Pazar ve pazartesi İstanbuldaydım heryerde Regal raptor gördüm. Ne kadar çokmuşuz 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Pazar ve pazartesi İstanbuldaydım heryerde Regal raptor gördüm. Ne kadar çokmuşuz 8)
Günaydınlaaarr Efenim :happy: herkese mutlu sağlıklı bir gün diliyorum:cheesy:
Şu yukarıda bahsi geçen konu daha fazla geç kalınmazsa ilgi görebilir.
Ayrıca, tercih Ağva olursa (Ki Sedat arkadaşımızın Ağva'da yazlığı varmış ve mangal yaparık ordaaa diyo...) Ben de katılım gösteririm sankim :| Hem de Ati abiyle Salih abi de gelir. Di mi canlarımm :love:
Celil abi sana biraz uzak kalıyor sanırım. Bana uymaz dersen anlarım. Ama bi imece organizasyonu yapıp bi toparlarsan insancıkları. Bak hepsi nasıl bakıyo melül melül [smilie=greencolorz: Hem özlemişim sizleri de görmüş olurum... :(
KIRMIZIIIIIII... :?:
Günaydınlar Raptor Rıders ailesi 8)
Cihan sen mod. değilmisin :mrgreen: Riva başlığını sen aç ben desteklerim bakalım gelen varmı 8)
İyi de ben istanbulu bilmiyorum ki şeker :mrgreen: şurda buluşcaz, şu saatte anadolu yakası burda olursa onlarla orda kesişiriz falan diyebileyim. Bi de Riva değil Ağva :|
Baak dedim çocuuk dediiim. Gel sen de Sakaryada organizasyon yap yavru. Çok miskin gördüm seni :x
Tamam başlığı ağva diye aç yolu zaten bende bilmiyorum orası sana benden daha yakın boşlukları doldururuz öncelik talep belirlemekte :mrgreen:8)
Ben bayağı ağar hastayım arkadaşlar,fena çarpılmışım ama bu tabiiki gelmeme engel değil.Motor kullanamam ama arabayla gelirim.İş Ağva ve balık olunca akan sular durur.Hemde ailecek katılırız..
Cihan benim motor yaklaşık 30 km batıda Beylükdüzü'nde, Ağva 95 km doğumda. :(
Sabah arabayla Beylükdüzü'ne git, benim steward arkadaşı uykusundan kaldır, kapıyı açtır. Motoru çıkar, İncirli'de buluş, Ağva ya geç.
-------------------(Eğlenceli kısım, mangal, Cihan, Celil,vs..)----------------------------------
Akşam yola çık, Beyikdüzü'ne dön. Arkadaşı aşağı indir, kapıyı açtır, makineyi parket, bağla. soğumasını bekle, brandasını çek. Arabaya bin, Başakşehir'e dön. Anammmmm[smilie=redcolorz3_:
Arkadaşın Pazar günü uçmadığını varsayıyorum.:lol:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Şu benim garaja tantana eden karavancı komşuyu topuğundan vurursak sorun çözülecek aslında.:mrgreen:
Yakaladım onuuuu.. Sayın kırmızılı. Alıntı yapayım derken Salih abinin post'unu edit'lemeye girdin altına sen gelirsen ben de gelirim yazdın kaydettin. sonra bi farkettin, ana :shock: yanlış yere yazmışız. Hemen düzeltip kendin post attın :p Ben kaçın kurasıyım olm, kaçar mı :p
Siz gelirseniz ben de gelirim :?
Heheh. Edit. :p
http://www.motosiklet.net/forum/imag...r/Smile144.gif hemen atla sen zaten ordan.. İnsan bi nassın iysin dipçik gibisin ? diye sorar eder. yok abicim anlatamıycaz bu millete..
Gelsene sen de :?
Cihan hava durumuna baktınmı c.tesi - pazar hava yoğun bulutlu sisli veriyor yani soğuk olucak 8)
Gunaydin arkadaslar abilerr :)
Insallah herkes agvaya gelebilir sogukdan bisey olmuyor ben 2 hafta once gittim benim memleketim orasi guzel bir mangal yapar egleniriz :)
Birde size sormak istedigim bisey var bende dd150e-2 var bunun egzosunu actirsam sizce nasil olur ?
http://www.youtube.com/watch?v=uQZsYi8W580
http://www.youtube.com/watch?v=T8T3Fv5AU_E
işte bunlar aklımı çeliyor :)