Allah korusun abi yazdıysa bozsun. Trakyans yada epten aykırı diye düşündüm ben [emoji23] [emoji23]
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
16.Mart.2016
Peder
Alıntı:
2_rock Nickli Üyeden Alıntı
Bir gün bir kızılderili kabilesinden ufak bir oğlan çocuğu oturan boğayı görür ve heyecanla yanına gider oturan boğa oturan boğa çok merak ediyorum bizim bu isimlerimizi nasıl veya neye göre koydunuz.
-oturan boğa: kabileden yeni birisi dünyaya geldiğinde o an etrafa bakarız ve yaşanan olaya göre veya şeylere göre isimler veririz .şimdi anladın mı mikişen iki köpek demiş
Hahahajajaaj)))))))))
Ahahahaa sağol Aldora güldürdün bizi :)
16.Mart.2016
2_rock
Yokmu başka???
16.Mart.2016
kurt
Alıntı:
Bir gün bir kızılderili kabilesinden ufak bir oğlan çocuğu oturan boğayı görür ve heyecanla yanına gider oturan boğa oturan boğa çok merak ediyorum bizim bu isimlerimizi nasıl veya neye göre koydunuz.
-oturan boğa: kabileden yeni birisi dünyaya geldiğinde o an etrafa bakarız ve yaşanan olaya göre veya şeylere göre isimler veririz .şimdi anladın mı mikişen iki köpek demiş
Hahahajajaaj)))))))))
çok yaşa Aldora:):):)
16.Mart.2016
frknulas
Alıntı:
Hahahajajaaj)))))))))
Biz bu isimleri nasıl aldık sandın sen Aldora :cheesy:
16.Mart.2016
Peder
Alıntı:
frknulas Nickli Üyeden Alıntı
Tümü gerçek hayat hikayelerine dayanmaktadır :)
16.Mart.2016
Bypale
Alıntı:
Alıntı:
Peder Nickli Üyeden Alıntı
Tümü gerçek hayat hikayelerine dayanmaktadır :)
Orjinal_giller ::::::cheesy:
16.Mart.2016
Peder
Alıntı:
Bypale Nickli Üyeden Alıntı
Abi seni de fardan anlayan olarak mı isimlendirsek napsak :D
16.Mart.2016
frknulas
Alıntı:
Bypale Nickli Üyeden Alıntı
3. Üyeyi arıyoruz kabileye abi. Düz giden, yan basan, amuda kalkan :Rockn Roll::Rockn Roll::cheesy::cheesy::cheesy:
16.Mart.2016
Peder
Alıntı:
3. Üyeyi arıyoruz kabileye abi. Düz giden, yan basan, amuda kalkan :Rockn Roll::Rockn Roll::cheesy::cheesy::cheesy:
Benden de isim önerisi çapraz atlayan [emoji23] [emoji23]