yapıcam cemcem kardeşimAlıntı:
cemcem Nickli Üyeden Alıntı
istikrar kardeşim yazılarında bir daha garip karikatürler hareketli gifler kullanma aksi halinde üyeliğin silinecektir.
BU BİR UYARIDIR.
Yazdırılabilir Görünüm
yapıcam cemcem kardeşimAlıntı:
cemcem Nickli Üyeden Alıntı
istikrar kardeşim yazılarında bir daha garip karikatürler hareketli gifler kullanma aksi halinde üyeliğin silinecektir.
BU BİR UYARIDIR.
uslup uslup uslup.Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
bu APACHE (İSTİKRAR)...
kibrini ve grurunu öfkesiyle yoğurmuş üzerine çok bilmişliğini sepeleyip
kızgın ve sert bir ateşte pişirip sıcak sıcak yemiş ve hazmedemeyip siteye pislemiştir.
HANDO istikrarsızdır diyor... :x
alperim canım kardeşim...biz bu arkadaşa çok nazik bi dille zaten olayı izah ettik.. ama o hala uslübuna deişiklik getirmiş değil....bu sitede yüzlerce mesaj yazmış arkadaşlarımız var..hiç birisinde ben bu şekilde bi tavır görmedim...sosyal ilişkilerinde de böylemi acaba merak ediyorum ..Alıntı:
referans sistemine tam destek veriyorum.. ayrıca sitede birçok kayıtlı üyemiz var ama nerdeler...onlar içinde bi uyarı olabilir .. katılımı artırmak için...yinede sen bilirsin...
ayrıca bu aralar dikkatimi çekti...
kino baba..
emrah komtan ...
inci örtmen...
emrahküçükgirgin ...
agresus...
hiç katılımda bulunmuyorlar...acaba kalplerinimi kırdık .. bi yanlışmı yaptık.. artık sitemizin karakterleri haline gelmiş bu arkadaşlarımızın neden eskisi kadar iştirakte bulunmadıklarını çok merak ediyorum...birebir araştırılmasını rica ediyorum...
oka kardeşim bu konuyu bu hafta halledicem merak etme
kino baba..
emrah komtan ...
inci örtmen...
emrahküçükgirgin ...
agresus...
onlar bızım canlarımız bizde oyle kırgınlık flan olmaz sonucta hepimiz birbirimizi biliyoruz astık o olayları bizler arasında kırgınlık olmaz
tamam imparatorum.. yinede dediğimi yabana atma ... bi telefona bakar herşey.. bi arayalım bu kardeşlerimizi...Alıntı:
ben yarın ararım kardeşim sen merak etme
Belki işlerinin yoğunluğundan giremiyorlardır hemen kötü şeyleri aklımıza getirmeyelim biz onları çok seviyoruz onlarında bizi sevdiğine inanıyorum
HERYERDEYİZ HEP BERABERİZ BİRİ BİZİ DURDURSUN
BEN GERİZEKALIYIM
Şimdi arkadaşım ya siz anlatmak istediğini tam olarak anlatamıyorsunuz ya da bunca insan yazdıklarını anlayamıyor. ben illaki bu siteyi hackleyeceğim bunun için bahane arıyorum gibi bir niyetiniz varsa ve bu siteyi hackledim diye bir yerlerde gövde gösterisi yapmak gibi bir fikriniz varsa motoru,dişliyi , modifiyeyi bir kenara bırakıp bunu açık açık belirtsenizde herkez tam olarak niyetinizi anlasa , yok eğer böyle bir niyetiniz yok ve motorsiklet konusundaki tecrübelerinizi paylaşmak istiyorsanız elbette bilgileriniz özellikle mekanik olarak pek te içeği bilinmeyen ve bu motoru iyi tanımayanlar için değerli bir klavuz olacaktır. özelikle teknik servislerin ülke çapında bu kadar yetersiz ve mevcut servislerin ilgisizliğinden ve ücretlerinin pahalı olmasından bu kadar yakınan bir kullanıcı grubuna bu bilgiler ve uygulamalar ilaç gibi gelecektir.
