Günaydın türkiyehttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...4a730d83e5.jpg
ANTALYA-MERKEZ
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydın türkiyehttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...4a730d83e5.jpg
ANTALYA-MERKEZ
Herkese günaydınlar....8)
ve.. başımız sağ olsun...Ali kardeşimize ve ailesine de çok geçmiş olsun. Kayıp ettiklerimize rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.
"her kim, bir diğerini düşüncesi, inancı, parası, çıkarı, yaşantısı, politikası, diğerlerini korkutma amacı yani sebebi ne olursa olsun, bırakın öldürmesini...düşünmesine bile lanet olsun"
Günaydınlarrrrrr Raptor Riders :)
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese günaydın
günaydın RR :artiz:
Günaydın RR ailesi.
Ali abi dinleniyor telefona cevap vermedi. Bende daha fazla arayıp bunaltmakadar istemiyorum malum çok büyük ve tehlikeli bir olay atlattı. En yakın zamanda bilgi edilince sizlerde yazacağım. Ankarada şehir düşen ve olay yerinde can veren bütün şehitlerimizin ve vatandaşlarımızın yakinlarina baş sağlığı ve Allahtan rahmet diliyorum.mekanları cennet olsun .lanet olsun bu teröre çok canımızı yakıyor bu tarz olayları duymak bile ve biz bunları hergün yaşamak zorunda kalıyoruz.
Bakanlıktan açıklama geldi 5 tane bomba yüklü aracın olduğu ve hala bulunamadı konusunda çok dikkatli olunması gerektiğini belirttiler .istanbul ankaraKonya adana Gaziantep İzmir ve milisleri olduğunu söyleyen cumhurbaşkanligi merkezi yerlerde gezilmesi konusunda uyardı
Beyler A101 e kamp lambası vb. ürünler gelmiş. 10 TL ye 27led'li şarjlı-prizde de calısabilen 500 lümenlik lamba aldım. çok iyi ışık veriyor. kaçırmayın
Ali abimize ulaşınca bütün RR AİLESİ adına geçmiş olsun dileklerimizi ileteceğim. Bugün zincir yağı far işin lamba ve branda aldım. Önceki brandami binamızda oturan bir teyzemiz alıp köpek kulübesine götürmüş üstlerine yağmur yağmasın diye .dün kamera kayıtlarından izledim çaldılar diye bakmak istedim ama branda gariban sokak köpeklerine yardım amaçlı kullanıldığı için teyzeye teşekkür bile ettim .tabiki olan bizim brandayi oldu sağlık olsun .en azından iyi bir şeye vesile olduk