Gelemiyecegim dedim fakat bu organizasyonu kaciramazdim islerimi yarıda biraktim iyiki de katildim gelen herkese teşekkürler.
Yazdırılabilir Görünüm
Gelemiyecegim dedim fakat bu organizasyonu kaciramazdim islerimi yarıda biraktim iyiki de katildim gelen herkese teşekkürler.
organizasyon süper engin abi evinin kapılarını açtı ayrıyetten teşekkür ediyorum orda bulunan bulunamayan hepiniz ayrı ayrı özelsiniz benim için fotolar süper celil abi ömer abi ve özgür kardeşimin ellerine sağlık :)
Super bir gundu herkese cok tesekkur ederim Engin abi ozellikle sana evini actigin icin bi kusur islediysek affola. Arada sirada tekrarliyalim bu mangal isini kesinlikle (Engin abinin evinde degil tabiki) cok guzeldi cok eglendik :)
Eğitimdeydim hafta sonu, şimdi gördüm. Raptor Riders yine öttürmüş ;) afiyet bal şeker olsun...
Hafta sonu izinlerim kaldırıldğı için çok üzgünüm dahada üzücü olan değerli abilerim ve kardeşlerimle ile birlikte olamayacağım korkusu sardı dört bir yanı mı?Bu arada köfteler çok güzel gözüküyor:(
Ömer ve Özgür resimler çok iyi Emeğinize sağlık nazar8)
bu resimleri gördükçe telefonumu, motoru ve bilgisayarımı satıp çapır alıp aranıza katılmak için can atıyorum :)
inşallah birgün aynı yolda aynı havayı solumak dileğiyle...
Muhammet kardeşim merak etme biz seni kısa sürede choppercı yapıcaz :) sonuda kadar hep destek tam destek :)