ancak açtınız bir başka başlıkta regalin dişlileri kadar dandik dişli görmediğinizi ve bir takım modifiyeler yaptığını belirtiyorsunuz. bu başlığında ise koruma demirlerinin dayanıksız olduğundan bahsederken en son mesajında modifiye yaptığınız bu motorun aslında regal değilde hyosung olduğunu söylüyorsunuz hyosung 'da koruma demirlerinden bahsediyorsanız eğer bu hyosung'un ya Gv 250 ya da 650 modeli, eğer motorunuz hyosung un bu modellerinden birisiyse Regal raptor sitesinde bunları anlatmandaki amacı anlayamadım. yok aynı zamanda bir de Regaliniz var ise sizden ricam bu motora tam olarak ne yaptınız resimlerle anlatmanız.yoksa şu ana kadar yazdığınız ve yaptığını söylediğiniz şey insanları tehdit ve hakir görmekten ileri gidemiyor. dolayısıyla bütün bu anlattıklarınız ve yaptığınız modifiyeler ciddiye alınmıyor. bir kaç poz resim gönderin ,yaptıklarınızı hep beraber yorumlayalım, belki sizin yaptığınız bir modifiyeyi daha iyiye daha ileriye götürebilecek fikirler çıkartırız.belki yaptığınızın aynısını yapacak hatta daha ileriye götürecek üyeler çıkabilir.
Bu forumun yaş ortalaması biraz büyük. dolayısıyla , herhangi bir tartışma forumunda rahatlıkla kurulabilecek kelimeler burada göze batıyor. ayrıca belki bilmiyorsunuz dur diye açıklayayım. bu forumun ilk kurulma amacı , diğer forumlarda başka motor kullananların sataşmlarına ve aşalamalarına tepkidir ,genel amaç ise bilgi alış verişi ve toplu organizasyon yapmaktır. ara sıra bu foruma birileri gelir ve regal raptoru kötüleyen kelimeler kullanır ve gider. kullandığınız kelimelerden dolayı sizinde bu niyette insanlardan olduğunuz zannediliyor.dolayısıyla sevgil İstikrar kardeşim ( yaşınızı bilmiyorum bu yüzden hitap tarzımı mazur görün belki de benden büyüksünüz, benim yaş 37 ) tam olarak yaptıklarının bir kaç poz resmini koysan , kaça mal olduğunu belirtsen , bu modifiyeyi yapmadan önceki performans ile yaptıktan sonraki performanı yorumlasan ve de bu parçaları kim yaptı adres telefon yazsan.hatta topklantılara gelsen herkez yaptıklarını kendi gözüyle görse herkez için hayırlısı olacak
bu mail adreslerine ulaşmak çok zor değil arkadaşım yada bu forumu hacklemek hiç dert değil. inan aramızda bundan daha fazlasını yapabilecek kişiler zaten mevcut.ama anlamadıgın ufak bi olay var bizler buraya dostluk için gelioz arkadaslık için gelioz bu zincirin bi halkası olacaksan ol olmuyacaksan ortalığa çıkıp gereksiz tehditler savurmakla buradan bişey alamazsın.bu siteyi hacklersin biz çaybahçelerinde daha sık buluşup sohbetler ederiz. yaşar babaya yada müslüm babaya bişey danışacağımızda buradan yazmaz cepten ararız her saat. yane anlıyacagın dostum aramıza gireceksen böle ben şunu yaparım ben bunu yaparım gibi şeylerle gelemene gerek yok biz herkesi aramıza alıoz zaten. aam yok yok ben hem hack yapar hemde tornadan araba eksantiriginden eksantirig yaparım siznle işim olmaz dersen yukarda adres bar var oraya başka site adresi yazıp gidebilrisin biz seni anlayışla karşılarız.....gereksiz yere RÜZGAR yapmanın anlamı yok. saygılar benden :D
Adi Herif..
