EVET ARKADAŞLAR YOKMU BAŞKA GELEN
GELİCEK OLAN ARKADAŞLAR 2 MART C.TESİ 15.00 da BEYLİKDÜZÜ BAUHAUS ÖNÜNDE BULUŞUP TOPLUCA İNANÇ ın DÜKKANINA GİDİYORUZ 8)
1-CELİL
2-AĞA
3-mrtglc
4-Rona
Yazdırılabilir Görünüm
inanç abi hayırlı olsun bi ara gelip ölesiye çiğköfte yiyecem bu arada motoruna çok iyi bakıyorum gözün arkada kalmasın (serkan)
Abım keske musaıt olsaydım da gelebılseydım. Hayırlı olsun. En gec yazın ugrıcam yanına :)
pazar gününe kadar havalar güzel arkadaşlar bilginize :)
Bu haftasonu bi buluşma mı ayarlasak?
Merhaba Bu Konu Genel Anlamda İstanbul Bölgesi Haftalık Buluşmalar İçin Ayarlanmıştı Yalnız En Son Adminimizin Yazısı Doğrultusunda Buluşmalarımızı Kendimiz Ayarlayamayacağımıza Dair Bir Konu Açıldı...
Bu Nedenle Aramızdaki Buluşmalarımızı Buraya Yazmamıza Gerek Olmadığı Düşünüyorum...
Lakin Her Buluşma İçin Site Yönetiminden İzin Almamın Gereksiz Olduğu Kanısındayım...
Sonuçta Mesaj Yazılır, Gelen Gelir Gelmeyen Gelmez...Olay Liderlik İse...
Mesajı Atıp Buluşmayı Ayarlayan Lider Olacak Diye Bir Kaide Yok Sonuçta...
Grubumuzda Bilinen Adminlerimiz Zaten Gelirlerse Başı Çekeceklerdir...
Sonuç Olarak İstanbul Haftalık Buluşma Adlı Topik Benim Açtığım Bir Konu Olduğu İçin Konunun Üzerimden İhrac Edilip İsterlerse Adminlerimiz Tarafından Yazılı Görünmesini Rica Ediyorum...İlginize Teşekkür Ederim...
Aynı düşünceleri paylaşmakla beraber konunun kesin bir biçimde noktalanması bir yoruma yada düşünceye kapalı olması bu güne kadar gördüğümüz arkadaşlık yada demokrasi şeklinde niteleyecek bir duruştan çok uzak bu tavır ben söyledim bitti şeklinde bu konuda görkem e sonuna kadar destek olurum
Lost çok bozdu hacı.
Ben bildim bileli bu durum hep söylenip durur ama
bu yıl hariç geçen yılki buluşmaları içinde yönetiler olsun olmasın çoğunu ben planlarım ben ayarladım.
bir çok insanla tanışmama vesile oldu ,bir çok insanın burayı tanımasına vesile oldu.
eğer böyle bişey varsa,şu andan itibaren olacaksa bir mantıklı açıklama beklerim ilgili arkadaşlardan.
ki hepimiz birbirimizi tanırız ve buluşup kaynaşma konusundaki istekerimizi neden ilgililerden izin alalım dimi
ilgli konuyu şimdi buldum okudum
çok kısa ve açıklamasız olmuş
eğer kast edilen bizek neden??
başkasıysa neden??