fatih bende birlikte fazla vakit geçime şansımız olmasa tanışdığımıza memnun oldum işallah diğer festivallerde görüşüp daha fazla muhabbet etme şansımız olur 8)
makinanın soronu halloldumu nasıl dönüş yaptınız ?
Yazdırılabilir Görünüm
Valla Celil abi motorun konjektörü bozulmuştu haliyle aküyüde bozmuş yeni akü takıldı orjinal konjektörünü bulamadık mecburen başka bir makinaya ait konjektör taktılar bu yüzden biraz sıkıntılı bi geri dönüş süreci oldu yeni takılan konjektörün heran tesisatı yakma riski vardı ustanın talimatıyla çok fazla sıkıştırmadan sık mola vererek parçayı ve kabloları kontrol ederek yolculuk yaptık sorun çıkmadan Çankırı'ya dönüş yaptık ama tabiri caizse burnumdan geldi valla yol bukadarmı biner bi insana bu kadarmı sıkıcı olur kaç aydır bu gezi için hazırlanıyordum motorumun bakımlarınıda yaptırmıştım ama genede yaptı yapacağını neyse bunada şükür ya yolda olsaydı neyapacaktık...
Emrehan eyvallah kardeşim
asıl bomba izmir de Türkiye de görülmemiş bir festival hazırlığı yapılıyor... fakat bu 11-12-13-14 temmuzda olacak festival de değil.... bilginiz olsun seneye Türkiye yi harika bir festival bekliyor...
Engin bu yıl ki 12-13-14 temmuzda İzmirde yapılacak olan festival değil demek istedi sanırım. Seneye tarihi belli olmayan bi festival geliyor diyor :)
Daha uyanamadı demekki :lol: Bu sene Eylül'de yapıyolar..Maddi ve Hava durumu iyi olursa ben giderim bu sene de http://www.motosiklet.net/forum/imag.../icon_miiz.gif
Dostlar facebooka ekledim bendeki fotograflari nedense kalite dustu biraz ayarini bulamadim. Gecikme icin kusura bakmayin :)
Ohooo soğudu o muhabbet, biz şimdi yenisine hazırlanmaya başladık..
Icinde raptorridersin oldugu her muhabbet daima gunceldir 8)