Sanane Bizim Motor Keyfimizden..
Bak Orada Benim Web Sitemin Adresi Var.. Oradan Şirketimin Adresine Bakta Bi Gel Bakalım.. Bende Sana Fena Sardım.. Sinirimi Oynatma En Sevmediğim hareketler.. Terbiyesiz Herif.. Sen Kim Motora Binmek Kim.. Hadi Yallah.. Dokunursa Laflarım ki İnşallah Dokunur.. Kalkar Gelirsin.. Bende Şöyle Güzel Bi Sırtını Sıvazlarım İnşallah..
BEN MANDAYIM
oh oh ne güzel şenlenmiş burası..Alıntı:
istikrar Nickli Üyeden Alıntı
arama modülünden çektinmi admin sifresinin md5 halini.
eğer yapamadı isen yardımcı olayım sana.
eğer HASH ı aldı isen kırmana uğraşmana da gerek yok.sana onlarca adres vereyim senin adına HASH ı kıracak..
geç bu işleri geç.
gelmek istediğin nokta belli ama senin zihniyetine sahip kişiler maalesef LAMER likten öteye gidememişlerdir.
bir istikrar gösterde yap bakalım..
anladın sen...
Ulan istikrarmısın nesin daha yeni başımdan kasap musa olayı geçti şimdi de senle uğraştırma beni siktir git bu siteden beni seni bulmaya zorlama nasıl kasap musayı 2 günde bulduysan eczanesini nasıl başına yıktıysam seni de bulur doğduğuna pişman ederim, site üyelerinin kim olduklarını bilmeden taşıyamıyacağın yükün altına giriyorsun.
SANA BU SON İHTAR HERKESTEN ÖZÜR DİLE SONRADA SİKTİR GİT BU SİTEDEN.
allaha şükür bu sitedeki herkes babasının kim oldugunu bilio ne yazık ki sen gibi değiliz kusura bakma. biz kime baba kime it diyeceğimizi çok iii biliriz sen it bile değilsin sen gibilere ne dediğimizi müslüm BABA sölemiş SİKTİR GİT
Ulan istikrarmısın nesin daha yeni başımdan kasap musa olayı geçti şimdi de senle uğraştırma beni siktir git bu siteden beni seni bulmaya zorlama nasıl kasap musayı 2 günde bulduysan eczanesini nasıl başına yıktıysam seni de bulur doğduğuna pişman ederim, site üyelerinin kim olduklarını bilmeden taşıyamıyacağın yükün altına giriyorsun.
sana özel mesajla adresimi gönderiyorum aramana gerek yok sen gel buraya başıma yık nasıl bir adamsın görelim adeş olsan
cümrün kadar yer yakarsın demek kabadayılıkta var bu işin icinde
bakalım ne kabadayılar var bir görelim
istersen sen ver adresini ben geleyim
ben kabadayılıgı veya şöyle kafanı kırarım böyle kafanı kırarım muhappedine girmedim ilk sen girdin bundan sonrada olacaklardan
mesuliyet sana ayittir
Alıntı:
Aslanım benim be erkek dediğin böyle oluri
Davutpaşa Cad TİM 2 İş merkezi No 489 Topkapı
LOJİSTİK TURİZM
HADİ GEL BEKLİYORUM SENİ
HANİ NERDE ÖZEL MESAJIN GÖNDERMEMİŞSİN ADRESİNİ ULAN AZICIK DELİKANLI OL. SIKIYSA GÖNDER ADRESİNİ BAK NASIL DÜNYA BAŞINA YIKILIYOR.
YİNE SÖYLÜYORUM ÖZÜR DİLE YOKSA ÇOK PİŞMAN OLACAKSIN.
