İnşallah bi problem çıkmaz kardeşimAlıntı:
OturanBull Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
İnşallah bi problem çıkmaz kardeşimAlıntı:
inşallah bende çok istiyorum gelmek çünkü..
uzun süredir acılan en güzel ve anlamlı topic ......
karara bi şekilde varılır ve uygulanır....
düşünülmesi cok güzel....
bence bu fancart çok gereksiz...Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
HANDO FİKRİNİ YİNELEDİ... :x
Selam Dostlar,
Çıtır Çıtır Taptaze Tasarımımız Sizlerle..
http://www.invitrintasarim.com/dgr/fc.jpg
Çok şık olmuş kardeşim arkasındada bişiler olcakmı yoksa düzmü
Teşekkürler..Alıntı:
Arka Taraf İçin Ben Düz Siyah Olarak Düşündüm Ama Tabiki Fikirleriniz Son Noktamız Olacaktır..
eline sağlık dostum güzel olmuşş... :cheesy:
Sigorta no daki kastın SSK-Emekli sandığı falan ise hem birleşti hemde artık o numaraların yerini TC kimlik numarası aldığı ve aynı anda da kullanıldığı için bence sigorta numarasını kaldırın derim.
abi evet kasıt oydu, birleşme işlemi hakkında bilgim var eğer yasallaştıysa onun yerine başka bir bilgi koyalım haklısın.. gerekli araştırmayı baskıdan önce yaparım..Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
ÖMER ELİNE SAĞLIK SÜPER OLMUŞ
Süper..... eline sağlık
oturanbull
hani arkası sade siyah olsun diyince aklıma geldi birden
benimki sadece bir fikir hani bu buzdolablarına yapısan ince mıknatıslı olabilirmi (sanki buzdolabına yapıştıracam hani)
olursa bir mahsuru olurmu acaba hani kredi kartlarının chiplerini etkilermi ( tabii etkiler )
(bende amma kılçık adamım vallahi haklısınız ne deseniz haklısınız)
çabalarına çok teşekürler iyi çalışma olmuş fikir de güzel dizayn da güzel
ELLERİNE SAĞLIK GÜZEL OLMUŞ
Tasarım çok güzel olmuş ellerinize sağlık ama benim düşüncem regalraptor.net adresi yerine raptorriders olarak site adresi yazılsa daha iyi olacak. Bu konuyuda ayrıca bir topikde tartışmak lazım gerci ama sıcağı sıcağına aktarmak isterim ki Dipsizgöldeki herkez bize sizin siteye sadece regalraptoru olanlarmı girebilir soruları soruldu. Ailemiz daha gelişip yaygınlaşmadan önce aile bireyleri ve sevgili adminimizin de izni ile bir karar verilse iyi olur derim. :idea:
kımlık kartı guzel olmus yalnız arka yuzumu on yuzumu.yada fotograf eklenecekmı?
ayhanım korkmazım... tanışma topiğine bi başlık açta seni tanıyalım.. ilk mesajında bissürü soru sormuşun kardeşim... önce bi tanışalım....kaynaşalım..yaş kaç memleket nere...ne iş yaparsın...raptorcumusun..valla merak ediyos...Alıntı:
ayhankorkmaz Nickli Üyeden Alıntı
ellerine sağlık kardeşim on numara olmuş yanlız aksu babanında dediği gibi sigorta no kalktı artık tckimlik no yeterli
cok guzel olmus elınıze saglık:))
iyi iyi güzel olmuş
burcunuzuda ekleyin hah hah hah
ben takmayacağım...
SİZ hando YU DİNLEMEYİN... :D
emeğine sağlık arkadaşım.ilave olarak resim olmalı derim
Sürücü Belgesi No
olabilir... Bazen ehliyeti unuttuğumuzda bizi kurtarabilir.
tasarim guzel olmuş.. ellerine saglık...
ancak diğer dikkat işareti ile kastedilenleri bu kart yerine getirir mi tartışmak lazım... kartı nerde taşıyoruz.. boynumuza assak bile neticede montun içinde durması lazım.. yada şehir içi kullananlarda özellikle 3-5 km yere cüzdandan cıkartıp takacak çok az kişi olur diye tahmin ediyorum...
bence : bu kartın aynıusından birer adet de patch yapılmalı.. monta dikilmek üzere.. :)
arkadaşlar selam sizi özledim yeni tasarımlarnızı begendim regal raptora ne yapılırsa yakışıyor :cheesy:
ellerine sağlık arkdaşım....
