bence de
Yazdırılabilir Görünüm
bence de
:offtopic:
bence de hatta ; :pls:
ne giderken
ne dururken
ne otururken
ne yatarken içilmesin
5 sene öncesine kadar günde 3 paket :-1: (maç olan akşamlar , sadece akşam 1 paketi buluyordu), bu arada sigarasız 2 sene pipo , 2 sene sadece puro içtim ( :scared: adamın nefesini kesiyor :scared: ) sonra tekrar sigara ya devam ettim :-1: :-1:
5 sene oldu bıraktım ama bunda iki kızımında cok büyük rolü oldu. :+1: :+1: :cheesy: :cheesy:
herşeyin gerçek tadını almaya başladım inanın.
bravo kino baba sendende bu beklenirdi ... şimdi seni bir kere daha taktir ediyorum...
:offtopic:
teşekürler okan
bak bu daha anlamlı gibi :cheesy:
http://www.resimyuklet.com/uploads2/load145404.jpg
Büyük basarı kino kardesim valla cok güzel insaallah biz de basarırız bir gün ......
Keske alttaki resim gibi olsa ama oldurmek ten cok süründürüyor ki bu en kötüsü bence temiz bir ölüm verse inan ki bu kadar canım acımayacak içerken.... ama az kaldı bırakıcam bende önce bi stabile indireyim herkes gibi 4 yıl pipo içtim şimdi yok.
Bu arada su cenesi acılan kasklardan bir ikitane marka, isim ve foto gönderirseniz sevinirim ısparta küçük bir yer secenek olmadıgı için söylenen fiyatların abartılı olup olmadıgını anlayamıyorsunuz.
xerline arkadaş sana benim kaskın fotolarını gönderdim...350 ytl ye almıştım cox marka...ayrıca güneş için vizörüde var..ben çok memnunum eskittiğim kasklar içerisinde en iyisi bu çıktı..markalara fazla para verme... :warn:
http://upload7.postimage.org/4020/kask1.jpg
http://upload7.postimage.org/4029/kask4.jpg
Eywallah kardeşim :|
Gerçekten iyi bir seçim bence de... Ben açık kask kullanıyorum Grex marka ama COX da almak istiyorum.. bir tane çeneden açılır olsa iyi olur...
bende göz kuruluğu var .. o yüzden kaskın camını açık gidemiyorum.. araba bile kullanırken kesinlikle kaloriferi açamıyorum..tek tedavisi olmayan göz hastalığıda bize çatmış anasını satimmm :cry:
arkadaşlar bende alıcam kafa ölçümü nasıl alırım :)
heyyyyyyy.
biraderler acele etmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
11 martta fuardan bakarsınız. tek tek deneyerek seçerek .
eğer olmadı sirkecide markası cox değil ama baya kaliteli . satıcıda baya iddalı güzel bir vizörlü çeneden açılan ithall bir kask var. fiatıda 170 ytl . civarında. gerçekten çok güzel tam alıyodumyaşar abi fuarı bekle oraya bak eğer daha uygununu bulamazsan bundan veririm dedi.
satıcı : Emre PALDUN
firma : tümoparsan
tel : 0212 513 25 41
web : www.tumoparsan.com
E.mail: parekende@tumoparsan.com
okan kardeşim (aslında tam adamı denk glmişken sorayım madem) bende lens kullanıyorum belki herkeste belkide bende var sadece ama lenslerde kuruluk yapıyor bende kaloriferi acamıyorum ve uzun süre vizörü acık gidemiyorum bu senin kask ceneden acıp sadece günes için olan vizör acıkken durum ne güneş gözüğü gibi tüm hava içerimi doluyor yoksa işe yarıyor mu
Kaskın kendi güneş vizörünü kullanmıyorum...polarize güneş gözlüğü kullanmanı tavsiye ederim...kaskın önü açıkken gidemezsin dayı hiç o konuda heves etme bence..göz kuruluğu tedavisiz biliyosun...