BİRAZDAN BİLİŞİM SUÇLARI MAHKEMESİNE DİLEKÇEYİ GÖNDERİYORUM, EĞER SENİ ALDIRMAZSAM BANA DA MÜSLÜM BABA DEMESİNLER
ARKADAŞLARRRRR ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRR BY İSTİKRAR DENEN NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN (ASLINDA NE OLDUĞU BELLİ) ADİ VE KARAKTER FUKARASI İNSANIN İSTEDİĞİNİ YAPIYORSUNUZ BIRAKIN BOŞVERİN ŞUNU YAZDIKLARINA CEVAP VERMEYİN BİR SÜRE SONRA KENDİSİ DEFOLUP GİDECEKTİR SİZ ONA CEVAP YAZDIKÇA O DA KENDİSİNİ ADAM YERİNE KOYDUĞUMUZU VE KENDİSİNİ ADAM
ZANNEDİYOR. BOŞVERİN VERMEYİN CEVAP ŞUNA BEN BU ADAMIN VİTES DİŞLİSİ TOPİGNDE DE YAZDIĞIM GİBİ BU ADAM BİR PROVAKATÖR FİTNE VE FESAT SOKMAK İÇİN KAYDOLMUŞ AMACI DOST OLMAK DEĞİL BİRBİRMİZE DÜŞÜRMEK AMA BU BEYİN GARİBANI ANLIYAMIYOR Kİ BU GİBİ DURUMLARDA TEK VÜCUT OLUNACAĞINI SİZDEN RİCAM SALLAMAYIN ŞU ADAMI KENDİSİ BİR SÜRE SONRA MUHATTAP ALINMADIĞINI GÖRÜNCE DEFOLUP GİDECEK.....
MÜSLÜM BABA BU TİP İNSANLAR İÇİN SİNİRİNİ BOZMAYA DEĞER Mİ ? SİNİRİNİN BOZULMASI İÇİN KARŞINDAKİNİN ADAM OLMASI LAZIM HİÇ GEREK YOK BUNLARA YAPILACAK BİR ŞEY VARSA HEP BERABER YAPARIZ.
SAYGILAR
ahanda istikrar uçtu :) piyasada baya boyle salak var :)
Doğru söylüyorsun ama ben seviyorum bu erkekleri mutlaka öpmem lazım verdim adresi gelecek öpeceğim onu.Alıntı:
tt06 Nickli Üyeden Alıntı
ALPER NE YAPTIN ADAMI UÇURDUN NE GÜZEL EĞLENİYORDUK
eeeee.. bittimi şimdi bu günkü muhabbet....tüh beaaa... :P :P :P
ahanda istikrar artık misafir oldu bu sitede :) salak salak
TÜH BE NE GÜZEL EĞLENİYORDUKAlıntı:
İNŞALLAH BENİM BURAYA GELİRDE EĞLENCEYE CANLI CANLI DEVAM EDERİZ.
baba merak etme boyle salaklar daha çok var gene gelir bir tanesi eğleniriz hatta istikrar baska yerden kayıt olur başka nickle gene eğleniriz.Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Alper, istikrar lavuğunun e-posta adreslerini sıraladığı post'u ve ona cevapları sil istersen. Fan club'da şifreli olarak zaten var.
Giriş sayfasına serseriler ve şerefsizler giremez mi yazsaydık ne. Belki girmemesi gerektiğini anlardı okuyunca.
ARKADAŞLAR BU ŞEREFSİZ BANA ADRESİNİ EMAİL OLARAK ATMIŞ NE YAZIYOR BİLİYORMUSUNUZ,
esenyurt jandarma karakolu as subay güvenc kardelen
AYNEN KOPYALADIM AMA ARADIK ORADA ÖYLE BİRİ YOK AMA ŞİMDİ EMRAH KOMUTAN İŞİ BİTİRECEK ASKER ADI KULLANMAK NE DEMEKMİŞ ANLASIN.
