valla çok iyi olur....seninle aynı fikirdeyim volkanım.....yavv ben seni hiç görmedimki niye öslüyom ... alla allla....
Yazdırılabilir Görünüm
valla çok iyi olur....seninle aynı fikirdeyim volkanım.....yavv ben seni hiç görmedimki niye öslüyom ... alla allla....
aynen babacım yaww.. sanki uzun zmandır göremediğim amma öslediğim bi akrabamı görcek gibinim yaww... du du ben bi ayarlama çekiim hatta perşembeden orlarda oliim ben.. bol bol laflayıp eskişehirin tadını çıkaralım... kino baba da erken geleceklerden di dimi?...
kino babanında erken geleceğini tahmin ediyorum......artıkın bu saatden soora erken gelmek farz oldu zaten... :+1:
Maşallah nazar değmesin sayımız 44 olmuş. Alper benim haneye + 1 yaz. Hanım da gelecek artçı olarak. Demek erkenden toplanıp sohbete erkenden başlayacaksınız, vay vay vay. Bende cuma akşamından basıp gelmem mi. Hatta Alper Kapıdağ a yazdığın .............+ 1 varya o arkadaşı buraya da ekle. Dün İstanbul da geleceğini bilidirdi. Merak ediyorsanız kim olduğunu Kapıdağ da göreceksiniz.
bekliyoruz baba... cuma gecesi çok keyifli olacak...Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
:evil: diyo cuma akşamdan bas git Eskişehire; bir gün yetmeyecek gibi, tadımlık olcek sanki...
Yoksa yarım gün izin alsam mı???
Bak şimdi
Arkadaşlar ben cuma akşamı gelmeden önce Kino Baba dan müsaade isteyeceğim. Çünkü ilk önce gidecek olan Kino Baba idi. bizler sonradan çıktık ortaya, belki baba kafa dinleyecek, :D Fırça yemektense aha bakın yazıyorum. Kino Baba Cuma günü işten çıkınca akşam Ankara dan yola çıksam eşimle beraber, gelebilirmiyim.
SEVGİLİ SİTE SAKİNLERİ :):):):) :D :D
Düşünüyorum ,düşünüyorum içinden çıkamıyorum :? ...... şimdi biz bu Musaözü adlı kıymetli ,müstesna,yere gitmek için cumartesi sabahı çıktığımızda , akşama doğru orada olabileceğiz ,(molalar,yol ,belki trafik. vs,vs,vs.....)sonrada çadırdı,yemekti derken yorgunluk ,,yatılacak...pazar sabahı kahvaltı vsss , öğleden sonra çıkmamız gerekecek ki ; biz ne zaman bol bol sohbet edeceğiz ? :? :?
ben en azından müsait olanlar olarak, cumadan çıkabilecekler varsa öğrenmek ve onlara katılmak istiyorum :roll:
aksu o nasıl bir laf tövbe tövbe tabii ki gelebilirsin.
ben herhalde perşembe akşamı gibi orada olabilirim kısmet diyelim emrah komutan ile bir çevre kontrolu yapacaz artık.
biz kısmet olursa perşembe akşamından başlarızzzz emrah dimiii??
kino baba biz senin geldiin saatlerde eskişehirde eskimişş olacasss....huhahahaha....Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
şşşşşşş..kino baba benden duymuş olma ama ....inci örtmenimde erken gelmek istiyenlerden.....
bol bol kahve içecess demekki...cezveyle fincanları ınutmasa bariii.... :lol: :lol: