Günaydın bütün RR AİLESİNE ankarada hava süper ve akşama buluşma var üstüne üstelik izinliyim ve iş görüşmesine gidiyorum. Daha ne olsun
Kardeşim inşallah hayırlısı olur :)
07.Nisan.2016
Birkan Bozkuş
Alıntı:
centaur Nickli Üyeden Alıntı
Yarın sabah 05:00'da Sakarya-Kocaeli istikametine tekeri döndürüyorum. Böylelikle sezonun ilk açılışını yapıyorum :) Bakımlar,ekipmanlar,yolda dinlemek için parçalar (Olmazsa olmaz:) )vesaire herşey hazır. Oğlumun okul etkinliği varmış.. Babam keşke gelse demiş, gitmez mi babası :)
Hayırlı yolculuklar abi dikkatli ol :)8)
07.Nisan.2016
AMZ35
Alıntı:
Yarın sabah 05:00'da Sakarya-Kocaeli istikametine tekeri döndürüyorum. Böylelikle sezonun ilk açılışını yapıyorum :) Bakımlar,ekipmanlar,yolda dinlemek için parçalar (Olmazsa olmaz:) )vesaire herşey hazır. Oğlumun okul etkinliği varmış.. Babam keşke gelse demiş, gitmez mi babası :)
Kazasiz belasiz hayirli yolculuklar 😊
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı yolculuklar abi 8):)
07.Nisan.2016
centaur
Alıntı:
Birkan Bozkuş Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı yolculuklar abi dikkatli ol :)8)
Sağolasın dostum :)
07.Nisan.2016
centaur
Alıntı:
AMZ35 Nickli Üyeden Alıntı
Kazasiz belasiz hayirli yolculuklar 😊
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim ,inşallah...
07.Nisan.2016
centaur
Alıntı:
Bahadır Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı yolculuklar abi 8):)
Sağolasın Hemşom :) Evvelallah sonra RR... Yollar bizim ,biz yolların...
07.Nisan.2016
spue
Alıntı: