tünaydınlar RR ailesi abileri kardeşlerii :):) hayatlar nasıl gidiyor ?
Yazdırılabilir Görünüm
tünaydınlar RR ailesi abileri kardeşlerii :):) hayatlar nasıl gidiyor ?
Of Galatasaray Offff,
Ömrümü yedin şerefsizim...
Benim aklıma mühim bişey geldi; son dönemde ben bişeyler kaçırmış olabilirim; DR. ALP nerde? Neden yok?
Herkese günaydınlar ailesinin bi taneleri..
İçim bi buruk bi yanık bi bozuk.. Dün benim eski spyder'ı Sakarya'ya geri aldık ve akşam eski oğluşumla buluştum. Gürbüz burdaysan sana çok teessüflerimi iletmek istiyorum. Ben sana böyle mi teslim ettim motoru :( hali ne olm bu motorun :cry:
Direk depo değiştirilmesi gerekiyo en başta; vuruklardan çatlaklardan mecali kalmamış... Bloğun her tarafını bi yağ-benzin tabakası kaplamış. Egsoz kaynak işçiliği istiyo, yan kapak düşmüş, hararet ışığı sürekli açık, daha neler neler.. :( içim acıdı yahu oğluşumu böyle görünce.. Üzüldüm valla ne diyim.
Yağmurlu soğumuş bir istanbul sabahından GÜNAYDINLAR HERKESE 8)
Cihan gürbüz senin makinada motor sürmeyi ögrendi ama bakmayı henüz ögrenmemiş demekki oda zamanla ögrenir inşallahhhhh :mrgreen:
salih geldi dün yazdıklarının hesabını şimdi sorar kendini nasıl kurtaracaksın sen onu düşün :mrgreen:
benim defterde not düşüldü sonra tahsilat yapıcam :mrgreen:
Günaydınlar Raptor Riders ailesi
Güzel ve mutlu bir istanbul sabahından herkese selamlar :cheesy:8)
Cancağızım üzülme sen toparlarsın oğluşunu.
Gutmornik evribadi. :cheesy:
Cihan'ım börülcem haberimiz olaydı burda ufak tefeğini halleder öyle gönderirdik. [smilie=greencolorz: Neyse takma kafana, Allah dermansız dert vermesin. 8)
Herkese günaydın, ne yağmur var diyecem ama trafik daha fena.
6.45 evden çıkış daha yeni işe gelebildim. Trafiktekilere sabır diliyorum.
Ömer'in yaşadığı kabusu her gün yaşayınca, ders verip ardından soru hazırlayıp kontrol edip bir de aileleriyle iletişim kurunca maalesef Cihancım foruma girsem de göz ucuyla bakıyorum, okuyacak sabrım kalmıyor :|
LYS ve okul sınavları bitince 4 ay rahatım 8)
Gunaydinlar Raptorriders ailesi,
semsiyeyi almadan disariya cikmayin:)
Mayıs sonu, Haziran ilk hafta :cry:
Atilla binaya rampa yapsak, 2 dk da işyerindeyiz :p
http://www.youtube.com/watch?v=wVmOwkGwRaA
Maşallah yağmur bereketi foruma vurdu dışarıda yağmuru yiyen forumun sıcak ortamında ısınıyor nazar değmesin nazarnazarnazar