Altan sadece EKini satıyo da ondan öle fiyat veriyo SOZunu başka yerden alıyon :P :P :P :P :PAlıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Altan sadece EKini satıyo da ondan öle fiyat veriyo SOZunu başka yerden alıyon :P :P :P :P :PAlıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
Bak işte bu olabilir süper :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar benim motorda yedi bin km'de eksoz sıkıntısı bendede var bizim burada tayyim diye bir eksoz ustası var ve aynı eksozun çiftini 200 ytl ye yapıyor hatta isterseniz biraz daha uzun bile yaptıra biliyorsunuz yanii ben daha ne diyeyim allah tayyim ustayı başımızdan eksik etmesin.bu arada eksozlarını yeniden yaptığı 2 raptor biliyorum.
Sizin orası neresi acaba? bu egsozların aynısı derken şekil olarak heralde. Peki boş egsozmu yapıyolar yoksa içinde susturucu oluyomu. Ayrıca tek katmı oluo yoksa içte bir boru daha oluyomu. Tek kat egsızlarda zamanla sararma oluyoda.Alıntı:
deep-impact Nickli Üyeden Alıntı
bizim burası izmir oluyor avatarda yazdığı üzere dostum içinde ayrıyetten boru var usta izmirde tek bütün motor kullanıciları bilir onu aynısı derken dış görünüş olarakta aynısını yapıyor usta yani kısaca usta on numara.
Fiyatlar bolgelere gore değişiyormu bilmem ama Çanakkale de bayii arkadaş sordu ve karsız fiyatı 150 ytl + KDV....Alıntı:
tt06 Nickli Üyeden Alıntı
bu fiyatlar gerçekten kafa karıştırıyor....
? *
Yaw arkadaşlar istanbulda , bi yer tarif edin su egzostları değiştirecem ben malum benimkilerde susturucu yok içi boşaltılmış , ses cok güzel aslında ama ben sessiz tıkır tıkır bi egzost yaptırmak istiyom , yada açtırmak isteyen varsa takasta yapabilirim, mümkünse anadolu yakasında uygun fiyatlı, egzost yapan bi yer var mı ????
Anlaşılan o ki Eger eksozlarınınz artık ölmüşse yukarıda arkadaşların yazdığı fiyatlara ( 200-300 arası) eksoz yaptırabilirsiniz yani hemde daha sağlam bile olur yani
dostlar ben motorun ismini değiştirecem
hani depoda yazıyor ya REGAL RAPTOR diye
haaaa işte onu sildirip KINO DAVIDSON yapacam...
madem ki SARIKAYALAR osu busu garanti kapsamına girmiyor kabul etmiyor eee bende o kadar para verecem yaptıracam hadeee hadeeee
aynen bir brush yaptıracam varmı güzel brush yapan depoyu söküp göndereyim size ona güzel bir bursh cektirim " Kino Davidson " diye
zaten millet hababam soruyor harleymi diye bende yoo Kino diyorum Harleyin Kardeşinin motorlarından
bunlar 2 kardeşmiş birisi HARLEY diğeri KİNO diyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kino davidson .....huhuhuahauhuhaauhaauah.. baba gece gece güldürdün beni .. allah ta seni güldürsün emi... :mrgreen:
Kino Baba Yakışır Kino DAvidson :cheesy: ne güzel sen kendi motorunun herşeyini garantiye sokarsın
Dostum hatırladın mı beni. Bir ara niyetlendik ama.. değiştiremedik.Alıntı:
siyahus Nickli Üyeden Alıntı
E sen de hiç gelmiyorsun ki buluşmalara vs. Bugün Şile'deyiz... haftaya bi görüşmeye çalışalım senle.
Kino baba garantisinde eksoz, depo garaniye giriyor mu. Giriyorsa bende KINO DAVIDSON yazdırayım salı yada çarsamba izinliyim kabul ederseniz KINO garantisine geçmek istiyorum bende :mrgreen:Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
Yaw evet hatırlamammı , ben o zaman egzoslar cok lekeli beğenmezsin diye utanmıştım da getirmemiştim. Sonra bi pasta cila aldım meğerse o lekelerin cogu çıkıyomuş ama hala bi iki leke var , msn var senin bende zati , bu hafta tatile gidiyom. Ama haftaya sana uycak bi vakitte görüşürüz .Alıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
kendileri yapıyolar savaş usta bu işte çok iyiAlıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
benzin olayıda şuan 130 kuruş civarı yakıyo biraz fazlalaştı haliylee
cannibal yaptıkları egzost tek borumu içinden boru geçiyormu ve kaç kademe susturuculu bunları yazabilirmisin eger olursa burda çok isteyen var
Alıntı:
tt06 Nickli Üyeden Alıntı
Egzos tek boru susturucu yok içinde,eğer susturucu isterseniz yapabiliyolar ama fiyat farkı alıyolar ozaman
ee o zaman tek boru sararmazmı çabucak
Sararıyo ama yapcak bişey yok parlatıyorum pasta filan kullanıyorum ama tekrar sararıyoo
sesi çok hoş çıkıyo yanından geçtiğim bütün arabaların hatta motorların alarmları ötmeye başlıyo :mrgreen: :twisted:
vala benimki orjinal kesik egzostlardan ve içi tamamen boş :) , sararmıyo ve harbiden bütün araçların alarmları ötüyo zırıl zırıl. :)Alıntı:
cannibal Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada dün yanımdan balıkesir bursa arası kırmızı bi regal geçti , motorsiklet için süper bi yol. İçim gitti valla. Ahh Ahh .
Merhaba abilerim şimdi size egzoz hakkında birşey soracağım.Ben muayeneden geçmek için biryerden tüp şeklinde 2.el egzoz aldım.Sol egzoz ara devirlerde acayip bi zırıltı yapıyo.Ama alt devirlede ve üst devirlede böyle bir ses yok.egzoza ayağımla bastırırsam ses gidiyor.Yada boru ile tüpün birleştiği boğazın altından(yani borudan) elimle kendime çekersem ses gene kesiliyor.Şimdi size sorum bunun susturucuları dökülmüşmü.Eğer öyle ise şu muayene bu hafta içi bitince egzozları kestirip boşaltırcam.Yardımlarınızı bekliyorum.(Honuyu hortlattım ama yeni bi konu açıp kirliliğe sebep olmak istemedim.Sitede araştırdım ama birşey bulamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.
hee bide toplu egzost yaptıracaktık o neoldu ??? Söyle susturuculu iyi egzost uygun fiyata nasıl yaptıracaz ?
toplu halde yaptırılıcaksa ve uygun fiyat olacaksa bende varım..