Gonzalez yaptın yine yapacağını.
Yazdırılabilir Görünüm
Gonzalez yaptın yine yapacağını.
Baba öle deme, taaa, Eskişeer'de bile sölemiştim ben bu konuyu !
İşin gücün pişmiş aşa su katmak! Ben Yalova'ya geliyim dicem ama sen beni istemezsin şimdi!!
Biri şu spidiyi durdursun :!: :P :oops: :scared:
Ya iyi de hakkımı yemeyin, koskoca 4 günlük festival, 1 yıldır hazırlık yapıyoruz ve 6 kişi yaptık bu işi. Yani , pişmiş aşa su katmakla ilgisi yok. Siz kendinize uyan tarihte elbetteki sadık kalabilirsiniz.Sizde tarih değişebilir, ama bizde öyle bi şans yok !
Sonuç olarak ben çomak olmak istemedim ki zaten , gelememe sebebimi söledim.
Bu arada Allah'ın munçayıld'ı, bi dediğini iki ettim mi? Her zaman yerin hazır ! Delirtme adamı , zaten pek akıllı bişi sayılmam ! :twisted: :twisted: :twisted:
Yok abi zaten gelemem!! Geçen gün yaktım ben motoru! Öle duruyo kenarda!! Yenisini alıncaya kadar yayayız :P
amanın ne dersin moonum sen ööle. ne oldu yavv motobüsüklete...
Ne diyosun Serhat ya ne yakması geçmiş olsun
Hay Allah... N'oldu yahu, ne yanması... Hayırdır Serhat, bi açıklasana durumu...
İstersen farklı bir topikte...
Kafamı bozdu!! Yaktım Zippo'yu attım benzin deposunun içine!! :D :D
Ya Çınarcık'ta canımı sıkmıştı motor da Zipidi'yle geyiğini yapmıştık, ona gönderme yapıyodum! Yoksa bi problem yok arkadaşlar, kusura bakmayın infiale sebep olduk... Gerçi bi saçmalığı var motorun yine de işlerden gidemiyorum Mehmet abime...Bakacaz!!
aman diyim kardeşim. bu saçmalama işi hepsinde var be müdür :P :P :mrgreen:
Ya neyse katlettik bu topic'i, herkesten özür dilerim! Başka topicte, olmadı özelde devam edelim gençler! Görüşemiyoruz zaten ne zamandır :)
Arkadaşlar şöle bişi yapabilirmiyiz acaba
Müsayit olan arkadaşlarla cuma akşamından basalım yalovaya akşam eylencesi konaklama sabah kahvaltı falan ertesi gün gelen grupla buluşup biraz makara kukara yalovadan toplu çıkış ordan kumla hem herkezin emeğinede saygı göstermiş oluruz
şu andan bişi söylemek zor ama bana uyar kubilay baba
Böyle bir fikir söz konusuysa, siz kafanızı yormayın , sonuçta mevkilerin hepsini biliyroum , yaparım size bi program be yaaaa!
Kardeşim senin emeğini görmeden önünden geçip gitmek yakışırmı
zibidinin programıyla kuyuya inilmezzzzzzzzzzzz
yada klavuzu zibidi olanın burnu bokta kalırrrrrrrrrrr
:) :)
arkadaşalr cuma dan yalova yaparsak cumartesi akşam yalovadan yola çıkabilirizzzzzzzzzz
:)
Bizde her yol ankara....
Evet gelmek isteyenler uygun olanlar için güzel bi proğram olur hatta belki çingene kardeşimde gelir kumlaya beraber gaz açarızAlıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
AMA AKSİYONLU BİR KLUBÜZ YAA :cheesy: :cheesy: :D
gezi topikleri birbirine girdi..maşallah maşallah :D
Zamanlar kitlendi hocam program çok yoğun birleştire birleştire gidiyoz
Aman ALLAH bozmasın
Amin
CİNGENE Kardeşim sencede uygunsa eğer;
Bu sefer tarih önerisinde bulunuyorum 21-22 TEMMUZ Cumartesi veya Pazar Aşağıdaki kadro ile...
Yasar komutan
İakyürek
ÇeLeBi MuRaT
Carvalho
Gecee
Yasinsubay
Rafethasal
RızaHoşgör
Yenikoylu_ua
İnci
Speedygonzales.....
Bence herkes için çok daha iyi olur.
Bu arada , yaklaşık 40 siteye hazırlayıp yazmam gereken Motofest 2 'nin detay programı aşağıda.Bi değerlendirin bakalım diğer fest lerle arasındaki farkları...