biliyorum da işte bir ümit
okan merak etme dostum göz kurulugu bende de başladı motoru aldıktan sonra :(
kask acık gittigimde göz rüzgardan iyi sulanıyor arkasında gözde su namına bir şey kalmıyor
birde bende gözlük de var 3,5 astigmat + 1 miyop
doktor bana suni 20 adet küçük plastik tüplerde iğne tüpü gibi göz yaşı verdi kurudukca ve kuruluk rahatsızlık verdikce bir tüp gözüme boşaltıyorum bilmem sende de kullanıyormusun göz yaşı ( göz damlası gibi bir şey galiba buda)
3 yıldır kullanıyorum kino.. işim gereği arabayla sürekli uzun seyahatler yapıyorum ..yoldan gelince görsen beni sanki eroinman dersin...suni gözyaşı damlasıda bu anlamda pek işe yaramıyor ..illet bi rahatsızlık yani...
hadi yaa :(
desene ayva cicek açmış ( ayvayı yedik )
valla kardeşim kasktan kaska değişiyor denemeden siparişle alınmaz fuardan alırsın deneyerekAlıntı:
ethanol Nickli Üyeden Alıntı
bak mesela böyle kasklarda var :lol: :lol: :lol:
Agresus :!: :!: ben koptum abicim yaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:
http://img299.imageshack.us/img299/9...madalyasu2.png
ya bende, benim kaskta bir terslik var bir türlü dogru takamadım demekki hep yanlış takıyormuşum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hehehe skandala bah yaa... nasılda becermiş o kaskı ööle takmayı ... çıkçıkçık alla alaaaaa.... :D :mrgreen: iyiki motora düz binebilmiş bacım... :mrgreen:
okan aslında
ceneliksiz ve visörsüz kaskların değişik kullanım şekillerinden örnekler :lol: :lol:
YARATACI bacım aslında bacı olduguda :?: :?: :?: yoksa sacları uzun bilader mi :?: :?: :?:
çantası var omuzunda ordan bayan olduğu anlaşılıyo... :D
arkadaşlar trafik polislerinin giydiği kasklar bir harika ve de açılır çene altıa bide rayban.gözlük tam karizma valla ben fuarda bulursam o modellerin siyahından 2 adet alacağım hem çok dayanıklı hemde baya hafif iç ve dış malzemeside süper kalite tavsiye ederim
akira japon malı kullanıyorum full face buğlanmayı önleyici aparatı var 1350 gr 90 euroya aldım
bende de gri açılır çene buğuyu önleyicili kask var vizörüde fena değil ne çok kaliteli ne çok dandik :D 60 milyona aldım
Bende bugun Cox'un çene den açılır metalik siyah renkli vizorlu modelinden aldım . Bayaa hoşuma gitti. Tabi bi tanede eşime aldım :)
Bende Cox yarım açılır kaskı almıştım ama tekrar geri verdim yerine Cox çene açılır Cox Trip modelinden alacağım, gelmesini bekliyorum. Fiyatı 150Euro ya ama ne yaparsın bir defa alınıyor, aldın mı senelerce kullanıyorsun.
75 YTL ye çene açılır modellerden de buldum, almayıda düşünüyordum ama satıcı sana verebileceğim iyi modellerim yeni gelecek diye satmadı bana, benim başka yerden aldığım Cox yarım açılır kaskımı aldığım fiyata geri aldı yerine Cox Trip satacak.
Bende "bir alayım pir alayım" mantığı ile Cox tercih ettim. Şu anda fiyat olarak buraya kadar yetişebildim.
cox bencede en iyilerden ....
Ben Lazer Granville kullanıyorum... Geçen sene bu zamanlar EURO'yla almıştım. COX alıcam diye gittim Granville aldım çıktım. :) Çeneden açılan modellerden... Ben bu modelleri kullanmaya devam ederim sanıyorum, çünkü hem kullanışlı hem de güvenli geliyor bana... Bir de düşük süratte çeneden açık vaziyette giderken süratlenmeye karar verince pıt diye indiriveriyorum aşağı, tam kapalı oluyor. İçi de annelerimizin çıtçıt tabir ettiği zamazingolarla takılıp çıkarılabiliyor ve yıkanabiliyor... O da iş gören bi özellik! Biraz fazla para verdim sanırım kaska ama içim rahat ve kullanışlı!
Selam arkadaşlar,
cox trip mat siyah modeli en uygun istanbuldan nerden bulabilirim
abi bence gp motoru gibi kapalıdeyilde yüzümüz açık olmalı kafamız ın arkası kapalı olması lağzım
o tip kasklar şehir içinde iyi oluyorda .. uzun yolda göz kuruluğu yapıyor...
