Bir gezidende eksik kal be toprağım 8)
Sitede nadiren mesajını görüyorum oda hep aynı cümle "ben gelirim" :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
durumumuz kesinleşti doğukanla ikimiz geliyoruz :)
Arkadaşlar hava şimdilik kapalı ve yağmur veriyor yarın akşam hava durumuna bakıcam düzelme olursa yola devam olmazsa malesef ertelemek zorunda kalıcaz son durumu yarın akşam buradan yazcam takipte olun
27 NİSAN PAZAR GÜNÜ
Kahvaltı ve yemyeşil Polonezköy - şile yollarında yol yapıp sezonu açıyoruz8)
Avrupa yakası BULUŞMA YERİ : Beşiktaş vapur iskelesi saat: 09.15 Hareket: 09.30
Bakırköy çevresinden gelecekler incirli ömür plaza üstgeçit ayağı topkapı yönü
08.45 hareket
Anadolu yakası BULUŞMA YERİ: ikinci köprü kavacık köprü çıkışı polenezköy yönü saat: 10.00
Gelenler ismini listeye eklesin
1- CELİL
2 - FistOfHeaven(Bahadır)
3 - Sezar
4 - flzakn
5 - recep86
6 - Rona
7 - UCANLAZ
8 - aidikurt
9 - Hmtrn (Ahmet) (planım var eğer iptal olursa katılırım)
10 - Erkan 28 ( %50 ihtimal ve +1)
11 - korhan_751
12 - Doğukan
13- Sedat Demir
Eger gıdılırse bende gelebılırım :)
O listeye ben de adımı eklemek isterdim ancak Celil beyle yapacağım görüşmeye göre yeni bir RR alacağımdan sizlere mutlu gezintiler :)))
Gaza getirmeyin bak bende gelirim sonra :) Zaten Geçenlerdeki yağmurdan sonra motoru yıkamadım nasılsa...
GEZİ İPTAL :(
Arkadaşlar Malesef hava toparlamıyor meterolojiler Yağmur ve soğuk hava veriyor :(
BU DURUMDA GEZİ İLK GÜNEŞLİ HAFTA SONUNA ERTELENMİŞTİR
Edit: önümüzdeki pazar 4 Mayıs hava güzel görünüyor bozmazsa 4 mayısda ertelediğimiz polenezköy - şile gezimize kaldığımız yerden devam ederiz gelişmeleri başlıkta yazıcam
Ben geliyorum dedim diye yapıyosun bunu dimi Celil Başkan :p
Neyse sağlık olsun, başka zaman yine olur...
Evet, haftasonu yağmur var :(.. ama güneşli günler de yakın...
Saglik olsun..Guvenlik ve geziden zevk almak daha onemli.hem haftaya çok daha kalabalık olacaktir.Lig şampiyonluğu nedeni ile katilim dusuktu..
Sağlık olsun bende öyle böyle artçı filan gelmeye çalışacaktım.
GEZİ İPTAL :(
Arkadaşlar Malesef hava toparlamıyor meterolojiler Yağmur ve soğuk hava veriyor :(
BU DURUMDA GEZİ İLK GÜNEŞLİ HAFTA SONUNA ERTELENMİŞTİR
Edit: önümüzdeki pazar 4 Mayıs hava güzel görünüyor bozmazsa 4 mayısda ertelediğimiz polenezköy - şile gezimize kaldığımız yerden devam ederiz gelişmeleri başlıkta yazıcam
Ben o tarihte yurt dışındayım,katılamayacağım size iyi eğlenceler umarım çok süper geçer,birdahakine katılırım artık
Gıpta ile iç geçirenlerin nazarındandır iptal :)))
Arkadaşlar meteroloji 4 mayıs pazar gününü yağmura çevirdi malesef :(
tek şansımız 1 mayıs resmi tatili o gün hava az bulutlu ama açık güneşli veriyor isterseniz 1 mayıs perşembe günü polenezköy-şile turu yapabiliriz acil yorumlarınızı beklyorum
bana uyar :)
ana sayfaya hava durumu görselleri yükleyemez miyiz
Benim için uygundur...
benim işim belli olmaz abi gelmeye çalışırım
Ona bakarsan yarın da yağmur var.
http://i.hizliresim.com/ml6WD4.jpg
Her dakika hava değişiyor ne yapıcaz arkadaş hava sadece saat 11.00 de %55 yağmur veriyor öncesi ve sonrası açık gösteriyor
bu gidişle toplanamıcaz son ana kadar takip edelim toparlarsa gideriz olmadı ileri bir tarihe alırız ama inat ettim polenezöy-şile gezisini ilk fırsatta yapıcam :x
Abi hava 1 saat öncesine göre feci değişti.Yarın ve tüm hafta sonu bulut dahi yok fulla çık...8)
http://i.hizliresim.com/P3kmzd.jpg
Eveeet şimdi daha iyiiiiii.......
şile ile ilgili güzel anılarım yok ama, hafta sonu katılırım
Şimdi son durum nedir,yarın gidecekmiyiz hava devamlı değişiyor,yada hafta sonumu yapılacak...
[QUOTE=Flzakn34;156511]Şimdi son durum nedir,yarın gidecekmiyiz hava devamlı değişiyor,yada hafta sonumu yapılacak...[/QUOTEb
Hava bizle resmen dans ediyor Şu an şile için hava durumu perşembe yağmur veriyor c-tesi açık bulutlu pazar kapalı veriyo bu durumda yarın gidemiyoruz pazara bakıcaz artık.8)
aynen öyle :) 20 dk bir değişiyor mubarek
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen:
foreca.com ve accuweather.com full güneşli dmi.gov.tr ise yarın ve pazar yağmurluydu.2 dk sonra pazar bulutluya döndü..İstanbul'un havası ile kızlarına güven olmaz diye boşuna dememişler.İlk iki site daha sağlıklıdır herzaman.Ben yarın yağacağını sanmıyorum.Yarın ve pazar günü müsaitim.Turlamak isteyen varsa katılırım arkadaşlar..
kucuk yaslarda yapmis oldugum arastirmalar sonucu pazar gunu istanbulda yagmur yagabilir yagmasada hava 15 derece civarlarinda..
http://www.eurometeo.com/english/for...r/istanbul.htm
bu sitede havalimanlarindan alinan saatlik bilgilerle veriliyor Precipitation dedigi yagis ihtimali 0-2.0 arasi yagis yok gibi demek 2.0 gozle gorulur yagmur demektir. bilginize
Arkadaşlar 3 ayrı meterolojide pazar günü istanbul ve şile'ye yağmur veriyor
hava gezi için uygun değil Malesef GEZİ İPTAL ilerleyen günlerde hava uygun görülmüyor ileri bir tarihte ilk fırsatta mutlaka şile gezisini yapacağım :(
slm arkadaşlar ismim kaan. iptal olması üzücü oldu:S
he he he,
celil bey, anlaşılan siz beni bekliyorsunuz, p.tesi - salı plaka işleri tmm lanacak benim motorun
Bu kadar guzel havanin ertesi gunu nasil yagmurlu olur valla deliricem :/:/
bende yağmurlu olacağına inanmıyorum. bugün hava çok güzel.
Ben derım ki sabah erkenden kalkıp havanın durumuna bakalım ona göre bişeyler yapalım ?
dizlerim agrimadi ama yarin yagacak maalesef