Şu güzel memleketimizin anasını ağlattılar.İyice ortadoğu ülkelerine benzedik :x
Yazdırılabilir Görünüm
Şu güzel memleketimizin anasını ağlattılar.İyice ortadoğu ülkelerine benzedik :x
Kocaman ve derinden bi offf çekiyorum. Hayatını kaybedenlere allahtan rahmet yaralılarada acil şifalar diliyorum. Ülkemize geçmiş olsun. Bu acıların tekrarını yaşamıyacağımız günlerimiz olsun. :sustum:
Sözün bittiği yer derler ya, Nereye gidiyor bu ülke ne oluyor off off Başımız sağolsun. 😧😧
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aldora karakoldaymış sanırım buluşmadan dönerken bi sürücüyle tartışmışlar ne durum haberi olan varmı bi sorun çıkmışmı ?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bombadan kaçıp ilk bulduğumuz parka attık kendimizi erenin kız arkadaşını astiye bırakmaya giderken yolda yerde yatan bir motor gördük ve hemen durup kardeşimize yardıma gittik.tartistiklari araç sahibi silah çekip üstüne yürümüş dövüşmüşler.adam silahı kızına verip kızını taksi ile yollamış. Motoru tekmelemis kırmış. 189 promil alkollü ve 3.kez yakalandığı için 5000 lira para cezası ve savcılık falan derken adam başına belayı aldı. Hala bize karakolda tehditler savurup bağırıyordu. Adamın avukatı bize rüşvet teklif etti davacı olmayın motorun parasını verelim şeklinde konuşmalar geçti. 3000 lira para istedik. Adam polislere gidip beni dolandırmadan çalışıyorlar öyle böyle yalan dolan cevaplarla ortalığı karıştırdı. Mağdur motorcu kardeşimize akıl verip ne yapması gerektiğini anlattık. Yarın ustaya gidip motoru yaptıracak ve masrafları suçlu adam ödeyecek. Adam hala kafanıza sikicem beni tanımıyorsunuz diye bizi tehdit etmeye devam ederken. Alkollü araç kullanmak ehliyetsiz araç kullanmak tehdit darp ve silahlı saldırı teşebbüsü gibi birsuru olaydan dava açtık. Şuan tutuşuyordur gözaltına alındı ve yarın savcılığa sevk edilecek. gündüz bir büroda ve akşam kurye olarak çalışan bir kardeşimizi kurtardık elimizden geldiğince destek ve yardımci olduk.bugün ona yarın bize diyerek borc bildiğimiz kardeşliğimizi yaptık. İnşallah en yakın zamanda motorunu yaptırıp işine gücüne kaldığı yerden devam edecektir
Günaydın RaptorRiders. . Acılardan uzak mutluluk ve huzur dolu hayırlı haftalar.☺☺
Biraz gülelim:x
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...2f4378a9e9.jpg
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın RR :)
Günaydın RR :)
Günaydın RaptorRiders
Buruk bir pazartesiden herkese günaydın..