Kaskı yakışıp yakışmamasına göre değil sağlamlık ve ergonomisine göre değerlendirmek lazım. Bu durumda yüzü açık kasklar pek de güvenli durmuyor.
Alırken de imkanlar ölçüsünde mümkün mertebe paraya kıymak lazım. Kafamızın güvenlik kalkanı o :) Varsın façamızı bozsun biraz...
öylede hocam yazında full kaskla gezilmiyor benim kask bunaltıyor beni sıcakda zaten altımızdaki motorda race değilki chopper ağı rağır gidiyoruz havalı havalı ben şimdi nazi kaskına yöneldim bir ara yolda v-strom kullanan bir arkadaşda gördüm çok hoşuma gitti tam yazlık :cheesy:
ethanol
nazi kaskı iyi hoş hemide yazlık ama
aması var işte kenarları çıkık olduğundan dolayı darbe esnasında kafaya daha cok darbe geçişi yapıyormuş o dışa dönük kenar çıkıntısı
dersen ki kenarı çıkıntısız olanlardan bilemem , ama dikkat et o lazımlık gibi olanlar daha da riskli diye duıydum okudum falan filan
Ben 2 tanede nazi kaskına benzeyen taslardan aldım ama yanında o çıkıntılardan yok onunde sadece siperlik gibi bir uzantı var o kadar . Bi tane deri kaplama bitanede siyah alev desenli (desende siyah) . ama sunu bilin kafayı hiç koruma şansı yok anca kafa delinmez ufak düşüşlerde ama sarsıntıyı engelleyecek hiç bir düzenek yok içinde . Zaten üstündede yazıyo bu kafayı korumaz laf olsun diye üretilmiştir diye.
Doğru söylüyorsun onlar kask takmayı sevmiyenler(büyük hata yapanlar)Ama ceza yemiyelim kafamızda varmı var demek için takılıyo
arkadaşlar izmir öyle sıcak cox öyle bi terletip rahatsız ediyo ki nazi kaskı şu an için bana daha güvenli görünüyo (konsantrasyonu bozmaması açısından)
sağol hocam dedinya artık aklımda sorarım :|Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
bir yanlış anlaşılma olmasın ben nazi kaskını taktım mı zaten öyle 100 ile 80 ile gideceğim bir yer yok sahilde ağır ağır 40 la 60 la yolumuzda efendi efendi gitmek için zaten ağır gitmek lazım hatunlar iyi göremez yoksa :P :P
o hızlarda kasksız düşsenizde zaten bir şey olmuyor düşdüğüm için biliyorum :lol: :roll:
işin eylencelik kısmı bir yana zaten ciddi bir trafik yada gezi yada uzun yol olsa bende o kalitesiz neüdüğü belirsiz kasklara asla güvenmem ama dediğim gibi zaten kısa mesafe ve yüksek süratlere çıkılamıycak ağır ağır hatta epey ağır gidilen yerler.
tabir biraz kaba olucak ama piyasa yapmak için diye biliriz altında güzel motor var hava güzel insanlar güzel sen güzelsin o sıcakda o güzelliği niye kapıyorsun terle boğuyorsun dimi 8)
ethanol ve madasret dostlarım da , yenikoylu dostumda dogru diyorlar bir yerde
kasksız olmuyor olmuyor değil OLMAZZ
ama diğer taraftan da bakıyorsun İzmir MERSİN abicim yazın sıcakdan adam zaten bayılıyor bir de kask aman tanrım
sıcak bir tarafa Mersin de maalesef rutubet denen illet sıcaktan beter keşke kuru sıcak olsa yolda giderken nem vücudunu ıslatıyor
yani bu şekilde bir atmosfer ve de sen şehiriçi trafiğinde agır agır gidiyorsan nazi kaskının kalitelisini veya acık türden olanlardan takarsan ve riski göze alırsan diyecek bir şey yok ama :pls: 90 kez daha dikkatli olalım ve kızlara bakacaksanız lütfen sağda bir yere park ediniz öyle bakınız
açıkcası sahil boyu falan gezerken bende takmıyorum, zaten yavaş gidiyorsun kask olursa rüzgarı bile hissetmiyorsun ben kask taksamda 80 km zaten vurmuyorum ki .
ethanol kafana göre takıl be abicim , daraltma kendini ama üzme bizleride sonradan.