Teşekkürler Ağa, motoru satılığa bugün çıkardım. Kısmet olurda hemen satılırsa arayışları hızlandırırım. Bu kış bu olayı çözmeyi çok istiyorum inş. hayırlısıyla 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Yaaa arkamdan ne dedikodular ne olaylar yaaa.. ortamı boş bulmayın arkadaş :x:x :p
Ya benim kanka askere gidiyo da, ona bi asker haftasonu tertipledik 2 gündür onunlaydım. kirve gibi bişeydim yani. ama tabi bol bol motor tepesindeydim bol bol gazladım. :mrgreen: hem bir haftanın verdiği özlem hem kış uykusundan önce artık son demleri.. biraz tadını çıkarayım dedim de.. Arkamdan forumu baya kaynatmışsınız maşallah.. Hele Salih abi :p:p Naptın abi yaa. O boynu yamulan mı benim yoksa "boynu bükük" :p Eralp'i de baya gazladınız böyle alttan alttan körüklediniz maşallah. Çocuk iyi bilendi bana..
Yani iki gündür bilgisayar başına geçemedim. Sabah ne kaçırdım ben süpriz :? Gerçi olsun yabancıya gitmemiş, Salih abiye gitmiş :cheesy:
hafta sonu iyi geçmiş geçen hafta çok yorulmuştun sitres atmış rahatlamışsın iyi olmuş 8)
Büyük ödül buymuş kaçırdın Cihan :mrgreen::
http://www.youtube.com/watch?v=Csp5UUqaTjM
Cihan forumu boş bırakma 8).. Geyikleri boşver, sabah aradık seni, bir Allahın kulu iki satır yazmadı..:(