Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Valla kimseye bişey yaptığımız yok kardeşim::::: Kendi halimizde paydos edeli çok oldu ama vakit geçiriyoz işte:cheesy: Naptiniz abi Birkan in işini ? Var mı bir gelişme?
Alıntı: 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Naptiniz abi Birkan in işini ? Var mı bir gelişme? Şuan rölantide. Birkanın kafa yorgun düştü. İyce toplasın kafasını haber vercez kardeşim. Olacak inşallah. Bakarsın iki shadowla döneriz istanbula:artiz:
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Şuan rölantide. Birkanın kafa yorgun düştü. İyce toplasın kafasını haber vercez kardeşim. Olacak inşallah. Bakarsın iki shadowla döneriz istanbula:artiz: Vaaaaay o zaman kesin bende kalırsınız bunu bi kutlarız :cheesy:
Alıntı: 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Vaaaaay o zaman kesin bende kalırsınız bunu bi kutlarız :cheesy: Kutlarsak garanti kalırız zaten ::::::::::
Kim ,ne zaman , nereye gidiyo heeyyy :cheesy:
Alıntı: Berkay BEKTAŞ Nickli Üyeden Alıntı Kim ,ne zaman , nereye gidiyo heeyyy :cheesy: Sakin ol şampiyon burdayız henüz ::::::cheesy:
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Kutlarsak garanti kalırız zaten :::::::::: Abi galiba alırsak kaldırıp kutlarız demek istedin:cheesy:
Alıntı: 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Abi galiba alırsak kaldırıp kutlarız demek istedin:cheesy: Celil abi boşuna usta oldun demiyo:cheesy:. Çözdün işi bak. Aynen con vaynen kardeşim.:cheesy:
Krdşm benim devreler yandı :) hafta başına bıraktım pazartesi ola hayrola diyorum:)
Alıntı: Birkan Bozkuş Nickli Üyeden Alıntı Krdşm benim devreler yandı :) hafta başına bıraktım pazartesi ola hayrola diyorum:) Birkan senden daha çok biz heyecan yaptık .haber bekliyorum sizlerden kardeşim