Günydın ve sıkıcı ,durgun,yaprak dökmünün başlnıccı olan ekim ayında sağlık ve mutluluk diliyorum herkeese .kendi adıma ise bol v-storm lu ilanlar diliyorum
Yazdırılabilir Görünüm
Günydın ve sıkıcı ,durgun,yaprak dökmünün başlnıccı olan ekim ayında sağlık ve mutluluk diliyorum herkeese .kendi adıma ise bol v-storm lu ilanlar diliyorum
valla araştırmayı arkadaş yaptı ben pek bakmadım. Ama 600 segmentinden sonra çok da farketmiyor yakış. Hatta bildiğim kadarıyla bazı +750'ler var ki 17 kuruş yakıyordu, ama şimdi modelleri aklıma gelmiyor. Enduro+S. Touring tabi bu bahsettiğim..
Yine vstrom'a mı döndün yav :|
Gunaydin,soyle bir dilekle baslayalim bu yeni aya,satilik motorlar satilsin,dostlar gonullerindeki motora sahip olsun,raptorriders ailemiz birarada keyfimiz daim olsun:)
yerini hatırlayamadığım bir topikte okmuştmn kimse v-storm tavsiy etmek,alıcı görür araştırır almaya karar verir."
Gunaydın arkadaşlar! 8)
Iyı haftalar, iyi aylar, iyi fazerlar, iyi v-stromlar. Hep japonlara para kazandırıyosunuz olmuyo boyle. :mrgreen:
celil,yüksek ihtimal yeni motorunu almak için noterdedir
Celil e hayirli ugurlu olsun ozaman,Mc dedigin boyle olur,toplantilarda bir ayak spyder250de digeri350de anini gorur gbiyim
Valla helal olsun ne diyeyim :)
Kepenkler açılsın :mrgreen: çift motorlar çalışsın :p Günaydınlar diyelim salı sallanmasın :mrgreen:
GÜNAYDINLARRRR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar
Üstadım güzel insan, nereden esti böyle. Kim kovaladı :mrgreen: diğerini satsaydın kendini zora sokmasaydın en azından [smilie=greencolorz:
Enteresaaaan :mrgreen: demek dört ayak üstüne düşüp ölücülük yaptın, seninkini de ölücülere yedirmem diyip sezona saklıyorsun. Mantıklı :cheesy:
Nereden düştü öyle kelepir çorluya boyun uzanmış anladığım kadarıyla. Ee insan RR geçmişinden olunca heryerde kulağı delik oluyo RR konusunda :mrgreen:
bende sahibindende buldum
ama ben ölücülük yapmadım ben hem makinaya hem satıcıya kıyak yaptım
makina yatıyordu sahibi nakite çevirdi sevindi motor yatmaktan kurtuldu oda sevindi :mrgreen:8)
Hayırlı olsun Celil Abi, motoru aldığın çocuk tombul bi arkadaş mıydı? Yurtdışında okuyor felan.
eheheheh :cheesy: ilahi üstadım yaa :p
gençler yokmu benim bütçeme uygun bir v-storm yav
ara tara deli oldum
rüymda ilanları inceliyorum
hangisinde aksesuar bol karşılaştırma bile yapıyorum
gerçekte ise
tüm v-storm satıcılarını msjla ve telle sürekli taciz ediyorum şu ,bu olurmu diye
kimi küfrediyo, suratıma kapatıyor,kimi allah gönlüne göre bir motor versin diyor
sahibinden hesabı olanlar birde v-storm satıcılarını siz taciz edin ölü fiyatlar teklif edinde düşşün şunun piyasası hadi arslanlar:))))
şaka biyana
çok sitresli bir durumdayım
abartıyorum galiba
Benim arkadaş satıyo vstromunu yeni almıştı. Ama pahalı bişey onunki de,sahibindendeki en full vstromdur herhalde :| 18500 yazdı pazarlıksız..
Günaydınlar gençleer.. :lol: Kaldı mı sana 1 hafta :cheesy:
Herkese Günaydınlarrrr :D
cihan az kaldı sık dişini ama bu arada baya kirli çıkıymışsın o kadar parayı nasıl bu kadar sürede toparladın maşallah :mrgreen:
Günaydın millet.
Benden duymuş olmayın ama Ağa 350 Daytona alacak galiba; 2250TL + LS2 yarım kask teklif etti; neticeyi heyecanla bekliyoruz. :p
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=6589