Bugün motorun için ne yaptın konu başlığı hangi bölümde bulamıyorum. Yardım edin ....
Yazdırılabilir Görünüm
Bugün motorun için ne yaptın konu başlığı hangi bölümde bulamıyorum. Yardım edin ....
http://www.raptorriders.com.tr/forum...Motorun+i%E7in
Site içi arama kutucugunu kullanabilirsin motorun için kelimesini arat aldora ustte link verdim ama cepten giriyom başka şeyde kopyalanmış olabilir
5 dakka önce Ankara kizilayda Askeri lojmanları yanında askeri bir aracın yanında bombalı saldırı oldu .nedeni henüz bilinmiyor.duruldum biraz sakinleşti derken Ankara yeniden kızışıyor. Ankaradaki kardeşlerimizin dikkatine merkezi yerlerde dolaşmayın lutfen
Arkadaşlar ankarada kizilayda yaşanan patlama Ali abimizin bindiği askeri araç konvoyundaki 2 arkasında bulunan askeri araçta gerçekleşmiş patlamanın etkisi ve şiddeti ile kırılan cam parçaları ve metal parçalardan ufak tefek sıyrıklarla bu büyük felaketten kurtulmuştur. Sesi ve morali çok bozuktu telefonla görüştüm kendisine burdan çok geçmiş olsun diyoruz allah korumuş
Çok geçmiş olsun inşallah iyidir
ANTALYA-MERKEZ
Bekliyoruz kardesim teror galiba lanet olasi
ANTALYA-MERKEZ
Elim dilim bağlandı şuan. İnşallah iyidir. Çok geçmiş olsun. Memleketimizn başı sağolsun . . .