Müslüm Baba.. Bunun Büyük Cezası Var.. Gözünü Seveyim Başvuruda Bulunda Bulsun Belasını..
okey kardeşimAlıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Arada hokka altına ben gidiyordum .. İyimi ?
Ben de varım merak etme, hehehehe...
:)
sevmiyorum şu internet delikanlılarını herseyleri balon gibi :D gelmeyin kardeşim buralarda yeriniz yok anası bababsı kim oldugu belli olmayanlar lütfen buraya girmeyin aile var:D
vallahi verilmiş sadakam varmış. Müslüm baba arayıp işyeri telefonunun kime ait olduğunu açık adresini kapı numarasıa kadarı verince bir anda şaşırdım.
da beni niye buldular burası halen karışık !!!! demek ki İP numarından herşey bulunabiliyormuş. da ben bu kadar çabuk olacağını hiç bilmezdim.
Allahtan müslüm baba kontrol etmek için aradı.yoksa zaten adli tatil yaklaşıyor diye büroda bir bayan avukatla ben varım. ( burası hukuk bürosu bende icra memuruyum. gerçi beni icra memuru diye işe aldılar ancak kadrolu köle niyetine kullanıyorlar ) Vallahi komutan büroya avukat mavukat dinlemez . ikimize birden dalardı.gerçi cross cuların kullandığı full koruma bir yelek aldım. bunu soft korumalı montuma nasıl adapte ederim derdindeyim. ancak bunu bile giysem komutan yelek melek dinlemez, basar sopayı. Allah Allah sabah sabah bir kendini bilmez yüzünden sopa yiyecektim.ben en iyisimi bu aralarda bir fırsatını bulup tatile felan çıkayım.
EHEHEHEHEEHEE.... geçmiş olsun kardeşim....Alıntı:
Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
bizim samsunda 3 tane hamalınm başına gelenleribir bilsen ....adam evimi taşıtacam çok değerli eşyalarım var.. kimliklerinizi verirseniz taşıtırım deyip 3 kişinin kimliğini almış...
adamlar hiç bi şeyden haberleri yok tabii.. adlarına çek karneleri çıkarılmış.. şirketler kurulmuşş.. hatta hamalın bi tanesi kafayı yedi cezaevinde...bi de maliye vergi yüssüzleri olarak listeye adlarını yazmışş...şimdi samsun barosu olaya el attıda avukat tayin ettiler...adamları içierden çıkarmaya uuraşıyolar...neler var hayatta yavv...
delicerkes dostum özür dilerim..
ip leri ben tespit ettim..
arada seninkide kaynamış..
iyi bir kaza kurşunu olmadı..
Adminim mesaj daha anlamlı hale getirilmiş sen mi düzeltin aceba??? :mrgreen:Alıntı:
ne iştir bu işler ben anlayamadım birisi koruma demirlerine çoskuyu vermiş galiba ama müslüm babanın da dediği gibi oğlu osmanın kazasında olmasaydı bu demirler veya kimdi o tayfun zabitimin önünde hıyarın birnin çarpması ile motoru yatıran alper tim oda herhalde koruma demiri olmasaydı falan filan
ayrıca yaşar komutanın da dediği gibi koruma demiri bu sonucta ne kadar para o kadar köfte... derler adama
sen 3-5 milyar ver motor al sonra da koruma demirlerine ver çoşkuyu.. İLGİNÇÇÇÇ
ya sitede 1 haftadır yokum neler neler oluyor vay canına...
kino baba nerelerdeydin yavvvvvvvvvv özledik vallaaa
kino baba hoş geldin yavv... nerelerdesin baba.. küstün gittin sandık ..... :(
sabahtan beri bi şahsiyetsiz insanla uuraşıyoduk.... olaya cenderme el attı.. asayiş sağlandı.... :lol: :lol:
puhahah koptum yazıyı görünce.. layığını bulmuş arkadaş..