09/08/2007 PERŞEMBE
● SAAT: 13:00-19:00
● GELENLERİN KARŞILANMASI VE YERLEŞTİRİLMESİ
● SAAT:13:00-24:00
● DJ EŞLİĞİNDE NON STOP MÜZİK
● SAAT:19:00-21:00
● AKŞAM YEMEĞİ
10/09/2007 CUMA
● GÜNDÜZ AKTİVİTELERİ
● TURNUVALAR
● SAAT:17:30
● a) GO KART (1 AYAK)
● SAAT:18:30
● b) BEACH VOLLEY (1 AYAK)
● YARIŞLAR
● SAAT:19:30
● EN UZUN FREN YARIŞI
● SAAT:20:10
● SCOOTER DRAG (1 AYAK)
● SAAT:20:45
● BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI
● GECE AKTİVİTELERİ
● ROMAN GECESİ SAAT:21:30
11/08/2007 CUMARTESİ
● GÜNDÜZ AKTİVİTELERİ
● TURNUVALAR
● SAAT:13:30
● GO KART (2 AYAK)
● SAAT:16:30
● BEACH VOLLEY (2 AYAK)
● SAAT:12:00-17:00
● MOTOSİKLET (ATV) OF ROAD
● SAAT:12:00-17:00
● PAİNTBALL
● YARIŞLAR
● SAAT:18:30
● SCOOTER KALKIŞ YARIŞ
● SAAT:17:30
● AĞIR GİTME YARIŞLARI
● ( COPPER,ENDURO,SCOOTER,RACING)
● SAAT:19:30
● FREN YAPMA YARIŞLARI
● SAAT:14:30
● DENİZDE BAYRAK YARIŞI
● SAAT 20:00
● MOTOSİKLET 2007 GÜZELLİK YARIŞMASI
GEZİLER
● SAAT: 11 00:19 00
● SU DÜŞEN ŞELALESİ
● KENT ORMAN
● DELMECE YAYLASI
● DİPSİZ GÖL
● ÇİFTE ŞELALELER
● TERMAL KAPLICALARI
● GECE AKTİVİTELERİ
● SAAT:21:00- 01:00
● KONSERLER
● BLACKTOOTH 21:00-22:00
● K.A.M.Y.O.N 22:30-23:00
● ERKİN KORAY 23:30-01:00
12/08/2007 PAZAR
● SAAT:12:00
● GO KART
FİNAL
● SAAT:12:00
● BEACH VOLLEY FİNAL
● SAAT:17:00
● UĞURLAMA
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Daha ne olsun be Sppeedy kardeşim... :cheesy:
BU arada Bİ SORU : MOTOFEST2 ile iilgili bilgilere ulaşabileceğimiz bi site filan varmı?
Mesela ben konaklama durumunu merak ediyorum???
Sevgi Selam...
go-kart ta rakip arıyorum kendime... evvetttt ?????
Selçuk kardeşim , bu arada moonchild ın dediği gibi , topic in içine ettik. Yalova Motofest topic i bugün açacağım. Hepmiz, Çingene kardeşimin planına sonuç getirelim ve diğer görüşmeleri Motofest II topic inde yapalım olmaz mı?
Çok haklısın Speedy. Konu bayağı dağıldı... Senin konu için farklı bir topik gerek.
Rafethasal'ın önerisi uygun gibi. Çingene ve diğer arkadaşlar için de sorun yoksa bu fikre yoğunlaşabiliriz. Tabii öncelikle çingene'nin durumu ve uygunluğu önemli...
Katılacak olanlar adının yanına tel no yazsın haberleşelim gezi günü için....
Birde saaat belirleyelim. Bursa'dan katılacaklar saat 22 Temmuz Pazar 10:00'da Santral Garaj Garanti Bankası önüde olsun
Yasar komutan
İakyürek
ÇeLeBi MuRaT
Carvalho
Gecee
Yasinsubay
Rafethasal 05357192167
RızaHoşgör
Yenikoylu_ua
İnci
Speedygonzales.....
Çingene kardeşimiz tarih için OK verdi mi???
Telefon numaraları fan club'da mevcut. Oradan bakılabilir.
Arkadaşlar seçim var oy kullanmayı düşünmüyoruz herhaldeAlıntı:
rafethasal Nickli Üyeden Alıntı
Ben şahsen sandığa giden ilk insanlardan olduğum ve sabahın köründe oy kullandığım için bana problem yaratmıyor ama sıkıntı yaratır bu durum hakkaten...
Çingene dostum, olaya bir el atsana...
üstadlar ben seçim için ankaradayım o yüzden bu tarihlerde gelemem :cry: :cry:
arkadaşlar ben bişi anlamadım:
biz 11-12 agustos ta gitmiyormuyduk?
yaw bende bişi anlamadım 11---12 agustu herhal ya bunlar bizi istemiyo vazgeçtiler herhal baksana hesapta olmıyan olamıyacak bi tarihhhhhh
Yokkomtanım spidiyle çakışmasın diye o tarihi verdiler ama seçime denk geliyo 11 12 daha makul bi tarih
anlaşıldı bu bursalılar işi çatallaştırdı desene vatandaşlık görevi
yapmak varken gezme olurmu yawwwww
Bursalılar değil abi Çingene kardeş daha bişi yazmadı bizimkiler bi orta yol bulmaya çalışıyo
:))) ya bu kadar dert etmeyin....sizler için hangi ""tarih"" uygunsa o tarihte gelirsiniz...yani haftasonu tabii ben her zaman uygunum hiçbir sorun yok...
o zaman 18-19 AGUSTOS cumartesi-pazar günleri de olabilir... bu tarihi Yalovadaki organizasyona gitmek isteyen arkadaslarımız icin daha sonra birde buraya gelmesinler yorulmasınlar diye yazıyorum...madem sevgili speedy 1 yıl boyunca program yapıp emek vermis siz degerli arkadaslarıda yanında görmek ister...bende gelmek isterim ama ehliyet agustos ta oldugundan ve yalova üzerinde cok radar bulundugundan tırs durumu var...
topici degistirmeden; sizler icin hangi tarih uygunsa onu yazın ben de sizleri buradan okuyarak izleyeyim...kararı verirsiniz benim için her haftasonu uygun.
buraya geldiginiz de insaallah topluca konusuruz kalmak isteyen icin oteli olan arkadasrımdan oda da ayarlayabilirim geceligi sanırım 35-40-50 gibi bir seydi ki indirimde yapabilirim sanırım... isteyene de hep beraber olmak kaydıyla sahilde bir koyda ya da ormanlık alanda kamp gibi birseyde yapabiliriz...gündüzleri sahil turu,deniz geceleri de yakın arkadasımın günbatımı manzaralı "Günbatımı" barında eglenebiliriz..bunlar sadece küçük 1-2 örnek...
Hepiniz degerlisiniz...Hepniz kendinize iyi bakın...sevgiler :) 0 536 650 03 19 bu mobil numaram...