen sorarsın :mrgreen: )gözlemeci bir abla, kocası, tavuklar, inekler, atlar. Ama yolu çok zevkli 8)
Hatta oradan Armutlu istikametine git, sırayla Selimiye, Hayriye üzerinden Fıstıklı tabelasını görünce dal, tepeden inerken körfez manzarasını gör, tavsiye ederim 8)
hepsi pariste mi büyümüşler :mrgreen:
O kadar uzun süre sende tavuklar, inekler, atlarla birlikte yaşarsan,abla, kocası, tavuklar, inekler, atlar diye tekdüze sıralar insanlar.:mrgreen:
Hem sen ne kadan,ne kadan dikkatlisin öyle.Yine pirelenmeye başlamışsın maaşallah.Hafta sonu iyi dinlendin galiba.:mrgreen:
İmza: Aristo :mrgreen:
:p abi hiç sorma, sinirimden gülüyorum. Haftasonu dinlendim dinlenmesine de, akü de girdi işin içine, bu hafta yalova var. Bugün telefon aldım, ege turunun kredi kartı borcu karşıma çıkacak, bu hafta iki dostumun düğünü var, Üstüne bi de dün başkanlarla sohbet içerisinde benden eylülde onları Erdek tarafına kampa götürmemi istediler, motorun taksitleri daha bitmedi.. Anladın mı yani saldıracak yer arıyorum, baya bi genişledim, batağa doğru sürükleniyorum. Yüzümü güldürmeye çalışıyorum :x hiieeaaaooouuaaa :x
arkadaşlar cuma tatil olduğundan iş yok hareket saatini 11.00 incirli 12.00 eskihisar feribot yapsak ne dersiniz
Listede ismi olanlardan acil dönüş bekliyorum ????
Yav Celil'im öğle güneşinin tam ortasında moturmu sürdürecen şimdi erkenden ne etcez festival alanında eski saat iyiydi hem Recep'in işyerinden izin alması sıkıntı .Bu saate göre daha da sıkıntı olabilir.En azından saat 14:00 gibi hareket olsun
Fakat çoğunluk ne derse uyacağız herhalt....
Festivalin kalabalık olacağını düşünürsek, güzel bir yer ayarlamak için erken gidilmesinde fayda olacağını umuyorum. Güneşin altına çadır kurmak istemeyiz.Bakın ben Perşembe 11.00 yenikap yalova hattından start verebilirim.Hem deniz kenarı hem ağaç altı ararım.Siz toplanıp gelene kadar 1-2 kilo istavrit yada mezgit tutarım :D
:wrn::wrn::wrn: ARKADAŞLAR HAREKET SAATİNİ 11.00 incirli 12.00 eskihisar feribot OLARAK DEĞİŞTİRDİK :wrn::wrn::wrn::wrn:
AVRUPA YAKASI BULUŞMA NOKTASI : SAAT : 11.00 de Hareket
Bursa ekip proğramınız nasıl ?
1- cihan54
2- ozguralic +1
3- mesutdikmen
4- ilicio
5- kerem
6- ultragore
7-
8-
9-
10-
11-
1- CELİL
2- serhatsezer
3- Oldwolf - (yenikapı-yalova yapabilirim. çiftlikköy'de teyzemin mezarını ziyaret durumu nedeniyle)
4- Rona
5- salih
6- Recep
7- ağafendi
8- inaona
9- inancalio
10- UCANLAZ
11- eralp
12-
:wrn::wrn::wrn: ARKADAŞLAR HAREKET SAATİNİ 11.00 incirli 12.00 eskihisar feribot OLARAK DEĞİŞTİRDİK :wrn::wrn::wrn::wrn:
Bursa olarak toplu bir plan yapılmadı iş saatleri uymayanlar var ama ben cuma öğleden sonra kısmetse oradayım,
1- cihan54
2- ozguralic +1
3- mesutdikmen
4- ilicio
5- kerem
6- ultragore
7-
8-
9-
10-
11-
1- CELİL
2- serhatsezer
4- Rona
5- salih
6- Recep
7- ağafendi
8- inaona
9- inancalio
10- UCANLAZ
11- eralp
12-
Listeye göre bu festivale benim Bursa timsahı yanım geliyo.. :p
Bursa olarak toplu bir plan yapılmadı iş saatleri uymayanlar var ama ben cuma öğleden sonra kısmetse oradayım,
1- cihan54
2- ozguralic +1
3- mesutdikmen
4- ilicio
5- kerem
6- ultragore
7-
8-
9-
10-
11-
1- CELİL
2- serhatsezer
4- Rona
5- salih
6- Recep
7- ağafendi
8- inaona
9- inancalio
10- UCANLAZ
11- eralp
12- Ömer (Büyükçekmece çıkışı da ayarlanabilir)