Yav yasinim, sabret iki gün daha :) Tadını çıkar bu iyi günlerinin :P :x
Yazdırılabilir Görünüm
Yav yasinim, sabret iki gün daha :) Tadını çıkar bu iyi günlerinin :P :x
Yok abi ben iddialı degilim iddialı olmayı sevmem cunku :mrgreen: zevkine tadını cıkara cıkara degilmi sonra kolumuzu bacagımızı inciltip kırmayalım, :oops:Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Şşşşş bak bu hırsa yapacak olan varsa ben direk çıkayım! Sol bek dedik ciddiye almayın aman diyim.. eğlencesine top tepeceeez! Ha elbette hiçbi oyun kaybetmek için oynanmaz ama olsun bizim için eğlenmek ön planda olsun! :D Sonra bana soyunma odasında "abi sende de hiç iş yokmuş falan" demeyin, tekeriniz patlatırım!! :D
Ülen olayı ısıtalım diye iki çift laf ettik, su koydunuz hemen.
Zevkine oynayacaz tabi, al bana ver sana makaramızı geçecez.
Tırsmayın hemen :)
Alıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
offf diyorumm o zaman kubilay modum kork benden ....
Ne tırsıcam len!! :) Altın sol ayağım ben bi kere!! Akıllı olun golleri dizemem belki ama hepiniz bacağını veririm eline :P "Ozzy'yle oropedik vaka kotamızı doldurduk nasılsa, rahat rahat oynarız" demeyin!! :) :) :)Alıntı:
Alıntı:
Selçuğum modum , bakma sen moon ve yasinime. hele bi baklavayı görsünler alimallah motorla sahaya inerler :P :P
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın be,
top geçer adam geçmez şerefsizim :mrgreen:
Ben baklavayı gördüm mü bırak motorla sahaya inmeyi çok afedersiniz kıçıma motor takılmış gibi oynarım.. :)
Ha bu arada damarıma baasmayın gözüm döndü mü kendi takımımdakileri de biçmeye başlıyorum! Çok pis top oynarım ben :P
moonchild ım yarıldım ya yerlere yattım abi ne o oyle kıça motor takmak falan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Kokoreç mi :idea: :idea: