Sevinçliyim araba işini ABBAS'ı yolcu etmeden çözücez inşallah
Yazdırılabilir Görünüm
Sevinçliyim araba işini ABBAS'ı yolcu etmeden çözücez inşallah
Sıkıntı değil murat abi. Gidelim de gideriz. Şu motoruna binmeye başla bak seni nerelere götürcem8):Rockn Roll:
::::::cheesy:müdahale yerinde olmuş.
Hakan. Geç olsun güç olmasın. Üzüldüm alçın alınmadı diye ama bekleyince sevinen sen olcaksın. Sabret geçer. Kitap okumaya dewam..8)
Abi aldora çalışsın zaten biz yerken canlı performans ile sıcak sıcak fotolari paylasiriz.. Yemis içmiş kadar olur sayende gelemez abi zor yani gelebilmesi.. Yoksa nazire sitem değil bizimkiside yani koskoca İzmir il teşkilatı gelebiliyosa Ankara il teskilati bunun altında kalmaması lazım ama gelemez çok izin kullandı çıkkkkkk gelmemesi lazim
murat abi senin bu gözler beni tribe sokuyor :shock:
Kardeşler, helal olsun hızınıza yetişemiyorum...
Uğur, Hayırlı olsun araç mı? alıyorsun. Makinayı bir başka başlıkta satabilirim demiştin. Ben de Y.m.h. ve H.nd. kafilesine takılıyorsun sanmıştım.
Abi birakin Aldora'yi nereye geliyor? O anca fotogtaf ister, onlara bakar, yorum atar, yaninizdayim der lafta kalir. Bende hic sanmiyorum Aldora'nin gelebilecegini. Ayrica eski motorculardan kim kalmis. Uzun yol yapmaktan cekiniyordur simdi o. Bosverin biz keyfimize bakalim8)
Ben koskoca Ankara il teşkilatı olucam alırım otobüs biletini sabahtan gelir ankarayi temsil eder gece 1 otobüsüne biner sabahta işime giderim.. Haftalık iznimde.. Ama şimdi böyle şeyler yazmak istemiyorum.. Üzülmesin boşuna yazmiycam hayır.. Periscopedan canlı yaparız aldoramiza.. Gelemez yok yok..