2_rock Nickli Üyeden Alıntı
Temel fransız alman bir festivale katılır. Festivalde çok büyük ödüllü bir yarışma vardır. 3 birden atlarlar yarışmak için. Dünya çapında bir festival olduğu için heryerde gazeteci haberci insanlar falan sunucu yarışma başlıyor diye anons eder.yarışma soyledir; 3 kişiyi ayrı ayrı birer maymunla odalara kapaticaklardir ve 3 ay sonra en çok yavru yapan büyük ödülün sahibi olacaktır. Bu yarışma bütün dünyada duyulmuş ve ülkeler arası rekabet ve hırs baş göstermiş. Türkler alanlara almanlara almazlar fransizlara laf atıp şekil yapmaktan olay bütün dünya haberlerinde ve sosyal medyada duyulmuş herkes o günü bekliyor ve bunun üstüne iddialar ve paralar dönüyormuş. Aradan 3 ay geçmiş ve o büyük gün gelmiş. Dünya basınından ve ülkelerden insanlar toplanmışlar. Fransizlara bir yerde almazlar bir yerde türkler bi yerde heyecanla bekliyorlarmis. Anons yapılmış ve yetkili kişi odaları açmak için yanasmis. İlk oda fransızin olduğu yermiş açmışlar ve 2 tane küçük maymun herkes alkışlıyor tebrik ediyormuş. Fransız çok zor oldu ama vatanım için elimden geleni yaptım demiş. Sıra almanın olduğu odaya gelmiş herkes sabırsızlıkla beklerken kapı açılmış içerde 3 yavru .alman gururla çıkmış .herkes almana sarılmış helal olsun aslansın kaplansin. Haberler televizyonlar canlı yayında temel in odasını bekliyorlarmış .türkler başlamışlar sloganlar atmaya türkler en büyük heryerde temel gururumuzsun falan derken temelin olduğu odayı açmışlar bakmışlar ki içerde 1 yavru ve maymun köşede ağlıyor. Temel bir sinirle çıkmış dışarı. Herkesin suratı düşmüş millet yuuuuuh ayıp sana biz sana güvenmiştik yüz karası temeli azarlamaya başlamışlar. Temel ; uşaklar ne diye bana kizirsinuz. Ha bu mna kodimun meymunu dişi olaydu o zaman ben suiza gosterirdum demiş))))))))))