ilave filitreyi bütün motosiklet parçacılarından bulabilirsiniz .. şeffaf almanızı tavsiye ederim...
Yazdırılabilir Görünüm
ilave filitreyi bütün motosiklet parçacılarından bulabilirsiniz .. şeffaf almanızı tavsiye ederim...
arkadaşlar egzoz dan çok can sıkıcı bir zırıltı gelmeye başladı. Servise götürdüğümde bana egzozun garanti dışında olduğunu söylediler iyi niyetlerini göstermek için de yenisiyle değiştirebileceklerini ama ellerinde sadece eski (kapalı) tip egzozdan olduğunu söylediler. onları da ben sevmiyorum. galiba bir egzozcuya götürüp baktıracam. canım çok sıkkın.
kardes sıma canını olur oyle vakalar servısler yapar
Adikurt haklı arkadaş kediler çokseviyor seleyı hele soğuk havada motordan ınmenı beklıyorlar hem oturuyor hemde tırnaklarını batırıp geriniyor ben önlem olarak motordan ınınce arabamın eskı taban paspasını koyuyorum bilginize.
iyi fikir valla ... ben 75 lira verdim depo tuttum motorumu oraya çekiyorum ...motorumun üzerinde kedi görmeye hiç dayanamam... zaten kedileride hiç sevmem...Alıntı:
GOKHAN Nickli Üyeden Alıntı
Nankör kediler.....miyawwww
Sana katılıyorum okan ve imkanınız varsa sengron cihazına gırin motor acayip deyişiyor .Bide bilginiz olsun diye söylüyorum jikle cekiliyken kesinlikle yol almayın hem jikle hemsiz hareket için gazverdiğiniz için buji seramiği aşırı patlamadan çatlıyor ve düzensiz ateşleme oluyor bizim iki arkadaş aynı dertden yolda kaldı.hatta muslüm babada buyzden buji deyiştirdiAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
gökhan dostum
bu sengron cihazı nerede bulunur elektrikcilerdemi mekanikcilerdemi her serviste olurmu özellikle talep etmemiz mi gerekir acaba yani bakıma götürdüğümüzde servis sokmuyormudur acaba bu sengron cihazına :?
iyi servislerde bulunan biraz pahalı bi cihaz karbüratörün emişine bağlanıp dijital olarak iki pistonun hava yakıt karışımını mükemmel ayarlar.Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar 4500 km deyim hiç bujim değişmedi.