Bu kartı motoramı asacağız yoksa boynumuza mı :mrgreen: :mrgreen:
Yok burnuımuza halka takıp kartı da oraya asacağız. Arkasına da KGS kartını takacağız, gişelere gelince kafanı cihaza doğru hafifçe eğdinmi dıt işlem tamam.Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Ayrıca kartın altına da Nerde bir motorcunun başı sıkışsa Müslüm Babayı arasın Tel: 0532 2280859
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
aksu baba ....allah da seni güldürsün emi.....
Dostlar Son Durumumuz Nedir?
Uygulamaya Alıyormuyuz..
Bilgi Bekliyorum..
ömer kardeş maliyet çıkardık mı? bir liste yapmalıyız ki herkes bilgilerini girsin.
ona görede başlayalım bence.
sevgili adminim
site sponsorlarımızda bu kart üsütnde olmak isterler mi acaba? yada olmaları uygun olur mu acaba?
bu bence cok mukemmel bi fikir ayrıca tasarımda cok güzel olmus bunu sadece motoru lanlarmı alıor yaw bızım gbi ilerde motoru olcaklar ne yapcak
şimdi biliom işte diceksiniz :D motor alınca al işte
:D ole deil raptor sabırsızlık yaratıor
ne olur bızede hak werin
Tabi Maliyet Çıkartmıştım daha Önceki Msjlarımda Tekrar Yazayım Ama..
min 250 adet bastırırsak birim başına maliyetimiz 5ytl oluyor + kargo ödemesi
isterse 10 olsun alırız biz :D
Arkadaşım bunlar isme göre bsaskılı ve kaplı mı gelecek yoksa boş gelecek bizmi doldurcağız kargoyu büyütmeye gerek yok toplu gider şehirlere buluşma günü dağıtılır biz buluşamıyoruz diyenler varsa onlarda bahaneyle belki buluşur
İzmir anladın sen onu kanımca
isimli basılacak tabiki..Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
ben bu konu hakkında yapılan olumsuz elestirileri anlamadım bence faydalı olur kötülüğünden cok iiliği dokunur allah korusun bi şey olursa yerde evirip çewirip üstünde bi şey arayacaklarına yakanda yada boynunda bilgilerini hemn bulabilirler bide bu yönden bakalım birine göstermek zorunda deiliz boyun içimizdede durabilir
Bence çok güzel bir fikir.Tasarımda güzel olmuş.
İstemeyen almaz sonuçta.Kesin bir liste yapılabilir.Yapanın eline sağlık :cheesy:
eline sağlık dostum cok güzel olmuş bir liste yapılıp siparişi hemen vermemiz lazım bence bunu yanuından monta dikmek için patch te yapılsa iyi olur :+1: :cheesy:
Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR BU ÇOK FAZLA RESMİ OLMUYOR MU...
biz motorcuyuz birakında biraz salaş bir görüntü çizelim yahu...
BEYMEN DEN birer takım elbise, RAPTORRİDERS armalı kravat, YEŞİL KUNDURADAN kösele ayakkabı...
saç sakal traşı muntazam.
banka personeli gibi... yarın öbürgün biri çıkacak aynı tip giyinmekten bahsedecek...
KAZA anında okusunlar diyorsunuz... öyle bir olayda o karta bağlı kalacak bilinçli insan nerde memlekette...
ilk önce o insanları yetiştirmek lazım zaten o zaman bu karta gerek kalmaz.
HANDO bu fikir benimdir diyor ve hiçbir bağlayıcılığıda yoktur diye ekliyor.
alper bu soru cevap bekliyor.bana sorarsan yolla derim ama usulu bozmayalımAlıntı: